- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.981
yok canım komando briliğindeydi bilecikte ama ayağındaki platinden dolayı komando seçilmedi, hayırlısı neys o olsun canım doğu batı diye düşünme bak benim aşkım türkiyenin en doğusunda nerdeyse ama maşallah iyisaol incim ya,senınkıdemı komandoydu tatlım?
siyahinciler hoşgelmişsiniz
evet canım Iğdır'da. Ay teşekkür ederimm sevindim çok çokk boshayallersmile
bizimki izinde kullanmicak ordanda kesiliyomuş şafak sayısı :lepi:
yok canım komando briliğindeydi bilecikte ama ayağındaki platinden dolayı komando seçilmedi, hayırlısı neys o olsun canım doğu batı diye düşünme bak benim aşkım türkiyenin en doğusunda nerdeyse ama maşallah iyi
hoşbulduk canım nasılsın boshayallersmile
cnm eger dağcı komando olursa 3 ay dağda kalıyorlr dıyolar telefon cekmıyo tabı offf umarım olmaz tam olarak anlamadm bıle ısparta egıtım taburu komando yazıyorrrrrr
yok canım komando briliğindeydi bilecikte ama ayağındaki platinden dolayı komando seçilmedi, hayırlısı neys o olsun canım doğu batı diye düşünme bak benim aşkım türkiyenin en doğusunda nerdeyse ama maşallah iyi
hoşbulduk canım nasılsın boshayallersmile
ACEMİLİKTE BELLİ OLUR CANIM O.. DUR DAHA ŞİMDİDEN DÜŞÜNME SEN ONLARI, Bİ GİTSİN HAYIRLISIYLA ACEMİLİĞE ALIŞIN, ASKERLİĞE ALIŞIN SONRASI GELİR..
BENİMKİ KOMANDO DEĞİL AMA ACEMİLİKTE KOMANDOLARLA AYNI YERDE EĞİTİM ALDI, ZATEN DOĞUDA ŞU ANDA HATTA SİYANİNCİMİN DEDİĞİ GİBİ EN DOĞUSUNDA AMA İYİ MAAŞALLAH, ÇOK ŞÜKÜR BÖLÜKTEN DIŞARI DA ÇIKMIYOR, RAHATIZ..
hımmm anladm canım,ıspartada doğuymuş usta bırlıgı zaten..Hakımzda hayırlsı..
hoşbudum tatlım bir sen gördün benii,,nasılsın canım var mı bi değişikilkk?hoşgeldin sarilale a.s.
iyiyim ben de tatlikis mehtap sayıyorum işte :asigim:
hoşbuldum canım benimopuyorumnanaktansarilalem, siyahincim hoşgeldiniz :1hug:
esincim nasılsın tatlım
sorunlarını halledebildin mi ailenle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?