- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.581
cnm yaaa bileti almış şimdi 12 eylul akşam 4 ALLLAHIM sağ sağlım gıdıp gelsın..
cağlacım bellı oldumu yerinizguclubacismile
ahh canım ya illaki ilk zamanlar çok zor geçicek biz hep senin yanında olucaz yalnız bırakmıcaz seni kıyaamam sana meleğim ya
saol tatlım ya,ilk zamanları atlatmamız bıraz zor olucak ama yemine gıtcem ya en azından 35gun sonra görucem o ıyı gelıyor bıraz.
önce yemin töreni sonra da dağıtım iznine gelecek o da süper gelir, arka arkya belirli aralarla o günleri beklerken güzel moral oluyo opuyorumnanaktan
1 Saattir telde aşkımla konuşuyodum kızlarr
Arefe günü yani haftaya çarşamba çıkıcakmış
perşembe yanıma gelcek cuma günüde ben onlara gidicem sonra beni bırakıcak evime delikafadulden
2 günümüz var sadece cumartesi sabahı da geri gidicek cumartesi akşam teslim olmaları gerekiyormuşş
Çok özledim ya çokkkk delikafadulden
ayy çok sevindim senin adına canım hadi gözünaydın
evet tatlım ama yemın törenınde evci çıkartmamız lazımm nasıl olacak bılemıyorum ben cıkartamam tabı anne baba cıkartablrse cıkrtr artk
kızlar selamlar, bugün kendimi çeyiz topiclerine adadım resmen kaydirigubbakcemile3
hem içim açıldı hemde içim şişti
alınacak bi ton şey var :1shok:
evet ya alıncak çokkkkk şey var eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
kızlar selamlar, bugün kendimi çeyiz topiclerine adadım resmen kaydirigubbakcemile3
Evet tatlım ya bisürü şey var hakikaten.. sarımsak ezeceğine kadar düşünüyorsun alman gerekenleri sıfırdan ev kuruyorsun... Ama aşkım yalnız bırakmıcak beni bu konuda.Birlikte oturup listesini yapcaz hehee
mutlaka olucaktır tatlım eksik olmaz olurmuu ama olsun yinede elimden geldiğinde alıcam vallaa
evet bi sürü zerzevat var. ben başlıca şeyleri alayımda aman sarımsak ezeceğim olmasın çeyiz tam olmazmış hem eksikler olmalıymış kaydirigubbakcemile3
slm hatunlar
mutlaka olucaktır tatlım eksik olmaz olurmuu ama olsun yinede elimden geldiğinde alıcam vallaa
selam dewremm olumunekankayizsmile
of devrem şafak sıkıştırıyo yaaaaaaalsanaalsanasmile
off be dewrem valla o günün heyacanı daha çok sardı beni plakalara geçince...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?