- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.141
canım dur sakim ol ya devrecilik gerçekten çok kötü bişey bak işte sonuçlarınaabu askerlik bitene kadar bende biticem kızlar galiba.
geçenlerde nişanlımın tugaya geçeceğini söylemiştim. şuanki bölük yazıcısı nişanlıma kafayı takmış durumda nişanlım tugaya seçildi diye. şimdide telefon geldi bu çocuk nişanlıma eşyalarını topla demiş. gece geceereye götürecek napıcak bilmiyorum. nişanlıma dedim git komutan çavuş kimse yok mu orada söyle dedim. pisliğin teki zaten çocuk. aklım yine gitti valla çok sinirliyim kötükedihüso
canım dur sakim ol ya devrecilik gerçekten çok kötü bişey bak işte sonuçlarınaaklava:nişanlınla hemen konuşşş ve direk komutanına sölesinn..ya ne demek eşyalarını topla dingonun ahırı mı orasııı klava:
canım benim panik yapma ne olabilirki nişanlında çocuk değil sonuçta onun da yanlış hareket ediceğini düşünmüourum canım..sen biraz bekle bencede:Saruboceq:arıycam seni bekle dedi, biraz bekliyeyim eğer telefon gelmezse arıycam.
İnşallah kötü bişey olmaz bilmiyorumkismile
canım durduğun kabahat hadi koş almayaaahee esinim be beklemeye gerek yok yarın gidip aliim diyorum
Lancia Delta tatlım ya
yapmış adamlar di mi yapmış be valla yapmış yani
ama güzel arabaymış valla bende beğendimm..ben özelliklerinden pek anlamam zaten sevgilim ilgilenir o konularla dış görünüş önemli benim içinnkaydirigubbakcemile3hee esinim be beklemeye gerek yok yarın gidip aliim diyorum
Lancia Delta tatlım ya
yapmış adamlar di mi yapmış be valla yapmış yani
yok be canım öle fazla değilde işte genede ne kadar da olsa biraz değişiklik oluyorebuş81 merhaba canım hayırdır askerinin askerlik dönüşü psikolojisi mi sıkıntı?
hayırdır tatlım ne gibi sıkıntıların var askerinle mi ilgili?olsun canım kalpler bir:lepi:
öğretmen maaşıylan bu bize gelmezz kardeşşşşdelikafaduldenaaaaa audi de R8 in üzerine tanımam
audi oldu mu R8 olsun esinim ya
bi de oldu mu beyaz olsun :1rolleyes:
öğretmen maaşıylan bu bize gelmezz kardeşşşşdelikafadulden
cık öle istemem kendi paramla çalışıp alayımm,,oda imkansızzzkaydirigubbakcemile3hayal kurmak bedavaa canoo:lepi:
seninki iş adamı değil miydi yavrum be alsın zahmet olmazsa delikafadulden
ulen esin iki hayal kurdurtmadın beeee
hayallerimde yaşatacağım R8 im benim :1rolleyes: rüyalarda buluşalım:asigim:
cık öle istemem kendi paramla çalışıp alayımm,,oda imkansızzzkaydirigubbakcemile3hayal kurmak bedavaa canoo:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?