Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygucum mehtabınaaa kurbaaannn:teytey:

ya sorma esinim yerimde oturamıyorum kurt var gibim :roflol:
benim şafak bile saymayan kuzucum saat sayar oldu
of hayatım kalktığımdan beri saat aynı geçmiyor diyor
ne lanetmiş son günleri saymak
kıyamam ya,

yarın da kuaföre atıyorum kendimi zaten :1rolleyes:

Bir askerin günlüğünden...

7 Kasım akşamıydı. Gece geç saatlere kadar uyuyamadım. Arkadaşlarla geç saatlerre kadar muhabbet ettik koğuşta.. Onlar uykuya yenik düştüler. Akşamdan bana verdikleri hatıra defterlerini doldurdum. Çıktım dışarı bir sigara içtim. Hava oldukça soğuktu. Sonra girdim tekrar koğuşa uzandım... ve uyudum.. Sabah 6:30 da son defa başucuma gelmişti Koğuşu kaldıran arkadaş... Hadi dedi son kez "koğuş kalk!" :) Kalktım son kez traşımı oldum. Kahvaltıya gittik arkadaşlarla... Üzerimde artık sivil kyafetim vardı. Kahvaltıda, zeytin, üçken peynir, kayısı, incir ve çay vardı. Kahvaltıyı yaptık her zamanki gibi yemekten sonra sarıldım yine sigarama... İçtimaya 1 sat vardı. Arkadaşlarla vedalaştım, sarıldım... Hüzünlendim biryandan sevindim. Karmaşık bir duygudaydım. İçtimaya saatin geldi bende içtimaya katıldım. Bölük komutanımdan teskere belgemi aldım. Nizamiyeye kadar uğurlandım... Ve artık dönmemecesine gidiyordum... Baktım son kez arkama elimi uzattım ve eyvallah dedim... Darısı başınıza... Sizinde darısı başınıza dostlar...

İnternet cafedeyim. teskerem yanımda valizimde... ve şu an siteye girdim. Günlüğüme belki son kez yazıyorum... Kimbilir... Askerlik... askerlik.... vallahi çözemdim 15 ayı bitirdim ama bana öğrettiği iyi şeyler; disiplin, saygı, sevgi kardeşlik, çok büyük sabır öğretti.

Tüm asker arkadaşlarıma sonsuz sevgilerimi sunarım. Bu site uzun yıllar buralarda olacak...

Vatana bir namus borcum vardı ödedim!
VATAN SAĞOLSUN!

hoşbudum tatlım bir sen gördün benii,,nasılsın canım var mı bi değişikilkk?
iyim çok şükür canım aynı işte mehtap sayıyorum cuma günü geliyo aşkımkaydirigubbakcemile2
sarilalem, siyahincim hoşgeldiniz :1hug:
hoşbulduk canım nasılsın?opuyorumnanaktan
kzı seninki yeni gitmed, mi

kaydirigubbakcemile3 yeni gitti vallakaydirigubbakcemile3 canım aşkımın olduğu yerde tüm izinleri ocak ayına kadar kullandırıyolarmış mecburen, nişanlım da aöf için gelcekti madem ocakta kullancam en azından 10 gününü şimdi kullanayım da bayramda yanında olayım dedi bayramda burda yani 14 gün :lepi:

içim gitti...turkbayragi

canım hiç mehtap heyecanı yaşamadım hep süprüzle geldiiğinden benimki saolsun o yüzden tahmin bile edemiorum heyecanını:sm_cool:napcannn kızz kuafördeeaklinialirimsmile

ahhhhhh mükemmmelll!!!opuyorumnanaktanevet ben bunuu 4 kasım sabahı olarak değiştiriyorum...4 kasımda benim aşkım da namus borcunu ödemiş olacakkkk!!!

oo ne mi yapıcam, komple ağdaya giricem önce, sonra kaş bıyık olayı, sonra saç bakımı, sonra kesim, sonra şöyle bir fön çektirim şekli için. Sonra Manikür ve pedikür. Yani nerden baksan 2-3 saatimi yarın kuaföre ayırıcam kaydirigubbakcemile3

bende son gün güzel bir yazı yazmayı planlıyorum :)

ohhh ohhh maşallahhh git tabi süslen askerineeeopuyorumnanaktan...bu bayanların işi çok zor yaaa vallaa

saolasın esincim. aamaa baya üzüldum ,hakkımzda hayırlsı buymus demekkı canım..ısparta egıtım cok zormus ee bıde eğitim taburuna cıktı.bakalm tatlım hayrlsı.

