- 30 Haziran 2010
- 1.078
- 431
- 323
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.001
iyiyim talıkısım sen nasılsın*hallettik sayılırrr
duygucum mehtabınaaa kurbaaannn:teytey:
iyim çok şükür canım aynı işte mehtap sayıyorum cuma günü geliyo aşkımkaydirigubbakcemile2hoşbudum tatlım bir sen gördün benii,,nasılsın canım var mı bi değişikilkk?
hoşbulduk canım nasılsın?opuyorumnanaktansarilalem, siyahincim hoşgeldiniz :1hug:
kzı seninki yeni gitmed, mi
Bir askerin günlüğünden...
7 Kasım akşamıydı. Gece geç saatlere kadar uyuyamadım. Arkadaşlarla geç saatlerre kadar muhabbet ettik koğuşta.. Onlar uykuya yenik düştüler. Akşamdan bana verdikleri hatıra defterlerini doldurdum. Çıktım dışarı bir sigara içtim. Hava oldukça soğuktu. Sonra girdim tekrar koğuşa uzandım... ve uyudum.. Sabah 6:30 da son defa başucuma gelmişti Koğuşu kaldıran arkadaş... Hadi dedi son kez "koğuş kalk!" :) Kalktım son kez traşımı oldum. Kahvaltıya gittik arkadaşlarla... Üzerimde artık sivil kyafetim vardı. Kahvaltıda, zeytin, üçken peynir, kayısı, incir ve çay vardı. Kahvaltıyı yaptık her zamanki gibi yemekten sonra sarıldım yine sigarama... İçtimaya 1 sat vardı. Arkadaşlarla vedalaştım, sarıldım... Hüzünlendim biryandan sevindim. Karmaşık bir duygudaydım. İçtimaya saatin geldi bende içtimaya katıldım. Bölük komutanımdan teskere belgemi aldım. Nizamiyeye kadar uğurlandım... Ve artık dönmemecesine gidiyordum... Baktım son kez arkama elimi uzattım ve eyvallah dedim... Darısı başınıza... Sizinde darısı başınıza dostlar...
İnternet cafedeyim. teskerem yanımda valizimde... ve şu an siteye girdim. Günlüğüme belki son kez yazıyorum... Kimbilir... Askerlik... askerlik.... vallahi çözemdim 15 ayı bitirdim ama bana öğrettiği iyi şeyler; disiplin, saygı, sevgi kardeşlik, çok büyük sabır öğretti.
Tüm asker arkadaşlarıma sonsuz sevgilerimi sunarım. Bu site uzun yıllar buralarda olacak...
Vatana bir namus borcum vardı ödedim!
VATAN SAĞOLSUN!
canım hiç mehtap heyecanı yaşamadım hep süprüzle geldiiğinden benimki saolsun o yüzden tahmin bile edemiorum heyecanını:sm_cool:napcannn kızz kuafördeeaklinialirimsmileya sorma esinim yerimde oturamıyorum kurt var gibim :roflol:
benim şafak bile saymayan kuzucum saat sayar oldu
of hayatım kalktığımdan beri saat aynı geçmiyor diyor
ne lanetmiş son günleri saymak
kıyamam ya,
yarın da kuaföre atıyorum kendimi zaten :1rolleyes:
ahhhhhh mükemmmelll!!!opuyorumnanaktanevet ben bunuu 4 kasım sabahı olarak değiştiriyorum...4 kasımda benim aşkım da namus borcunu ödemiş olacakkkk!!!Bir askerin günlüğünden...
7 Kasım akşamıydı. Gece geç saatlere kadar uyuyamadım. Arkadaşlarla geç saatlerre kadar muhabbet ettik koğuşta.. Onlar uykuya yenik düştüler. Akşamdan bana verdikleri hatıra defterlerini doldurdum. Çıktım dışarı bir sigara içtim. Hava oldukça soğuktu. Sonra girdim tekrar koğuşa uzandım... ve uyudum.. Sabah 6:30 da son defa başucuma gelmişti Koğuşu kaldıran arkadaş... Hadi dedi son kez "koğuş kalk!" :) Kalktım son kez traşımı oldum. Kahvaltıya gittik arkadaşlarla... Üzerimde artık sivil kyafetim vardı. Kahvaltıda, zeytin, üçken peynir, kayısı, incir ve çay vardı. Kahvaltıyı yaptık her zamanki gibi yemekten sonra sarıldım yine sigarama... İçtimaya 1 sat vardı. Arkadaşlarla vedalaştım, sarıldım... Hüzünlendim biryandan sevindim. Karmaşık bir duygudaydım. İçtimaya saatin geldi bende içtimaya katıldım. Bölük komutanımdan teskere belgemi aldım. Nizamiyeye kadar uğurlandım... Ve artık dönmemecesine gidiyordum... Baktım son kez arkama elimi uzattım ve eyvallah dedim... Darısı başınıza... Sizinde darısı başınıza dostlar...
İnternet cafedeyim. teskerem yanımda valizimde... ve şu an siteye girdim. Günlüğüme belki son kez yazıyorum... Kimbilir... Askerlik... askerlik.... vallahi çözemdim 15 ayı bitirdim ama bana öğrettiği iyi şeyler; disiplin, saygı, sevgi kardeşlik, çok büyük sabır öğretti.
Tüm asker arkadaşlarıma sonsuz sevgilerimi sunarım. Bu site uzun yıllar buralarda olacak...
