Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kıyamam canım ya çok zor burda hepimiz aynı durumdayız inşallah zaman su gibi geçer de kovuşuruz bir an önce

iyiyim tatlım maşşallah haftaya sevdiçeğin yanında mehtabın ne güzel

Ay evet yaa carsamba aksami kavusma animiz olucak allahin izniyle :lepi:
olumunekankayizsmile

ayy canım ya çok mutlu oldum valla kızlar sizleri böyyle görünce en iyisini yaparsın canım ama dayanabilcek misiniz peki?
Mecbur dayanicaz sempatiksalakcinni 8 gün kaldi zaten.. yoksa beni görecek gene nette, uzulecek, keske yaninda olsaydim vs.. ve her carsi izinden sonra benimki uzuluyo, sanki eve gidecekmis gibi oluyo ama aksam ustu gene askeriyeye..
onun icin dedik bidahaki randevumuz canli canli havalimaninda olsun opuyorumnanaktan
Senin askerin nasil, nasil gidiyo hayatim?
Ay canim yaa.. banada geliyorlar ara sira.. normal o herkeste oluyo.. ama benimki hemen sesimden anliyo galiba.. bisey yok diyorum, yalan soyleme diyor. neyin var anlat.. ve baslarim zirlamaya :lepi:
Canim benim bak az kaldii.. 5 aycik kaldi.. simdi daha askere gidecek insanlari dusun. 15 ay daha..Allah sabir versin herkese..
bizimki cogu bitti azi kaldi.. sukurler olsun :Saruboceq:

tatlikisim sen napıosun göremiyorum seni fazla buralarda..
nasıl gidiyor askerinle bilmiyorumkismile

napim çalışıyorum canım yoğunum baya ya fazla takılamıyorum burda artık departmanım değişince malesef
çok şükür çok iyiyiz valla ona bitirdiydim ben dediğimden beri sürekli arıyor uzun uzun konuşuyoruz telde

ay canım kıyamam size ya ne güzel şunun şurasında sadece 8 gün randevu he ayy ne heyecanlı,romantik olur

biz gündüz nöbetteyken günde 1 kere konuşabiliyoruz sadece, geri kalan zamanlarda ara sıra mesajlaşıyoruz o kdr, o yüzden anlamadı dün gündüz iyiydim, akşam geldiler.. ben de çoğu insana moral veren kişiyim, farkındayım çoğu bitti azı kaldı diye kendime diyorum zaten ama olmuyor bazen işte yetmiyor bu düşünceler yanımda istiyorum sadece o düşünce oluyor aklımda.. biz de yaşadık geçirdik canım da öyle çoğu bitti azı kaldı, yeni gidecekler yeni başlayacak en azından bu kadar yıpranmış olmayacak :bbo: mesela son 6 aydır hiç görmeden geldik biz bugüne.. çok zor yaa.. internet olsa yada çarşısı olsa en azından sizler gibi görürüm arada ama düşünsenize günde 1 kez sesini duymakla; ki bazen duyamadıgım günler de olabiliyo; öyle böyle değil durum yanii özledim kelimesi çok az geliyor, basit kaçıyor artık..

sevindim tatlım iyi olmasına
Allah bozmasın :1hug:

selam ahtunlar ben geldiim zemuszemus

hoşgeldin duygumm naber nasılsın ?

aynı benim yaşadıklarımı yaşıyorsun begümcüm
bizde 7-8 ay sonra görüşebildik her gün aramıyordu kimi zaman 3-4 gün aramadığıda oluyordu ama inanki dediğin gibi özlemek kelimesi çok az geliyordu sürekli yanımda olsa diyorsun benimki balıkesirde ama çarşıya çıktığında yarım saat kalabiliyormuş ondan sonra tekrarddan askeriyeye geçiyormuş zor ya gerçekten

Ayy ne guzel masallah canim allah bozmasin, evet yaa ozluyoruz seni ama..

haklisin canim, bizimde carsi 8 hafta kitlenmisti kafayi yiyecektik, askim gitti komutaniyla konustu depresyona giriyorum, esimi mecbur gormem lazim dayanamiyorum, sadece onu ve arkadasini carsiya yollamislardi ozaman..
onun icin anliyorum seni, gormemek cok kotu, ve gunde 1 defa az, haklisin
ama allah sabir veriyo.. guzel gunler sizi bekliyor canim..opuyorumnanaktan

canım yazını okudum kıyamam ben sana bilmiyorumkismile
büyük bir sabır gösteriyorsunuz Allah bunun mükafatını en güzel şekilde verecektir inan buna...

Ya kızlar ben askerime onun "askerlik sonrası psikolojisinden" ötürü bende oluşan korkularımdan bahsettim.. Konuyu açtım ama akşam çok fena başım ağrıyodu sonra anlatırım dedim.. Sizce bunları anlatmam iyi mi kötü mü.. eyvahedigeldismile
Çocuk askerden gelmedi ama beni korkusu sardı.. Üff :1no2:

saol canım benim amin opuyorumnanaktan bende sizleri çok özlüyorum kızlar valla bir an önce bitiripde sohbete katılsam diyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…