- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.621
bu ne edacım ya ben bunu almaya kalksam anca 40 yaşında evlenirim :)
okumaktan yoruldum valla
bende benimkine evet diyebilirm :)
pissy mm o listeden bende indirmiştim gereksiz birçok şeyi elemiştim içinden ciddi anlamda gereksiz şeyler var gözünüz korkmasın guclubacismile
[ı]cnm hande'nin çeyizi nerede yaa ben bulamadım. Linkini gönderir misin? Miss'in çeyizini gördüm hiç üşenmemiş herşeyin resmini koymuş valla kız alkisalkisalkis[/ı]
[ı]evet gereksiz bi sürü şey var dediğin gibi ben eksiltmedim direk kopyaladım işte :1hug:[/ı]
Aslında öle göz korkutucak bişey yok upuzun yapmışlar yani o kadar ıvır,zıvırları çok
hem oturmaodası,yemek odası,bulaşıkk makinesi oğlan tarafına ait oluyor
bravo gerçekten ona canım pazartesi ben sana özelden atarım şu an işlerim olduğundan inceleyemiyorum ancak arada buraya bakıp yazıoyorum kusura bakmazsın dimi tatlım
[ı]tamam cnm yarın cuma ama sen bugünü cuma mı sandın :1hug:[/ı]
oo kızlar çeyiz listeleri yapılmış allah hepimize yardım etsin işimiz zoreyvahedigeldismile
biz beyaz eşyalarımız aldık daha doğrusu gri eşyalarımızıAyhan askere gitti 2 gün sonra aöf sınavına geldi o zaman aldık setüstü ocak davlumbaz fırın bulaşık çamaşır makinesi ve buzdolabı. Ama mağazadalar evlenirken gidip teslim alcaz :asigim:
oo kızlar çeyiz listeleri yapılmış Allah hepimize yardım etsin işimiz zoreyvahedigeldismile
biz beyaz eşyalarımız aldık daha doğrusu gri eşyalarımızıayhan askere gitti 2 gün sonra aöf sınavına geldi o zaman aldık setüstü ocak davlumbaz fırın bulaşık çamaşır makinesi ve buzdolabı. ama mağazadalar evlenirken gidip teslim alcaz :asigim:
tatlım buşldum linlini kopyaladım
yok canım yarın ben izin aldım sınava çalışıcam diye:)
canım ortaklaşa mı ödüceksiniz :)
hadi güle güle kullanın bakalım
oh ohh iyi hadi eşyaları halletmişsiniz. bende yemek takımı, kahvaltı takımı belli başlı şeyleri Gürkan bu hafta gelirse alayım diyorum.Forum Bornova'da ki Bernardo'ya bakıcam tekrar.o yokken gidemiyorum foruma.
oh ohh iyi hadi eşyaları halletmişsiniz. bende yemek takımı, kahvaltı takımı belli başlı şeyleri Gürkan bu hafta gelirse alayım diyorum.Forum Bornova'da ki Bernardo'ya bakıcam tekrar.o yokken gidemiyorum foruma.
cnm link göremiyorum ben bilmiyorumkismile
evet canım bu yüzden çok seviniyorum büyük bişey şu eşyalar :bbo: bekodan aldık iyidir dimi fazla araştıramadık?
ben de bernardoyu çok seviyorum günlük yemek takımımı aldım ordan günlük çatal kaşık vb. onun dışında bir kahvaltı takımım kahve fincanlarım ıvır zıvır var, yazmalarım. patiklerim vb var başka da bişeyim yokkaydirigubbakcemile3
beko yılların markası cnm güzeldir.mutlaka her markadan şikayeti olmayanı duymak zor.inşallah şansınıza uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.
annemde bana bişeyler aldı hep ama neyim var neyim yok tam olarak bilmiyorum.ramazandan sonra hepsini çıkarıp bakıcaz annemle beraber.ona göre liste yapıcam belli başlı alınması gerekenleri. yemenilerim şuanda oyalanmak üzere birisine verildi.oya yapıyor kadın. dantellerimi annem elleriyle yaptı. dantel modası yok şimdilerde ama annemin ne zorluklarla yaptığını biliyorum o yüzden bir süreliğinede olsa kullanacağım. yazık kadının bileğinde dantel yapmaktan kemik çıkmıştı bilmiyorumkismile
beko yılların markası cnm güzeldir.mutlaka her markadan şikayeti olmayanı duymak zor.inşallah şansınıza uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.
annemde bana bişeyler aldı hep ama neyim var neyim yok tam olarak bilmiyorum.ramazandan sonra hepsini çıkarıp bakıcaz annemle beraber.ona göre liste yapıcam belli başlı alınması gerekenleri. yemenilerim şuanda oyalanmak üzere birisine verildi.oya yapıyor kadın. dantellerimi annem elleriyle yaptı. dantel modası yok şimdilerde ama annemin ne zorluklarla yaptığını biliyorum o yüzden bir süreliğinede olsa kullanacağım. yazık kadının bileğinde dantel yapmaktan kemik çıkmıştı bilmiyorumkismile
saol canım inşallah.zaten evlenceğimiz zaman üst modeli çıkarsa değiştirebiliriz.
artık liste yapmak lazım vallabilmiyorumkismile ben hiç dantel yaptırmadım anneme hiç sevmem modası da geçti zaten, ama o da bir emek anneciğinin hoşuna gider bir süre kullanırsın sevinir annen canımopuyorumnanaktan benim yazmalarım oyalandı 100 taneakannehir bir tek mevlidlerde kullancam ama adet işte boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?