Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ben daha önce kullanmıştım ama şimdi ben de bulamadım kızlarbilmiyorumkismile

pissyim ben ilk defa duydum bunu canımboshayallersmile

kızlar peki nişanlı çiftlere yönelik adetler nelerdir? var mı bildikleriniz?

canım bizim adetleri söyleyimm,bir kere bayramın ilk günü damat kız tarafına gelir kesin,çiçeğini çikolatasını alıp,sonra kıza bayramlık alınır,işte kıyafeti,ayakkabısı vs,tabi kız tarafı d damata bayramlık alır,sonra bir tepsi baklavayla iadeyi ziyaret yapar canım..bizde bunların hiç biri oldu mu dersen hayırrkaydirigubbakcemile3

kazen ben oy kullanmasını beceremedimm önceden kullanmıştım ama bu sefer bulamadım seni:1no2:yönlendirirsen sevinirimm

selam canım askerini aldın uğramaz oldun buralara:lepi:
yok be canım öle değil aslında geliyorumda muhabbete katılamıyorum pek bide biraz sıkıntılarım var ondan canım yoksa burayı neden ihmal edeyimyerimseniben

sağol siyah incim canım sen nasılsın bende işte uğraşıyorum hayat mücadelesi allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun askerlerimizi de korusunturkbayragi

hayırdır tatlım ne gibi sıkıntıların var askerinle mi ilgili?olsun canım kalpler bir:lepi:

bizde de hemen hemen aynı adetler canım ama öyle adeti yerine getirmek için değil de uygun şekliyle yapıyoruz biz, mesela nişanlımla çıkıp kıyafet alışverişi yaparız genelde o bana alır ama bana pek para harcatmaz öğrencisin sen diyo öğretmen ol da o zaman diyo ama ben alırım yine bir iki bişey, ziyarete de gideriz karşılıklı tamamdır boshayallersmile
sağol siyah incim canım sen nasılsın bende işte uğraşıyorum hayat mücadelesi allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun askerlerimizi de korusunturkbayragi

iyim ben de canım mehtap sayıyoruzboshayallersmile amin canım inşallah turkbayragi

canım bizde normal zamanda öleyiz 6.6.09 da sözlendikk onun üstüne iki bayram geçirdikk iyi bayramdır da aşkım askerdeydi..3.bayram gelio yine askerr...bbayram adeti olarak görmedim yani bişeynaniknanik..bizde normal zamanda alışveriş yaparızz aynen ben yine öğrenci olduğum için bana pek para harcamak düşmüookaydirigubbakcemile3benimkide ileridee fazlasıyla alırız aşkım merak etme diye dalga geçioookaydirigubbakcemile3ahhh o yanımda olsaydı bizde bayramda çıkardık birlikte ne güzel olurduu:asigim::asigim:

hevesini kurbana sakla canım, azcık daha sık dişini ondan sonrada evli cici gelin olup bayram gezmelerine gidersiniz olumunekankayizsmile

hevesini kurbana sakla canım, azcık daha sık dişini ondan sonrada evli cici gelin olup bayram gezmelerine gidersiniz olumunekankayizsmile
evet canım öle yapcm bendeee dün özkanla da şakalaştık dedim kurbanda hepsinin acısını çıkarcam dedim gülüoo odaaakaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

hiç ayrılmıcamız günler de gelcek canım inşallah kocacıklarımızla geçircez :asigim:

:lepi:

bu askerlik bitene kadar bende biticem kızlar galiba.
geçenlerde nişanlımın tugaya geçeceğini söylemiştim. şuanki bölük yazıcısı nişanlıma kafayı takmış durumda nişanlım tugaya seçildi diye. şimdide telefon geldi bu çocuk nişanlıma eşyalarını topla demiş. gece geceereye götürecek napıcak bilmiyorum. nişanlıma dedim git komutan çavuş kimse yok mu orada söyle dedim. pisliğin teki zaten çocuk. aklım yine gitti valla çok sinirliyim kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…