Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım çok sevidnim gerçeekten gözün aydın!

Selam kızlarrr

Bugünden itibaren mehtaba başlıyorumm delikafadulden

Mehtap 11 :lepi:

Şafak 84 turkbayragi

Çok mutluyum Çokk delikafadulden

...TLG & ZHR...
hayırdır canım bu şafaktan sonra ne mehtabı?
nereden bakarsan bak 6 devrem:sm_cool:
birdaha bu iki rakam yanyana gelmes devremmm:sm_cool:
tü tütü tütüü maşallahh şafağınaa delikafadulden

hadi bitirde sıra bize gelsin tatlım yaa
boshayallersmile
hatunlarrr ben gidicemm sonra size bırakıcammmdelikafadulden

evt devrem daha o rakamları görmicez
bi geriden takipçinin senin
benim depük gecem tek olucakalkisalkisalkis
bi gün önceden sizi uğurlucam ama askeriniz geldi diye benim depüklemeyinde görim sizilmaz::1hug:

tatlım benimki evciyata çıkıyor bayramda.. komutana sormuş izin vermiş annesi gidicek almaya bayramda benimle yanii

devlet yurdunu kazanmışım kızlar..
yüksek ücretli yurt kazandı yazıyor..ne kadar acaba ücretleri bilen varmı?

Tatlım bulduğum bir bilgi şöyle ;
1- yüksek ücretli yurt nedir?
aslında devlet yurdudur. şöyle oluyor devlet yurdu doluysa elinizde ünv öğrencisi olduğunuza dair öğrenci kartı varsa bu yurt sizi yurda almak zorundadır..

2-neden yüksek ücretli?
bunun nedeni normal kontenjanlardan giremeyen öğrenciler (yine aynı yurtta) yüksek ücrette kalmak isterlerse yurt bu kişiler için misafir odalarını açar..misafir odaları normal ücrete tabi olmadığı için yüksek ücretlidir.

3-ne kadar fark eder(fiyat olarak)?
devlet yurdunda normal kontenjanla giren öğrenciler diyelimki aylık 300 veriyorsa (kolay olsun diye aylık ve yyüksek rakam söylüyorum) yüksek ücretli yurtta kalan 500 verir.. arasında çok da bi fark olmuyormuş yani.

4-yüksek ücretlide kalmak mı avantajlıdır yoksa normal mi?
bunların sadece para konusunda avantajı vardır. .yani herkesin yediği yemekten yersinz herkesin kaldığı yurt alanında kalırsınız ancak fazla para ödersiniz..

selam kızlar a.s. askerlikle ilgili şu iki topik çıldırtcak beni lmaz:

merhaba siyahincim a.s.
ohh seninkide bayrama yanında olacak demekki, benim askerimde nasipse bizimle olacak.
dilekçe daha yazılmadı gerçi tugay muhabere geçicek bugün yada yarın yeri değişiyor yani. o yüzden gittiği yerde yazıcak dilekçesini.İnşallah bi engel çıkmaz :Saruboceq:

evt devrem daha o rakamları görmicez
bi geriden takipçinin senin
benim depük gecem tek olucakalkisalkisalkis
bi gün önceden sizi uğurlucam ama askeriniz geldi diye benim depüklemeyinde görim sizilmaz::1hug:
canım seninb tepük gecende olurum muhtemelen çünkü benimki gelmez hemen yanıma sanırımm
tatlım benimki evciyata çıkıyor bayramda.. komutana sormuş izin vermiş annesi gidicek almaya bayramda benimle yanii
ohh canım ne güzella.s.

selam kızlar a.s. askerlikle ilgili şu iki topik çıldırtcak beni lmaz:
selam canım hoşgeldina.s.ben bedelli askerlikle ilgili görüşlerimi yazdım canım

Merhaba canım nasılsın görüşemedik ne zamandır? evettt çok heyecanlıyım mutluyum aşkım yanımda olcak :lepi: senin asker de aöf maksatlı gelcek dimi canım öyleyse bir sorun çıkmazzemuszemus yanımızda olcaklar ne güzel :asigim:

pissyccimmopuyorumnanaktanohhh ne güzel sen de kavuşuosun sevdiceğinneee..yeri mi değişti tatlım

canım seninb tepük gecende olurum muhtemelen çünkü benimki gelmez hemen yanıma sanırımm
ohh canım ne güzella.s.

selam canım hoşgeldina.s.ben bedelli askerlikle ilgili görüşlerimi yazdım canım

hoşbulduk canım nasılsın? saygı duyarım canım, ordaki bazı yorumları aklım almıyo kötü şeyler var insan üzülüyo

evet konuşamadık ne zamandır. denk gelmedik bir türlü.
aöf sınavları için gelecek, en az 5 yada 10 gün veriyorlarmış galiba askeriye.
bize aslında 7 gün yetiyor.dilekçeyi verdiğinde belli olur kaç gün olacağı sanırım.
bende çok heyecanlıyım delikafadulden
böyle iyi alıştık ustaya gideli 3 hafta olacak yine geliyor çok şükür opuyorumnanaktan

sizin askeriye niy eizinleri biranda kullandırtıyor cnm ya?

pissyccimmopuyorumnanaktanohhh ne güzel sen de kavuşuosun sevdiceğinneee..yeri mi değişti tatlım

sarilalem :1hug:
cnm benimki bölük yazıcısıydı geçen hafta tugay'a seçmişler.ilk gittiğinden beri tugaya geçmek istiyordu bulunduğu yerdeki tipleri size söylemiştim morali bi hayli bozuktu.bakalım tugayda muhabere'de olacak yine yazıcı.inşallah rahat eder.

evet canım 4 gün yol izni varmış zaten nişanlımın aslında biz izin kullanmıcaktık sadece sınava gircekti 4 gün yol da yeterdi ama ocak ayı sonmuş tüm izinleri kullanmak için çok saçma hiç bir anlam veremedim keşke böyle olmasaydı ama her işte bir hayır vardır diyorum ne yapayım.. 10 gün bayramda kullancak toplamda 14 gün burda, 10 gün de 30 ocakta kullancak inşallah. bir daha teskereyi alınca görcem aşkım (dayanamazsam ben giderim kaydirigubbakcemile3) ya da tektip çıkarsa şubatta yanımda :jeyyar::Saruboceq:

hoşbulduk canım nasılsın? saygı duyarım canım, ordaki bazı yorumları aklım almıyo kötü şeyler var insan üzülüyo
iyiyim canım gayet..evet herkesin düşüncesi farklı olabilir ama insanlarda saygı denen bir şey kalmamışş,farklı görüşlere saygılı olamaıoruz nedensee:1no2:sen nasılsın tatlım?

evet canım biliorum hadi hayaılrısı bakalım inşallah rahat ederrrropuyorumnanaktan

kızlar isizn içn çok dua edicem inşallah tek tip sizi vururopuyorumnanaktan

iyim ben de sarilale'cim saol heyecan var işte çok saol duaların için inşallah opuyorumnanaktan
ebuş hoşgeldin canım nasılsın?
pissyim hayırlı olsun canım inşallah rahat eder nişanlın opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…