- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.741
Ayyyy canim banane, aksam buraya yaz kavusma aninizi haaaacnm ben İzmir'de çalışıyorum zaten akşam otogara karşılamaya gidicem büyük ihtimalle.sonrada bizim ofisin otoparkından kendi arabamızı alıp Manisa'ya döneceğiz.Konseri istiyorum ama bakalım kısmet boshayallersmile
ohh senin askerinde baya kalıcak izinde ne güzel. bizim izin 8 gün, erkenden kullanmış olacağız ama napalım böyle nasip oldu. bi daha ki bayrama kayınvalidemlerle gidip evci çıkarmayı istiyoruz.
kayınvalidenler sizi bayram günü beklerken birgün önce gitmeniz sürpriz oluyor ne çok sevinecekler yaa maşallah
benim kayınvalidemlerde net olarak geliceğini bilmiyorlar
2 ay sonra geldiğinde seninde dediğin gibi herşey daha netleşir. ama bu kadar kıskançlık açıkçası beni hem ondan soğuturdu hemde agresifleştirirdi.sana ve kendine hayatı zehir etmesinin bir mantığı yok kaydirigubbakcemile bizim bi tanıdığımız vardı karısını öyle çok kıskanıyordu ki evde kalın perdeleri hiç açtırmıyordu.karısını resmen saklıyordu akannehir
heeeeeeeeeeeeeeeeeey
ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance:
heeeeeeeeeeeeeeeeeey
Ayyyy canim banane, aksam buraya yaz kavusma aninizi haaaa
Heyecanlandim cünkÜ bilmiyorumkismile
Anlattttttttttttt hadiiiii canoooo :lepi:heeeeeeeeeeeeeeeeeey
heeeeeeeeeeeeeeeeeey
Ayyyy süper ya canim ya..tmm güzelim yazarım olumunekankayizsmile
askerim yanımdayken en çok zevk aldığım şey ne biliyor musun?
ona bakıp şafak kağıdı karalamak kaydirigubbakcemile3
Bundan önceki iş yerimde az yapmadı bana fabrikalara müşterilermize gidiyoruz mesailere kalıyorum diye
üstelik Orda 4 bayandık bitek patron erkekti mumla arıcaksın burayı demiştim ona şimdi arıyor...
Yemin ederim bıktım iş yüzünden kavga etmekten ya
insanı bunaltmayacak derecede kıskançlık tabi olabilir ama sinir boyutunu aşıyorsa o zaman ilişkidende insan bi tat almaz.
hakkınızda hayırlısı olsun cnm :1hug:
Ayyyy süper ya canim ya..
Vallah biz $afakla vs ugrasmiyoruz.. düsünmemeye calisiyoruz..
Birbirimizle ugrasiyoruz ancak :jeyyar::roflol:
Beklerim yaziniii aksammmm olumunekankayizsmile
bilmiyorumkismile :jeyyar: bilmiyorumkismile :jeyyar: bilmiyorumkismilesizi gidi sizzziiii aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
yok yola çıkıyor şimdik uçağa binecek hayırlısıyla ama bn yerimde duramıyorumhoşgeldin duyguşş.. geldimi asker yarinnn
hoşbulduuuuuuuumm, forumu okumadım tatlım çok işim vardı bi selam vereyim dedimhoşgeldin tatlım
canıııııııımm ya gelmedi daha ama saat geçmiyorAnlattttttttttttt hadiiiii canoooo :lepi:
hoşbuldum pisim evet yolda hayırlısıyla bi gelse deminnoşum hoşgeldin olumunekankayizsmile
yolda mı asker?
Ayyy gelsin askin gece... Allah kavustursun canim benim.. sen gidemezmisin annesinin yanina?selam kızlar aşkım şu an itibarıyla istanbulda :lepi:
annesinin haberi yok geldiğinden sürpriz yapcak
amaaa ben fena halde kıskanmış durumdayım mafoldumben kaç kere mehtap saydık hep ben alıp götürdüm annesine hep yanındaydım ama bu sefer yokum mafoldumben benim tercihimdi ama üzüldüm şimdi:gitme: belki gece gelir, gelemezse pazar günü görcem aşkımı eskişehire gitcez orda kalcaz 3 gün aklinialirimsmile
Ayyy gelsin askin gece... Allah kavustursun canim benim.. sen gidemezmisin annesinin yanina?
Süpriz yap vereliniortak
Merhaba canım ben bu topiğe ilk geldiğimde 390li bişeylerdi şafağım 210 gün geçti gitti..Zor oluyor ama oluyor işte bir şekilde.Sizinde bir an önce geçip gider inşallah canım
hoşbuldum pisim evet yolda hayırlısıyla bi gelse de
kalbim çıkacak arkadaş ya :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?