- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.661
tatlım ne kadar aglasanda fayda yok bunu sende biliyosun tatlım benim ne yaparsan kendine yaparsan zaten en zoru göndermekle gelmesine 1 hafta kalması gönderde daha sonra rahatlıcaksın azda olsa :teselli:kızlar selam nasılsınızzzz? benım canım cok sıkılıyorrr aşkımlaydım geldım ,onun yanındayken cok ıyyıım ama geldım yıne kötuleştım,ALLAHIM 10 gun kaldı bu nasıl bir acıı,bu nasıl bir stress dayanamıyorum.Tim şeklınde gıdıyorlarmıs dogrudan DOĞUymuş..Tamam ALLAH'dan hayırlsı buraymıs napalım ama ben biticem stresten ,ağlamaktan emın olun.
tatlım ne kadar aglasanda fayda yok bunu sende biliyosun tatlım benim ne yaparsan kendine yaparsan zaten en zoru göndermekle gelmesine 1 hafta kalması gönderde daha sonra rahatlıcaksın azda olsa :teselli:
selam hatunnlarr...şafağımızz 63...Urfanın etrafıııı dumanlıııı dağlarrr amann....:dance:
:1hug:selam tatlımmma.s.
merhaba tatlımmmm:1hug:ben yokken çeyiz muhabbetlerine girilmiş:teytey:merhaba güzeller
merhaba tatlımmmm:1hug:ben yokken çeyiz muhabbetlerine girilmiş:teytey:
bende gittim bgn kahvaltı takımımı da aldımmm:teytey:
canım resmini ekledim ama resimden pek belli olmuor gerçketen porlandın mağazasına gidin derim gerçketen çok güzel şeyler var ben hangisini seçeceğimi şaşırdımmopuyorumnanaktansennde bulunca koyda bakalım canım benimmm...hıza kazansın artık senin çeyizlerdeeeeolumunekankayizsmilemerhaba canım benim
anaam hani ekle hemen resmini bakim çok merak ettim. bernardo'da bi tane favorim vardı ama bu hafa sitelerinden kaldırılmış bilmiyorumkismile
kızlaarr huhuuuu
EFENDİM KOMŞU KOMŞUkaydirigubbakcemile3
uğramaz oldunuz buralara be yavvvdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?