Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözdecim edaya katılıyorum
başladığı gibi biticek nasıl üniversite sınavına girdiğinde kazanıyorsun o zaman ne diyorlar kazanmak değil bitirmek önemlidir ama halbuki kazanmakda bir başlangıçdır.

askerlikte böyle bir şey başladığında biticek illaki
o yüzden fazla canını sıkmamaya çalış canım benim
biz hep senin yanında olucaz tatlım:teselli:

saol cnm benm haklsın kesnlkle bıtıcek...

tatlım öyle ama bılıyosun daha gtmedenn yıkılmaaya baslamstım,ısparta zor dıyorlar doğuya verıyor dıyorlr oranın stresıde cok yıpratcak.

TATLIM BAK ŞÖYLE DÜŞÜN doğu batı diye sakın ayırma
kimileri doğuda oluyor rahat oluyor ama kimileride batıda olup rahat olmuyorlar
benim askerimden örnek veriyim mesela; balıkesirde yapıyor askerliğini ve biz telefon kullanamadık iletişimde zorlandık 12 saat nöbet tutuyor hala düşün canım
ama bi doğuda telefonun felan rahat kullanabiliyorlar
o yüzden hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım

amin tatlımm hakkımızda hayırlsı hepimz ıcın,senınkı acemı bılrgı eğitim taburumuydu tatlım??

saol cnm benm haklsın kesnlkle bıtıcek...

canım hayırlı olsun acemi birliğiniz.. :1hug:
Sıkma canını sakın, ortamını bulursa keyifli oluyorlar..zemuszemus
Benimki acemilikte çok mutluydu arkadaşlarıyla arası çok iyiydi
Usta birliğine çok zorlanmıştı alışmakta.. Ama neyseki geldi geçti o günler

Şimdi torunlara emir yağdırıyorlar

selam kızlar a.s.
çağlacım hayırlı olsun canım benim sonunda belli oldu.. bir an evvel gitsin de günleri yemeye başlayın canım, acemi birliği 75 gün olucak sanırım? bizim de öyleydi.

evet canım Iğdır'da. Ay teşekkür ederimm sevindim çok çokk boshayallersmile
bizimki izinde kullanmicak ordanda kesiliyomuş şafak sayısı :lepi:

umarım bizde de depresyon falan olmaz ondan korkuyorum ben de, allah korusun yaa, bitsin biran önce..

canım yazını okudum kıyamam ben sana bilmiyorumkismile
büyük bir sabır gösteriyorsunuz Allah bunun mükafatını en güzel şekilde verecektir inan buna...

amiin.. inşallah canımboshayallersmile

Kızlarrrrrrrrrrr aşkımın acemı bırlık yerı görevi belli olduuuuuuuuuuu

hayırlı olsun canım.. ilk günler zor olur araması ama sonra bi düzene oturur merak etme sen.. sonra zaten ustabirliğine göre de cep telefonu alabilir belki yada bazı yerlerde ankesörlü telefon çok rahat oluyor.. hiç belli olmaz sen öyle şeyleri düşünme şimdiden

cnm eger dağcı komando olursa 3 ay dağda kalıyorlr dıyolar telefon cekmıyo tabı offf umarım olmaz tam olarak anlamadm bıle ısparta egıtım taburu komando yazıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…