Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar aşkımla konuştum biletini almış çok heyecanlıyımmm :asigim:

ne güzel bi haber Allah sağsalim kavuştursun mehtabınızı boshayallersmile
benim askerim naptı acaba bugün? Tugaya geçti mi yoksa hala üst devrelerin eziyetini mi çekiyor? dilekçesini yazabildimi? ahh ahhhhh özledim kukuletamı ben :kedi:

kukuleta akşama konuşursun öğrenirsin canım benim hayırlısıyla bi geçse.. rahat eder inşallah canım turkbayragi

saol canım benimmm :asigim:

valla benimki 500bin verseler gene yapmam askerliği iş olarak diyor kaydirigubbakcemile3
aynen benimkide öyle diyor vallaakaydirigubbakcemile3
saol MEG'im opuyorumnanaktan nişanlıyken geçireceğimiz 2.bayram delikafadulden
süper ya canım bizim 3.bayramımız olcak daha hiç birlikte geçiremedik malesef..doya doya tadını çıkarın tatlım

öncekinde de kullanmıştım şimdi de kullandım :lepi:
bende hemen kullanıorumm:lepi:

aynen benimkide öyle diyor vallaakaydirigubbakcemile3
süper ya canım bizim 3.bayramımız olcak daha hiç birlikte geçiremedik malesef..doya doya tadını çıkarın tatlım

bende hemen kullanıorumm:lepi:
inşallah bundan sonra beraber geçirirsiniz canım benim son ayrılıklarımız olur inşallah :Saruboceq:
a.s.selam kızlar hepinizeeeşafağımızzzz sadecee vaannnn...çok heyecanlıyımm

selam canımm a.s.
maşallah şafağına

inşallah bundan sonra beraber geçirirsiniz canım benim son ayrılıklarımız olur inşallah :Saruboceq:

selam canımm a.s.
maşallah şafağına
saol tatlım ya ben bi öncekinde kazene oy vermiştim direk kazen çıkıodu şimdi açıorum başka bişey çıkıo ve kazeni bulamıorum nasıl bulucamm tatlıkısım seni de bulamadım nerden bulupta oy vericem anlamadım kızlarfisfisfis

a.s.selam kızlar hepinizeeeşafağımızzzz sadecee vaannnn...çok heyecanlıyımm

şafağına kurban :lepi:
bundan sonra her bayramı elele gözgöze geçirirsiniz inşallah.

ya kızlar bayram dediniz aklıam bi adet geldi.bi ara birisidnen duymuştum. yeni evli çiftler ilk bayramlarını şöyle geçiriyorlarmış; eşi sabah bayram namazına gittiğinde, hanımı evde ona kahvaltıyı hazırladıktan sonra gelinliğini giyip bekliyormuş. ilk bayramda bunu yapmak adetmiş :bbo:

varmı sizin bildiğiniz böyle adetler?

ilk defa senden duyuyorum canım böle bişey

bu arada saolun kızlar

:lepi:canım çok değişikmiş bende ilk defa duydum bizde sadece sütlü çorba adeti varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…