- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.961
hayırlı olsun gözdecim
ilk başta evet üzüleceksin ama burda hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz ve uzun zamandır bu topictesin saymaya başlayınca daha bir alışırsın burya canım
zor cnm komando ki ben naparım bılmıyorum
sakın kendini bırakma canım, bol bol dualarımızla onların yanında olmalıyız.
bu bir süreç ve illaki başladığı gibi bitecek.
gözdecim edaya katılıyorum
başladığı gibi biticek nasıl üniversite sınavına girdiğinde kazanıyorsun o zaman ne diyorlar kazanmak değil bitirmek önemlidir ama halbuki kazanmakda bir başlangıçdır.
askerlikte böyle bir şey başladığında biticek illaki
o yüzden fazla canını sıkmamaya çalış canım benim
biz hep senin yanında olucaz tatlım:teselli:
tatlım öyle ama bılıyosun daha gtmedenn yıkılmaaya baslamstım,ısparta zor dıyorlar doğuya verıyor dıyorlr oranın stresıde cok yıpratcak.
bana kimse cevap vermicekmii mafoldumben
TATLIM BAK ŞÖYLE DÜŞÜN doğu batı diye sakın ayırma
kimileri doğuda oluyor rahat oluyor ama kimileride batıda olup rahat olmuyorlar
benim askerimden örnek veriyim mesela; balıkesirde yapıyor askerliğini ve biz telefon kullanamadık iletişimde zorlandık 12 saat nöbet tutuyor hala düşün canım
ama bi doğuda telefonun felan rahat kullanabiliyorlar
o yüzden hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım
saol cnm benm haklsın kesnlkle bıtıcek...
saol cnm benm haklsın kesnlkle bıtıcek...
biticek bitmek zorunda
amin tatlımm hakkımızda hayırlsı hepimz ıcın,senınkı acemı bılrgı eğitim taburumuydu tatlım??
selam kızlar a.s.
çağlacım hayırlı olsun canım benim sonunda belli oldu.. bir an evvel gitsin de günleri yemeye başlayın canım, acemi birliği 75 gün olucak sanırım? bizim de öyleydi.
canım bu konuda hiçbr fikrim yok doğuda mı yapıyor askerliğini yol izini veriyolar ya
2-3 gün erkenden çıkıyolar
ama çıkışı o tarihte o tarihte çıkar işlemleri zaten bikaç gün önceden bitirirler canım
Ayy ne guzel masallah canim allah bozmasin, evet yaa ozluyoruz seni ama..
haklisin canim, bizimde carsi 8 hafta kitlenmisti kafayi yiyecektik, askim gitti komutaniyla konustu depresyona giriyorum, esimi mecbur gormem lazim dayanamiyorum, sadece onu ve arkadasini carsiya yollamislardi ozaman..
onun icin anliyorum seni, gormemek cok kotu, ve gunde 1 defa az, haklisin
ama allah sabir veriyo.. guzel gunler sizi bekliyor canim..opuyorumnanaktan
canım yazını okudum kıyamam ben sana bilmiyorumkismile
büyük bir sabır gösteriyorsunuz Allah bunun mükafatını en güzel şekilde verecektir inan buna...
Kızlarrrrrrrrrrr aşkımın acemı bırlık yerı görevi belli olduuuuuuuuuuu
umarım bizde de depresyon falan olmaz ondan korkuyorum ben de, allah korusun yaa, bitsin biran önce..
amiin.. inşallah canımboshayallersmile
hayırlı olsun canım.. ilk günler zor olur araması ama sonra bi düzene oturur merak etme sen.. sonra zaten ustabirliğine göre de cep telefonu alabilir belki yada bazı yerlerde ankesörlü telefon çok rahat oluyor.. hiç belli olmaz sen öyle şeyleri düşünme şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?