Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım dur sakim ol ya devrecilik gerçekten çok kötü bişey bak işte sonuçlarınaaklava:nişanlınla hemen konuşşş ve direk komutanına sölesinn..ya ne demek eşyalarını topla dingonun ahırı mı orasıııklava:

arıycam seni bekle dedi, biraz bekliyeyim eğer telefon gelmezse arıycam.
İnşallah kötü bişey olmaz bilmiyorumkismile

selam kızlar yunanistan türkiye basketbol maçını izledim milli duygularım kabardıturkbayragi..çok farkk attı milli takım bir de maç bitince oyuncular toplandılarrr dağ başını duman almış yürüyelim arkadaşlar diye başladılar salonu ayağa kaldırdılarr süperdiii:lepi:

hee esinim be beklemeye gerek yok yarın gidip aliim diyorum

Lancia Delta tatlım ya
yapmış adamlar di mi yapmış be valla yapmış yani
canım durduğun kabahat hadi koş almayaaaben a3 istiorum ikinci el de olabilir yanikaydirigubbakcemile3 ya da x1...canım daha genciz beee alırız ilerde elbettdelikafadulden

hee esinim be beklemeye gerek yok yarın gidip aliim diyorum

Lancia Delta tatlım ya
yapmış adamlar di mi yapmış be valla yapmış yani
ama güzel arabaymış valla bende beğendimm..ben özelliklerinden pek anlamam zaten sevgilim ilgilenir o konularla dış görünüş önemli benim içinnkaydirigubbakcemile3

ebuş81 merhaba canım hayırdır askerinin askerlik dönüşü psikolojisi mi sıkıntı?
yok be canım öle fazla değilde işte genede ne kadar da olsa biraz değişiklik oluyor
şimdi iyi sadece bizim evlilik projesi felan biraz sıkıyor benim canımı ben beklemek istemiyorum oda bu hafta içi iş başı yapmak istiyor onun derdinde ve para sıkıntıları felan :çok üzgünüm:

hayırdır tatlım ne gibi sıkıntıların var askerinle mi ilgili?olsun canım kalpler bir:lepi:

kalbim hep sizlerle canım inan. ama işte insan öle bi zamana geliyorki bazen düzeltemeyecek altından kalkamayacakmış gibi hissediyor allah yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:

seninki iş adamı değil miydi yavrum be alsın zahmet olmazsa delikafadulden

ulen esin iki hayal kurdurtmadın beeee
hayallerimde yaşatacağım R8 im benim :1rolleyes: rüyalarda buluşalım:asigim:
cık öle istemem kendi paramla çalışıp alayımm,,oda imkansızzzkaydirigubbakcemile3hayal kurmak bedavaa canoo:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥100 SEHT ♥ ♥

♥ ♥107 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥154 03062008 ♥ ♥

♥ ♥163 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥165 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥167 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥172 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥174 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥179 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥ 183 FIDES ♥ ♥

♥ ♥ 194 ACELYA ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥ 203 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥ 208 HEATH19 ♥ ♥

♥ ♥ 230 SUSU ♥ ♥

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Kızlar iç güvenlik eğitim ve tatbikat merkez komutanlık 40. piyade er eğitim alay komutanliğııı ISPARTA.. duygucum komando degılmıs senınkının yermıss kızzzz dımııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…