ayy ne güzel kız

saolasın esincim. aamaa baya üzüldum ,hakkımzda hayırlsı buymus demekkı canım..ısparta egıtım cok zormus ee bıde eğitim taburuna cıktı.bakalm tatlım hayrlsı.
canım şimdi gerçekten kendini kandırmana hiç gerek yok,ısparta eğitim için zor diolar amaa,,allah dağına göre duman verir hiç merak etme tatlım,,inşallah hayırlısıylaa atlatırsınız

offf asker kardeş ne güzel yazmış öyleee:çok üzgünüm: turkbayragi
duygulandım bak şimdi:gitme:

bir askerin günlüğünden 2 ...

Eveeett. herşeyimi hazırladım. Valizim, eşyalarım, sülüsüm, biletim herşeyim hazır. Salı günü akşamını bekliyorum. Hani küçükken ilk okula başlayacağınız günler olurdu ya... Yeni birşeyler kokusu vardır ya insanı heyecanlandıran. Mis gibi o yeni kokusu. Yeni defter, yeni çanta, yeni silgi, yeni kalem, kalemtraş. İşte aynen öyle yeni kokuyor valizimin içi! Hani ilk okula başlamadan önce bir heyecan bir korku bir beklenti vardır ya yani. Bilirsiniz o duyguyu işte aynen öyle durumdayım. Neler olup biteceğini neler yaşayacağımı nasıl günler geçeceğimi düşünüp dururum hep. Heyecan bir yanda, endişe bir yanda her bir karışık duygu hep böyle durumlarda çişim gelmiştir :) Bu duyguyu askeriyenin içine ilk adım atışım da yaşayacağımı düşünüyorum :) Yani insan duygularını bazen kelimelere dökemez ya anlatılmaz yaşanır denir ya... Gitmeyenler için söylüyorum yaşamanız gerek hakikaten bu duyguyu..

Askere gitmek isteyip de gidemeyen nice özürlü gençler var. Vatan için o yeşili giymek isteyen can atan nice gençler var. Onları düşündükçe onların ailelerini düşündükçe şükrediyor insan, şahsen ben ediyorum. Nedir ki sonuçta sayılı gün.. Geçer geçecektir mutlaka...

Ne güzel anlatmış..
Duygulandım valla :gitme:

UYGUN ADIM MARŞ

Her gün nöbet her gün traş
Ayda on milyon maaş
Asker ol da gör arkadaş

Sabah erken kalkmayı
Kız gibi yatak yapmayı
Çamaşır yıkayıp asmayı
Asker ol da gör arkadaş

Koyun gibi sayılmayı
Yılan gibi sürünmeyi
Her gün tokat yemeyi
Asker ol da gör arkadaş

turkbayragi

13eylul tatlım sanırm 12sın de yoldaa

hayırlısı canım benim, dediğim gibi sen şimdiden ustayı düşünce önce acemilik hem onun için hem senin için

oohh.. ne güzel :) ben de yemin törenine gitmeden önce ve dağıtım izninden geleceği zaman 3 er saat geçirdim kuaförde :)

aayy.. son gün geldi aklıma.. gitmeden bir gece önce.. vedalaşma günü.. sabah telefon açtı 1-2 eksiği kalmış onları almamı rica etti, aldım onlara gittim.. o gün hiç bitmesin istedim.. gelenler gidenler, vedalar, hüzünler,... onun olmadıgı başka odalara gizli gizli kaçtım ağladım.. hiç birşey sormadı, anladı ama diyemedi.. onun da boğazında düğümlendi kaldı.. sonra dayanamadı ağladığım bi odada buldu beni dakikalarca birbirimize sarılıp ağladık.. her seferinde bu son diyip sarıldım vedalaştım arkamı döndüm, biraz daha oyalandım, tekrar vedalaştım.. evime gidemedim bi türlü o gece.. sonunda abisine beni götür ben gidemiyorum dedim.. asasöre kadar dayan dedim kendime, yeni tanıdıgım birine iyi yolculuklar der gibi uzaktan kibarca öptüm, yüzüne bi daha bakamadan koştum asansöre ve patladım..... ve o günün üstünden tam 9 ay 4 gün geçti, zaman gerçekten geçiyor, vuslata yaklaşıyor, özlemi arttırıyor ama zaman geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…