- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.841
:lepi: :dance: :sm_cool: delikafadulden :asigim: delikafadulden :sm_cool: :dance: :lepi:
turkbayragi - - - - ->>>Mehtap 8 <<<- - - - - turkbayragi
:lepi: :dance: :sm_cool: delikafadulden :asigim: delikafadulden :sm_cool: :dance: :lepi:
Günaydin kizlarrrr a.s.
Nasilsinizzz? yeni bir güne basladik, 1 gün daha bitirmis olduk..
Insallah bugun güzel ve cabuk gecer :Saruboceq:
olumunekankayizsmile
günaydın babykemm..
Oyy Oyy mehtaba bak senn kaydirigubbakcemile2
Yaa askerimin telini yakalamış komutan yaa nolcak hiç bilmiyoruzz eyvahedigeldismile
Günaydin kizlarrrr a.s.
olumunekankayizsmile
günaydın babykemm..
Yaa askerimin telini yakalamış komutan yaa nolcak hiç bilmiyoruzz eyvahedigeldismile
günaydın kızlar
şafak 363
Günaydin canim.. Ayyy evet yaa 1 haftacik kaldi..
Anowww.. komutan ne dedi ona? bazi komutanlar af ediyo bilmiyorumkismile
Benimkide gecen mesajlasirken uyuya kalmis, ve sabah erken uyandiginda bi bakmis yastigin yaninda.. kafamçokkarıştı Insallah komutani af eder yaa
günaydın kızlar
şafak 363
Günaydin kizlarrrr a.s.
olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
şafak 363
günaydın babykemm..
günaydın kızlar
babykem maşallah mmehtabına bişey kalmadı ya
günaydın kızlar
günaydın kızlaaaarrrrr
nasılsınız? bu hafta 4 gün ne güzzeeelllll boshayallersmile
benim prsikoloji karıştı yine darallar bastı dün akşam ağlamaktan içim şişti, durduramaıdm kendimi bi başladım.. olan bişey yok ama özlem ağır bastı yine, nişanlımdan gelen her mesajda ağladım.. ağlayarak da uyudum baş ağrısından ölücem bilmiyorumkismile
Insallah canim affeder :Saruboceq: birazda anlayisli olsunlar beaaa bilmiyorumkismileAnlattım durumu falan dedi ama o da ne olucağını hiç bilmiyo.. Çok şüpheli yanii Şurda şafağa kalmış 2,5 ay inşallah affeder :Saruboceq:
Ay canim benim delikafadulden evet 8 gün kaldi.. ikimizde cok heyecanliyiz. dün askim carsiya cikti, bu hafta sonu carsi var ama cikmicak oyle karar verdik ikimizde, bidahaki sefere canli canli görecem hihoyyytgünaydın kızlar
Ayyy canim ya.. kendini okadarda birakma bilmiyorumkismilegünaydın kızlaaaarrrrr
nasılsınız? bu hafta 4 gün ne güzzeeelllll boshayallersmile
benim prsikoloji karıştı yine darallar bastı dün akşam ağlamaktan içim şişti, durduramaıdm kendimi bi başladım.. olan bişey yok ama özlem ağır bastı yine, nişanlımdan gelen her mesajda ağladım.. ağlayarak da uyudum baş ağrısından ölücem bilmiyorumkismile
Şafak 83 turkbayragi
Mehtap 10 :lepi:
... TLG & ZHR ...
günaydın canım aklinialirimsmile
Günaydin canim nasilsin? kaydirigubbakcemile5
Ayyy mehtabini yirim senin opuyorumnanaktan:lepi: Masallah
Insallah canim affeder :Saruboceq: birazda anlayisli olsunlar beaaa bilmiyorumkismile
Ay canim benim delikafadulden evet 8 gün kaldi.. ikimizde cok heyecanliyiz. dün askim carsiya cikti, bu hafta sonu carsi var ama cikmicak oyle karar verdik ikimizde, bidahaki sefere canli canli görecem hihoyyyt
Ayyy canim ya.. kendini okadarda birakma bilmiyorumkismile
hastalanirsin gene canim, askerin bu sefer uzulur..
Tezkereyi dusun sen uzgun oldugun zaman,
günaydın kızlarr hoşgeldiniz :1hug:
canım sıkma sende o tatlı canını arada geliyo bu gibi durumlar ama...lmaz:
Insallah canim affeder :Saruboceq: birazda anlayisli olsunlar beaaa bilmiyorumkismile
Ay canim benim delikafadulden evet 8 gün kaldi.. ikimizde cok heyecanliyiz. dün askim carsiya cikti, bu hafta sonu carsi var ama cikmicak oyle karar verdik ikimizde, bidahaki sefere canli canli görecem hihoyyyt
Ayyy canim ya.. kendini okadarda birakma bilmiyorumkismile
hastalanirsin gene canim, askerin bu sefer uzulur..
Tezkereyi dusun sen uzgun oldugun zaman,
nasılsın begümcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?