- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.641
askerden gelince en geç 1 yıl içinde düğünümüz burcum Allah nasip ederse :Saruboceq: tektip olursa da şubatta gelirse çok daha erken olcak tabi :lepi:
öyle tabi eda'cım geleneklere uyuyoruz boshayallersmile
çeyiz topiğine çevirdik vallaAllah'ım şu şafaklar bitsin de çeyiz topiklerine dadanalım düğün şafağı sayalım hayırlısıyla inşallah boshayallersmile
öyle tabi eda'cım geleneklere uyuyoruz boshayallersmile
çeyiz topiğine çevirdik vallaAllah'ım şu şafaklar bitsin de çeyiz topiklerine dadanalım düğün şafağı sayalım hayırlısıyla inşallah boshayallersmile
siz ev durumunu hallettiniz mi siyahincim?
:Saruboceq::Saruboceq::lepi:kocaman amin diyorum canım
inşallah adaşımm :lepi:
kkızlar kaanın ablasıyla konuşuyorum şu anda :)
burcuuu delikafadulden nasıl aranız canım ?
iyi çok şükü valla:)
resimlerimizi beğenmiş :) şimdide konuşuoz öle:9
yok canım nerdeee.. :gitme: bütün sülalede tek örneğim ev ve askerliği olmadan verdiler beni aşkımakaydirigubbakcemile3 herkes ev olcak diye bekliyo ama durum belli değil. nişanlımın ailesinin arsaları vb var ama satmak istemiyolar haliyle, şimdi 3.köprü de yapılcak o yerler çok değerlencek. bu yüzden muallaktayız.
ama şöyle bi durum var; onlar 5 kardeşler her biri eşyamızı alcakmış,anneyle baba da düğünü yapcak, biz işe başlar başlamaz kredi çekip ev alabiliriz başka borcumuz olmucak çnünkü. hayırlısı canım Allah yuva kurana yardım edermiş:Saruboceq:
sizin belli mi canım düğün tarihi nerde oturcanız falan?
sen bu tabuyu bozdun ailenizde ki kızlar buna çok sevinmiştir kaydirigubbakcemile3
durum anlattığın gibi olursa sizin borcunuz olmayınca biraz birikim yaptıktan sonra ev kredisi çekersiniz en mantıklısı ve kafa yormayan yolu bu görünüyor.hayırlısı olsunda cnm mutlu olun.çok tanıdığım var evlendikten sonra kendi evlerinide aldılar arabalarınıda.Allah büyük :Saruboceq:
bizim tarihimiz belli değil ama aklımızda olan 2012 yılının yaz sonu sonbahar başı gibi. gönlümüzden böyle bir zaman geçti bakalım askerlik bitsin işine girsin o zaman netleştireceğiz.
aynen canım yolu açtım kaydirigubbakcemile3
doğru söylüyosun canım biz mutlu olalım da hepsi olur, askere gitmeden önce ben de çok nettim bu konuda illa evimiz olunca evlencem diyodum ama nasip işi bu önemli olan anlaşmak.zaten ailesi de öyle diyo siz evinizi de arabanız da alırsınız tutumlusunuz diyolar:1rolleyes: kısmet canım artık..
biz de 2012 eylül gibi diyoruz canım Allah o günleri de göstersin hepimize:Saruboceq:
annesi babası da gider mutlaka, o zaman çıkartırlar.. görüşmüyo musunuz annesiyle babasıyla? beraber gidemez misin?[/QUOberaber gidicez zaten tatlım ama babanın işi cıkarsa mecbur kaynanamla gıdıcez yanı evci cıkartabılırmıyız orda problem olur dıye kokuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?