- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.761
selam kızlar aşkım şu an itibarıyla istanbulda :lepi:
annesinin haberi yok geldiğinden sürpriz yapcak
amaaa ben fena halde kıskanmış durumdayım mafoldumben kaç kere mehtap saydık hep ben alıp götürdüm annesine hep yanındaydım ama bu sefer yokum mafoldumben benim tercihimdi ama üzüldüm şimdi:gitme: belki gece gelir, gelemezse pazar günü görcem aşkımı eskişehire gitcez orda kalcaz 3 gün aklinialirimsmile
Insallah süpriz yapar canim..gidememki canım geçen sefer limitimi bayağı aştım 1 hafta eve gelmedim resmenbu sefer izin istemeye yüzüm tutmadıbilmiyorumkismile aramızda 2 saat mesafe var ama inşallah gelir akşama söylemiyo bişey ama bakalım boshayallersmile saol canım benim Allah sizi de kavuştursun az kaldı :lepi:
Efemmmmmmmmmopuyorumnanaktankızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Insallah süpriz yapar canim..
Amin canim, allah sizide kavustursunn opuyorumnanaktan
Efemmmmmmmmmopuyorumnanaktan
slm kızlar.
ne güzel herkesin sevdiği izne geliyorrr...bende istiyorum ya bende mafoldumben
merhaba siyahincim nişanlının tarafı istanbul'da mı oturuyor cnm?
üzülme tatlım sağsalim yamacına gelsinde nasıl olsa çıkmış bak askeriyeden olumunekankayizsmile
olun bu seferde böyle olsun sıkma canını kuzum yaselam kızlar aşkım şu an itibarıyla istanbulda :lepi:
valla bi gidim gelim de :sm_cool:duyguşşş kız geliyomuş seninki de git bakalım sabihaya anlat hee kavuşma anınızı aklinialirimsmile
ooh ohhh ne güzel kavuşalım hemenbenimkide 12'de otobüse biniyor :lepi:
merhaba canım yok canım karamürselde oturuyo topçulardan sonra hemen. sabihaya indi uçakla aşkım. öyle canım konuştum şimdi gülüyo bana kıskanç diyoayy inşallah akşama gelir yaa.
sizi de Allah kavuştursun tatlım opuyorumnanaktan
selam hatunlarra.s.a.s.a.s.
evet canım bu sefer de böyle olsun napalımboshayallersmileolun bu seferde böyle olsun sıkma canını kuzum ya
geldi ya sen ona bak
valla bi gidim gelim de :sm_cool:
ooh ohhh ne güzel kavuşalım hemen
Allah şu AÖF yı çakarandan razı oolsun ya :teytey:
çok güzel hayaller canım ağzından bal damlıyo bal:Saruboceq: inşallah tatlım saol olumunekankayizsmiletatlım gözünaydın keşke bir yasa çıksa gelecek olanlar gitmese bizimkilerde hemen yarın atlayıp gelse bu topiğe başkaları gelse biz artık uğramasak çünkü şafaklarımız bitmiş olsa
HAYAL HAYAL HAYAL offfff:lepi::lepi:
selam hatunlarra.s.a.s.a.s.
selam hoşgeldin nasılsın
evet canım bu sefer de böyle olsun napalımboshayallersmile
aynen aöf nin gözünü seveyim :roflol:
çok güzel hayaller canım ağzından bal damlıyo bal:Saruboceq: inşallah tatlım saol olumunekankayizsmile
selaaaam canım bayanssulusmile
hoşbuldum canım
iyiyim boshayallersmile
ne güzel kızların askerleri izne geliyordelikafadulden ya
onlara imrenene imrene bakıyorum bende ne olsun boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
senden naber opuyorumnanaktan
çok güzel hayaller canım ağzından bal damlıyo bal:Saruboceq: inşallah tatlım saol olumunekankayizsmile
ooh ohhh ne güzel kavuşalım hemen
Allah şu AÖF yı çakarandan razı oolsun ya :teytey:
aşkın gelmiş zemuszemus
gözün aydın canım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
akşamada siz görüşürsünüz kaydirigubbakcemile5 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?