Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol incim ya,senınkıdemı komandoydu tatlım?
yok canım komando briliğindeydi bilecikte ama ayağındaki platinden dolayı komando seçilmedi, hayırlısı neys o olsun canım doğu batı diye düşünme bak benim aşkım türkiyenin en doğusunda nerdeyse ama maşallah iyi
siyahinciler hoşgelmişsiniz

hoşbulduk canım nasılsın boshayallersmile

ewed tatlım cok haklsın,hayırlsı..

cnm eger dağcı komando olursa 3 ay dağda kalıyorlr dıyolar telefon cekmıyo tabı offf umarım olmaz tam olarak anlamadm bıle ısparta egıtım taburu komando yazıyorrrrrr

ACEMİLİKTE BELLİ OLUR CANIM O.. DUR DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNME SEN ONLARI, Bİ GİTSİN HAYIRLISIYLA ACEMİLİĞE ALIŞIN, ASKERLİĞE ALIŞIN SONRASI GELİR..
BENİMKİ KOMANDO DEĞİL AMA ACEMİLİKTE KOMANDOLARLA AYNI YERDE EĞİTİM ALDI, ZATEN DOĞUDA ŞU ANDA HATTA SİYANİNCİMİN DEDİĞİ GİBİ EN DOĞUSUNDA AMA İYİ MAAŞALLAH, ÇOK ŞÜKÜR BÖLÜKTEN DIŞARI DA ÇIKMIYOR, RAHATIZ..

iyiym canım saol sen nasısln

hımmm anladm canım,ıspartada doğuymuş usta bırlıgı zaten..Hakımzda hayırlsı..

çağla22 canım acemi birliğiniz hayırlı olsun,ısparta,bilecik,manisa kırkağaç aklıma gelenler bunlar türkiyede sayılı eğitim veren komando birliklerinden..komando yetiştiriolar zaten.yüzde 99 usta birlikleri doğu olur canım..ama sen gönlünü ferah tut..belkide bir çok batıdan daha rahat olur..ki bunun örnekleri var zaten..canım dur bakalım bi gitsin hayırlısıylaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…