- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.101
kızlar aşkımla konuştum biletini almış çok heyecanlıyımmm :asigim:
kızlar aşkımla konuştum biletini almış çok heyecanlıyımmm :asigim:
ne güzel bi haber Allah sağsalim kavuştursun mehtabınızı boshayallersmile
benim askerim naptı acaba bugün? Tugaya geçti mi yoksa hala üst devrelerin eziyetini mi çekiyor? dilekçesini yazabildimi? ahh ahhhhh özledim kukuletamı ben :kedi:
:sm_cool:kızlar aşkımla konuştum biletini almış çok heyecanlıyımmm :asigim:
teşekkürler adaletli yaklaşım için Sevgili Kazen..
arkadaşlar nerdesiniz,daha iftara vakit var,hadi muhabbete gelinopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/387867-yine-fiyasko-yine-fiyasko.html
sunuda okuyun bir bakalim .... sonrada oy verin ...
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-duyurular-site-paylasimlari/387867-yine-fiyasko-yine-fiyasko.html
sunuda okuyun bir bakalim .... sonrada oy verin ...
aynen benimkide öyle diyor vallaakaydirigubbakcemile3valla benimki 500bin verseler gene yapmam askerliği iş olarak diyor kaydirigubbakcemile3
süper ya canım bizim 3.bayramımız olcak daha hiç birlikte geçiremedik malesef..doya doya tadını çıkarın tatlımsaol MEG'im opuyorumnanaktan nişanlıyken geçireceğimiz 2.bayram delikafadulden
bende hemen kullanıorumm:lepi:öncekinde de kullanmıştım şimdi de kullandım :lepi:
inşallah bundan sonra beraber geçirirsiniz canım benim son ayrılıklarımız olur inşallah :Saruboceq:aynen benimkide öyle diyor vallaakaydirigubbakcemile3
süper ya canım bizim 3.bayramımız olcak daha hiç birlikte geçiremedik malesef..doya doya tadını çıkarın tatlım
bende hemen kullanıorumm:lepi:
a.s.selam kızlar hepinizeeeşafağımızzzz sadecee vaannnn...çok heyecanlıyımm
tabikidee canım dur bakoorum şimdiikızlar bende katıldım benide destekler misiniz
başlık adım : mutfak faresi
kızlar bende katıldım benide destekler misiniz
saol tatlım ya ben bi öncekinde kazene oy vermiştim direk kazen çıkıodu şimdi açıorum başka bişey çıkıo ve kazeni bulamıorum nasıl bulucamm tatlıkısım seni de bulamadım nerden bulupta oy vericem anlamadım kızlarfisfisfisinşallah bundan sonra beraber geçirirsiniz canım benim son ayrılıklarımız olur inşallah :Saruboceq:
selam canımm a.s.
maşallah şafağına
a.s.selam kızlar hepinizeeeşafağımızzzz sadecee vaannnn...çok heyecanlıyımm
kızlar bende katıldım benide destekler misiniz
şafağına kurban :lepi:
bundan sonra her bayramı elele gözgöze geçirirsiniz inşallah.
ya kızlar bayram dediniz aklıam bi adet geldi.bi ara birisidnen duymuştum. yeni evli çiftler ilk bayramlarını şöyle geçiriyorlarmış; eşi sabah bayram namazına gittiğinde, hanımı evde ona kahvaltıyı hazırladıktan sonra gelinliğini giyip bekliyormuş. ilk bayramda bunu yapmak adetmiş :bbo:
varmı sizin bildiğiniz böyle adetler?
:lepi:canım çok değişikmiş bende ilk defa duydum bizde sadece sütlü çorba adeti varrrşafağına kurban :lepi:
bundan sonra her bayramı elele gözgöze geçirirsiniz inşallah.
ya kızlar bayram dediniz aklıam bi adet geldi.bi ara birisidnen duymuştum. yeni evli çiftler ilk bayramlarını şöyle geçiriyorlarmış; eşi sabah bayram namazına gittiğinde, hanımı evde ona kahvaltıyı hazırladıktan sonra gelinliğini giyip bekliyormuş. ilk bayramda bunu yapmak adetmiş :bbo:
varmı sizin bildiğiniz böyle adetler?
tatlım dondurduğum hesabımı aktif yaptım destekledim
ama kazeni bulamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?