VATAN SAĞOLSUN!
oo ne mi yapıcam, komple ağdaya giricem önce, sonra kaş bıyık olayı, sonra saç bakımı, sonra kesim, sonra şöyle bir fön çektirim şekli için. Sonra Manikür ve pedikür. Yani nerden baksan 2-3 saatimi yarın kuaföre ayırıcam kaydirigubbakcemile3canım hiç mehtap heyecanı yaşamadım hep süprüzle geldiiğinden benimki saolsun o yüzden tahmin bile edemiorum heyecanını:sm_cool:napcannn kızz kuafördeeaklinialirimsmile
ahhhhhh mükemmmelll!!!opuyorumnanaktanevet ben bunuu 4 kasım sabahı olarak değiştiriyorum...4 kasımda benim aşkım da namus borcunu ödemiş olacakkkk!!!
ohhh ohhh maşallahhh git tabi süslen askerineeeopuyorumnanaktan...bu bayanların işi çok zor yaaa vallaaoo ne mi yapıcam, komple ağdaya giricem önce, sonra kaş bıyık olayı, sonra saç bakımı, sonra kesim, sonra şöyle bir fön çektirim şekli için. Sonra Manikür ve pedikür. Yani nerden baksan 2-3 saatimi yarın kuaföre ayırıcam kaydirigubbakcemile3
bende son gün güzel bir yazı yazmayı planlıyorum :)
amin canım, hep beraber görücez zaman neler getirecek bakalım :Saruboceq:
ne zaman son teslim günü, ne zaman gidiyor?
çağla22 canım acemi birliğiniz hayırlı olsun,ısparta,bilecik,manisa kırkağaç aklıma gelenler bunlar türkiyede sayılı eğitim veren komando birliklerinden..komando yetiştiriolar zaten.yüzde 99 usta birlikleri doğu olur canım..ama sen gönlünü ferah tut..belkide bir çok batıdan daha rahat olur..ki bunun örnekleri var zaten..canım dur bakalım bi gitsin hayırlısıylaa
iyim çok şükür canım aynı işte mehtap sayıyorum cuma günü geliyo aşkımkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canım nasılsın?opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 yeni gitti vallakaydirigubbakcemile3 canım aşkımın olduğu yerde tüm izinleri ocak ayına kadar kullandırıyolarmış mecburen, nişanlım da aöf için gelcekti madem ocakta kullancam en azından 10 gününü şimdi kullanayım da bayramda yanında olayım dedi bayramda burda yani 14 gün :lepi:
canım şimdi gerçekten kendini kandırmana hiç gerek yok,ısparta eğitim için zor diolar amaa,,allah dağına göre duman verir hiç merak etme tatlım,,inşallah hayırlısıylaa atlatırsınızsaolasın esincim. aamaa baya üzüldum ,hakkımzda hayırlsı buymus demekkı canım..ısparta egıtım cok zormus ee bıde eğitim taburuna cıktı.bakalm tatlım hayrlsı.
VATAN SAĞOLSUN!
zor vallahi çok zor ayol zemuszemusohhh ohhh maşallahhh git tabi süslen askerineeeopuyorumnanaktan...bu bayanların işi çok zor yaaa vallaa
üzülme bizde yaşayacağız o günleri allah kısmet ederse canım benimofff asker kardeş ne güzel yazmış öyleee:çok üzgünüm: turkbayragi
duygulandım bak şimdi:gitme:
VATAN SAĞOLSUN!
13eylul tatlım sanırm 12sın de yoldaa
oo ne mi yapıcam, komple ağdaya giricem önce, sonra kaş bıyık olayı, sonra saç bakımı, sonra kesim, sonra şöyle bir fön çektirim şekli için. Sonra Manikür ve pedikür. Yani nerden baksan 2-3 saatimi yarın kuaföre ayırıcam kaydirigubbakcemile3
bende son gün güzel bir yazı yazmayı planlıyorum :)
bir askerin günlüğünden 2 ...
Eveeett. herşeyimi hazırladım. Valizim, eşyalarım, sülüsüm, biletim herşeyim hazır. Salı günü akşamını bekliyorum. Hani küçükken ilk okula başlayacağınız günler olurdu ya... Yeni birşeyler kokusu vardır ya insanı heyecanlandıran. Mis gibi o yeni kokusu. Yeni defter, yeni çanta, yeni silgi, yeni kalem, kalemtraş. İşte aynen öyle yeni kokuyor valizimin içi! Hani ilk okula başlamadan önce bir heyecan bir korku bir beklenti vardır ya yani. Bilirsiniz o duyguyu işte aynen öyle durumdayım. Neler olup biteceğini neler yaşayacağımı nasıl günler geçeceğimi düşünüp dururum hep. Heyecan bir yanda, endişe bir yanda her bir karışık duygu hep böyle durumlarda çişim gelmiştir :) Bu duyguyu askeriyenin içine ilk adım atışım da yaşayacağımı düşünüyorum :) Yani insan duygularını bazen kelimelere dökemez ya anlatılmaz yaşanır denir ya... Gitmeyenler için söylüyorum yaşamanız gerek hakikaten bu duyguyu..
Askere gitmek isteyip de gidemeyen nice özürlü gençler var. Vatan için o yeşili giymek isteyen can atan nice gençler var. Onları düşündükçe onların ailelerini düşündükçe şükrediyor insan, şahsen ben ediyorum. Nedir ki sonuçta sayılı gün.. Geçer geçecektir mutlaka...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?