Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

neyden korkuyorsun canim?

selam canlar ben geldim zemuszemus
şafak 400 turkbayragi

hoşgeldiiinnnnn opuyorumnanaktan

ama aramızda bir sorun yok ki maaşallah i sizin sorunlar da yaşanıyordu canım yaa.. sadece doğuda olduğu için ekstra zorluklar var bizde, yoksa elinden geleni yapıyor nişanlım, ona bişey diyemem o değil zaten beni üzen, özlemle benim derdim.. onda da özlem tavan durumunda bazen o kaar duygusal mesajlar gönderiyor ki onlar da beni bu hale sürüklemiş olabilir fisfisfis

ayy evet delikafadulden çok sevinçliyim
ama askerim bugünlerde sıkıntıda üst devreler canlarını çıkarıyormuş resmen kötükedihüso
Ahh canim benim, bizdede oyleydi.. ilk baslarda oyle oluyor malesef..
Ama askim cavus artik.. yani fazla bisey diyemiyorlar..
yakinda sizin tertipleri rahat birakirlar, hele bi 1.5 2 ay gecsin.. merak etme canim

hoşgeldiiinnnnn kaydirigubbakcemile5
hoşbulduuuuuuuuuuumm kaydirigubbakcemile5
naber begümcüm nasılsın :1hug:

hoşgeldin duygumm naber nasılsın ?
hoşbuldum canım benim sen nasılsın?
Listeyi yapıyordum öteki topicte

hoşgeldiniz edacım ,duygucum nasılsınız bakalım
iyilik burcucum sen nasılsın 40 lara düştün be maaşallah şafağına
Anowww kim gelmisssssssss :lepi:
Nerelerdeydin ulennnn klava: :mymeka:
Anooww burdayım kıs geldim işte
Kızım mehtap 2 delikafadulden delikafadulden
çıldırmak üzereyim delikafadulden

bende nişanlıma bu durumdan bahsediyorum. forumda olan yaşananları anlatıyorum.yani o psikoloji olsa bile bi süreliğine normal olur diye konuşuyoruz.

neyden korkuyorsun canim?

Valla bende tam olarak bilsem.. Buralardaki konuları falan okuyorum.. Örneğin bu topiği açan kardeşimizin ki 1 sene oldu hala aynı diyo.. Çok değiştiğini ilgisiz soğuk olduğunu falan yazmış.. Kimileri gelince ayrıldı diyor.. Aşkıma güveniyorum ama geldikten sonra değişirmi acaba diye endişelenmiyor değilim ?

Ahh canim benim, bizdede oyleydi.. ilk baslarda oyle oluyor malesef..
Ama askim cavus artik.. yani fazla bisey diyemiyorlar..
yakinda sizin tertipleri rahat birakirlar, hele bi 1.5 2 ay gecsin.. merak etme canim

evet cnm azcık sabır diyorum bende moral vermeye çalışıyorum.herkesin askeri ilk zorluk çekmiş diyorum.bulunduğu yerdekiler insandan çok hayvanımsı hareketler sergiledikleri için daha çok canı sıkılıyor.bütün kötü alışkanlığı olanları toplamışlar sanki oraya.tugaya geçicek bugün yarın.orada biraz daha iyi olmasını ümit ediyorum.oraya kötüleri seçmiyorlarmış

Ahh canim, dogru kotu seylerde yaziyo ama guzel evlenip cocuk sahibi olanlarda var..
Onlari simdiden dusunme, ozaman ister istemez askerine karsi farkli davranmis olursun bu korkuyla yasarsan.. pozitif dusun canim,

valla bende pek mutluyum askerimle hergün konuşuyoruz uzun uzun seni çok seviyorum dediğimde öyle mutlu oluyorki anlatamam sizlere morelim yerine geliyor valla diyor
düştüm yarın şafak:39 dicem darısı başınıza canlarım sen nasılsın duygucum

dün pek iyi değildim de bugün idare ediyor işte duygucum, özlem ağır bastı yine vurdu beni senağlama

insallah canim rahat eder bir an once,
Oyle sinir oluyorumki.. onlarda askerlik yapiyo, bizimkilerde..
herkes birbirne insanca davransa neolcak sanki.. herkesin askerligi daha rahat gecerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…