Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

allahım ya ne kadar güzel daha yeni gönderdin hemen kavuşuosun,kısa süreliğine de olsa çok güzel :lepi:

Canım benim bildiqim 75 qün acemiLik oLur 30.qün yemin töreni yemin töreninden sonra 2 gün izin verilir askere :) Farklı bişi olcagını sanmıyorum:)

allahım ya ne kadar güzel daha yeni gönderdin hemen kavuşuosun,kısa süreliğine de olsa çok güzel :lepi:

saol canım ya hep böyle oldu maşallah en uzun ayrılığımız 40 gün oldu askerdeyken boshayallersmile hep bir nedenle görüştük maşallah ve inşallah böyle devam eder hihoyyyt

evet cnm üzme kendini vardır bundada bi hayır :Saruboceq:
Ah canım inşallah hayırlısıyla tek tip olur yaa. Eğer öyle olursa nişanlımda Martta gelmiş olacak 31 Mart doğum günüm umarım en güzel doğum günü hediyem olur :asigim:

sen bilirsin canım benimki bana normal yolla gönderdi ve mektubum hala gelmedi bir ay oldu..postaneye gitmiş aşkım.kaybolmuştur yapcak bişey yok demişleralsanaalsanasmileapsyle gönderdiğin zaman en azından elinde bir barkod numarası oluo takip edebiliosun die söledim zaten fiyat da 1 lira mı ne farkedioo

öyle canım boshayallersmile
inşallah yaaa umutlanmak istemiyorum ama olucak biliyorum bize de yarasın yaa :Saruboceq: inşallah bu doğum gününde hayatın boyunca unutamayacağın bir hediye alırsın canım benim :asigim:

yarılamaaya sadece 2 gün

oh maşallah canımm turkbayragi

apsde illa kendi alıp imzalaması gerekiyor canım
bizimde öyle bir şansımız yok ki
daha öncede gönderdim 1 haftada gidiyor
ama birşey olmuyor
bundan sonrada olmaz inşallah canım
fiyat hiç sorun değilde kendi imzalamazsa geri gönderiyorlar mektububoshayallersmile

hmmmanladım canım haklısınn bizim mektup gidinceee uyarayım seni dedimopuyorumnanaktanmektubum kayboldu ya şaka gibiiidelikafadulden

hmmmanladım canım haklısınn bizim mektup gidinceee uyarayım seni dedimopuyorumnanaktanmektubum kayboldu ya şaka gibiiidelikafadulden

olsun devrem düşünsene evlenmişsiniz çoluk çocuğa karışmıssınız
bi gün kapın çalıyo mektubun geliyo ahhhh ne güzellboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…