- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.701
hatunlaarr ben geldimm..şafağımızz 66 çok heyecanlıyımdelikafadulden
canım çok sevidnim gerçeekten gözün aydın!selam kızlar nasılsınız a.s.
ben çoooooook mutluyummm aşkım geliyoooo cuma günüüü :lepi: aöf için gelmek istiyodu tamam demişler, 10 gün de izin vermişler 4 gün de yol izni ohhhh bayramı nişanlımla geçircem ölüyorum sevinçtennnn :asigim: :sm_cool:
hayırdır canım bu şafaktan sonra ne mehtabı?Selam kızlarrr
Bugünden itibaren mehtaba başlıyorumm delikafadulden
Mehtap 11 :lepi:
Şafak 84 turkbayragi
Çok mutluyum Çokk delikafadulden
...TLG & ZHR...
birdaha bu iki rakam yanyana gelmes devremmm:sm_cool:nereden bakarsan bak 6 devrem:sm_cool:
hatunlarrr ben gidicemm sonra size bırakıcammmdelikafaduldentü tütü tütüü maşallahh şafağınaadelikafadulden
hadi bitirde sıra bize gelsin tatlım yaa boshayallersmile
canım çok sevidnim gerçeekten gözün aydın!
hayırdır canım bu şafaktan sonra ne mehtabı?
birdaha bu iki rakam yanyana gelmes devremmm:sm_cool:
hatunlarrr ben gidicemm sonra size bırakıcammmdelikafadulden
canım çok sevidnim gerçeekten gözün aydın!
hayırdır canım bu şafaktan sonra ne mehtabı?
birdaha bu iki rakam yanyana gelmes devremmm:sm_cool:
hatunlarrr ben gidicemm sonra size bırakıcammmdelikafadulden
devlet yurdunu kazanmışım kızlar..
yüksek ücretli yurt kazandı yazıyor..ne kadar acaba ücretleri bilen varmı?
devlet yurdunu kazanmışım kızlar..
yüksek ücretli yurt kazandı yazıyor..ne kadar acaba ücretleri bilen varmı?
selam kızlar a.s. askerlikle ilgili şu iki topik çıldırtcak benilmaz:
canım seninb tepük gecende olurum muhtemelen çünkü benimki gelmez hemen yanıma sanırımmevt devrem daha o rakamları görmicez
bi geriden takipçinin senin
benim depük gecem tek olucakalkisalkisalkis
bi gün önceden sizi uğurlucam ama askeriniz geldi diye benim depüklemeyinde görim sizilmaz::1hug:
ohh canım ne güzella.s.tatlım benimki evciyata çıkıyor bayramda.. komutana sormuş izin vermiş annesi gidicek almaya bayramda benimle yanii
selam canım hoşgeldina.s.ben bedelli askerlikle ilgili görüşlerimi yazdım canımselam kızlar a.s. askerlikle ilgili şu iki topik çıldırtcak benilmaz:
merhaba siyahincim a.s.
ohh seninkide bayrama yanında olacak demekki, benim askerimde nasipse bizimle olacak.
dilekçe daha yazılmadı gerçi tugay muhabere geçicek bugün yada yarın yeri değişiyor yani. o yüzden gittiği yerde yazıcak dilekçesini.İnşallah bi engel çıkmaz :Saruboceq:
pissyccimmopuyorumnanaktanohhh ne güzel sen de kavuşuosun sevdiceğinneee..yeri mi değişti tatlımmerhaba siyahincim a.s.
ohh seninkide bayrama yanında olacak demekki, benim askerimde nasipse bizimle olacak.
dilekçe daha yazılmadı gerçi tugay muhabere geçicek bugün yada yarın yeri değişiyor yani. o yüzden gittiği yerde yazıcak dilekçesini.İnşallah bi engel çıkmaz :Saruboceq:
canım seninb tepük gecende olurum muhtemelen çünkü benimki gelmez hemen yanıma sanırımm
ohh canım ne güzella.s.
selam canım hoşgeldina.s.ben bedelli askerlikle ilgili görüşlerimi yazdım canım
Merhaba canım nasılsın görüşemedik ne zamandır? evettt çok heyecanlıyım mutluyum aşkım yanımda olcak :lepi: senin asker de aöf maksatlı gelcek dimi canım öyleyse bir sorun çıkmazzemuszemus yanımızda olcaklar ne güzel :asigim:
pissyccimmopuyorumnanaktanohhh ne güzel sen de kavuşuosun sevdiceğinneee..yeri mi değişti tatlım
evet konuşamadık ne zamandır. denk gelmedik bir türlü.
aöf sınavları için gelecek, en az 5 yada 10 gün veriyorlarmış galiba askeriye.
bize aslında 7 gün yetiyor.dilekçeyi verdiğinde belli olur kaç gün olacağı sanırım.
bende çok heyecanlıyım delikafadulden
böyle iyi alıştık ustaya gideli 3 hafta olacak yine geliyor çok şükür opuyorumnanaktan
sizin askeriye niy eizinleri biranda kullandırtıyor cnm ya?
iyiyim canım gayet..evet herkesin düşüncesi farklı olabilir ama insanlarda saygı denen bir şey kalmamışş,farklı görüşlere saygılı olamaıoruz nedensee:1no2:sen nasılsın tatlım?hoşbulduk canım nasılsın? saygı duyarım canım, ordaki bazı yorumları aklım almıyo kötü şeyler var insan üzülüyo
evet canım biliorum hadi hayaılrısı bakalım inşallah rahat ederrrropuyorumnanaktansarilalem :1hug:
cnm benimki bölük yazıcısıydı geçen hafta tugay'a seçmişler.ilk gittiğinden beri tugaya geçmek istiyordu bulunduğu yerdeki tipleri size söylemiştim morali bi hayli bozuktu.bakalım tugayda muhabere'de olacak yine yazıcı.inşallah rahat eder.
kızlar isizn içn çok dua edicem inşallah tek tip sizi vururopuyorumnanaktanevet canım 4 gün yol izni varmış zaten nişanlımın aslında biz izin kullanmıcaktık sadece sınava gircekti 4 gün yol da yeterdi ama ocak ayı sonmuş tüm izinleri kullanmak için çok saçma hiç bir anlam veremedimkeşke böyle olmasaydı ama her işte bir hayır vardır diyorum ne yapayım.. 10 gün bayramda kullancak toplamda 14 gün burda, 10 gün de 30 ocakta kullancak inşallah. bir daha teskereyi alınca görcem aşkım (dayanamazsam ben giderim kaydirigubbakcemile3) ya da tektip çıkarsa şubatta yanımda :jeyyar::Saruboceq:
selam canım askerini aldın uğramaz oldun buralara:lepi:selam fıstıklar:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?