- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.601
slm hatunlar
canım benim şafak 38 düzeltir misin
edacım çok şey var gerçekten ben bile şimdiden almaya başladım
2 tane nevresim takımı,2 tane hamam takımı,2 tane havlu,birde çaycım var
tm tatlım gördüm yazını düzelttim hemen yerimseniben
kız ben artık bakmıyorum bile annemin önüne netten listeyi bir verdim kadın kalpten gidiyordu:sm_cool::sm_cool:
ne yapcaz hiç bilmiyorum almak bir yana onca şeyi nereye koyacağız evde yer yok
canım benim şafak 38 düzeltir misin
edacım çok şey var gerçekten ben bile şimdiden almaya başladım
2 tane nevresim takımı,2 tane hamam takımı,2 tane havlu,birde çaycım var
kızlar akşam askerimden mektup gelmiş ay hem çok mutlu oldum hemde çok duygulandım ya
önemli değil canım. iyiyim çok şükür askerimden kargo bekliyorum ya bakıyorum aps ile takip ediyrm netten garip tarihler var kaç gün oldu gelmedi halasaol canım teşekkür ederim nasılsın bakalım
kızlar akşam askerimden mektup gelmiş ay hem çok mutlu oldum hemde çok duygulandım ya
evde yer kalmazsa bizim bi daire boş oraya koyarım aldıklarımı.aman bi alalım altından kalkalımda akannehir
ya ben gözümde çok büyütüyorum yada hakkaten büyütülecek şey bu çeyiz işi olumunekankayizsmile
başladın sen burcu'cum devamıda gelir inşallah :Saruboceq:
bende işte geçen hafta nevresim takımı aldım henüz gelmedi gelsin fotoğraflıycam eklerim siteye.
ayy ne güzel canım insan bir yandan seviniyor bi yandan da üzülüyor ya karmakarışık duygular içinde oluyordur gerçi ben o duyguyu hiç yaşamadım doğrusu
önemli değil canım. iyiyim çok şükür askerimden kargo bekliyorum ya bakıyorum aps ile takip ediyrm netten garip tarihler var kaç gün oldu gelmedi hala
evt canım ya çok güzel oluyo bende şimdi kargo beklemedeyim gelsede artık kavuşsam kokusunaboshayallersmile
inşallah canım
bendeocak ayında başladım kaan sayesinde bundan önce hiç düşünmüyodum çeyiz işini felan
gerçekten çok büyük bir iş
nerdeyiş bu liste kızlar banada gösterin yaw
hatıra olsun diye göndermiş benim yanına gittiğim akşam yazmış seni bırakıp gitmek diye başlamış bakamadım dönemedim yoksa bırakamazdım gidemezdim demiş of yine kötü oldum bak
ah canım yanındayken kıymetini bilemediğimiz şeyleri öğretiyor insana bu askerlik
ayy kıyamam size ya üzülme be canım askerlik bize baya şey öğretiyor değerimizi biliyorlar,biliyoruz sabretmeyi öğrendik,öğreniyorlar çok şey ya
çeyiz topiğinde her yer liste yada netten çeyizde alınacaklar yaz çıkıyor zaten dikkat et yüreğine inmesin
doğru canım aslında bu ayrılık benim için çok iyi oldu sözlendikten sonra acaba yanlış mı yaptım diyordum seviyormuyum yoksa alışkanlık mı diye anladım ki çok seviyorum hemde deli gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?