Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:lepi: :dance: :sm_cool: delikafadulden :asigim: delikafadulden :sm_cool: :dance: :lepi:
turkbayragi - - - - ->>> Mehtap 8 <<<- - - - - turkbayragi
:lepi: :dance: :sm_cool: delikafadulden :asigim: delikafadulden :sm_cool: :dance: :lepi:

Günaydin kizlarrrr a.s.
Nasilsinizzz? yeni bir güne basladik, 1 gün daha bitirmis olduk..
Insallah bugun güzel ve cabuk gecer :Saruboceq:
olumunekankayizsmile

günaydın babykemm..
Oyy Oyy mehtaba bak senn kaydirigubbakcemile2
Yaa askerimin telini yakalamış komutan yaa nolcak hiç bilmiyoruzz eyvahedigeldismile

günaydın babykemm..
Yaa askerimin telini yakalamış komutan yaa nolcak hiç bilmiyoruzz eyvahedigeldismile

Günaydin canim.. Ayyy evet yaa 1 haftacik kaldi..

Anowww.. komutan ne dedi ona? bazi komutanlar af ediyo bilmiyorumkismile
Benimkide gecen mesajlasirken uyuya kalmis, ve sabah erken uyandiginda bi bakmis yastigin yaninda.. kafamçokkarıştı Insallah komutani af eder yaa

maşşallah canım ya

günaydın babykemm..

ay inşallah birşey olmaz canım ya

Anlattım durumu falan dedi ama o da ne olucağını hiç bilmiyo.. Çok şüpheli yanii Şurda şafağa kalmış 2,5 ay inşallah affeder :Saruboceq:
günaydın kızlar

şafak 363

günaydın canımm

günaydın kızlar

şafak 363

günaydın babykemm..

günaydın kızlaaaarrrrr
nasılsınız? bu hafta 4 gün ne güzzeeelllll boshayallersmile
benim prsikoloji karıştı yine darallar bastı dün akşam ağlamaktan içim şişti, durduramaıdm kendimi bi başladım.. olan bişey yok ama özlem ağır bastı yine, nişanlımdan gelen her mesajda ağladım.. ağlayarak da uyudum baş ağrısından ölücem bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

babykem maşallah mmehtabına bişey kalmadı ya

günaydın kızlarr hoşgeldiniz :1hug:

canım sıkma sende o tatlı canını arada geliyo bu gibi durumlar ama... lmaz:

Anlattım durumu falan dedi ama o da ne olucağını hiç bilmiyo.. Çok şüpheli yanii Şurda şafağa kalmış 2,5 ay inşallah affeder :Saruboceq:
Insallah canim affeder :Saruboceq: birazda anlayisli olsunlar beaaa bilmiyorumkismile

günaydın kızlar

babykem maşallah mmehtabına bişey kalmadı ya
Ay canim benim delikafadulden evet 8 gün kaldi.. ikimizde cok heyecanliyiz. dün askim carsiya cikti, bu hafta sonu carsi var ama cikmicak oyle karar verdik ikimizde, bidahaki sefere canli canli görecem hihoyyyt

Ayyy canim ya.. kendini okadarda birakma bilmiyorumkismile
hastalanirsin gene canim, askerin bu sefer uzulur..
Tezkereyi dusun sen uzgun oldugun zaman,

ayy canım ya çok mutlu oldum valla kızlar sizleri böyyle görünce en iyisini yaparsın canım ama dayanabilcek misiniz peki?

günaydın kızlarr hoşgeldiniz :1hug:

canım sıkma sende o tatlı canını arada geliyo bu gibi durumlar ama... lmaz:

geldiler dün yine durduk yere.. yok zaten ona bişey demiyorum kendi kendime ağladım durdum, şimdi de şiştim içim sıkkın öyle oturuyorum:umursamaz:

nasılsın begümcüm

değişik bi ruh halim var bugün, ben de bilemedim nasılım kafamçokkarıştı senden naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…