Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba siyahincim nişanlının tarafı istanbul'da mı oturuyor cnm?
üzülme tatlım sağsalim yamacına gelsinde nasıl olsa çıkmış bak askeriyeden olumunekankayizsmile

Insallah süpriz yapar canim..
Amin canim, allah sizide kavustursunn opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Efemmmmmmmmmopuyorumnanaktan

merhaba siyahincim nişanlının tarafı istanbul'da mı oturuyor cnm?
üzülme tatlım sağsalim yamacına gelsinde nasıl olsa çıkmış bak askeriyeden olumunekankayizsmile

merhaba canım yok canım karamürselde oturuyo topçulardan sonra hemen. sabihaya indi uçakla aşkım. öyle canım konuştum şimdi gülüyo bana kıskanç diyo ayy inşallah akşama gelir yaa.
sizi de Allah kavuştursun tatlım opuyorumnanaktan

selam kızlar aşkım şu an itibarıyla istanbulda :lepi:
olun bu seferde böyle olsun sıkma canını kuzum ya
geldi ya sen ona bak
duyguşşş kız geliyomuş seninki de git bakalım sabihaya anlat hee kavuşma anınızı aklinialirimsmile
valla bi gidim gelim de :sm_cool:
benimkide 12'de otobüse biniyor :lepi:
ooh ohhh ne güzel kavuşalım hemen
Allah şu AÖF yı çakarandan razı oolsun ya :teytey:

tatlım gözünaydın keşke bir yasa çıksa gelecek olanlar gitmese bizimkilerde hemen yarın atlayıp gelse bu topiğe başkaları gelse biz artık uğramasak çünkü şafaklarımız bitmiş olsa

HAYAL HAYAL HAYAL offfff:lepi::lepi:

olun bu seferde böyle olsun sıkma canını kuzum ya
geldi ya sen ona bak

valla bi gidim gelim de :sm_cool:

ooh ohhh ne güzel kavuşalım hemen
Allah şu AÖF yı çakarandan razı oolsun ya :teytey:
evet canım bu sefer de böyle olsun napalımboshayallersmile

aynen aöf nin gözünü seveyim :roflol:

çok güzel hayaller canım ağzından bal damlıyo bal:Saruboceq: inşallah tatlım saol olumunekankayizsmile
selam hatunlarr a.s.a.s.a.s.

selaaaam canım bayanssulusmile

aşkın gelmiş zemuszemus
gözün aydın canım opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
akşamada siz görüşürsünüz kaydirigubbakcemile5 :lepi:

ne olsun tatlım bende imrenerek bakıyorum valla
benimkininde ablaları gidecekmiş ziyarete izin aldığın zaman gelelim demişler oda ne getircen abla bana demiş ne istiyon demiş sen bul demiş blue yu getireyim demiş ablam diyo içimi okuyor diyo inşallah izin alabilirde giderim aşkımın yanına uyuz komutan bayramda acır inşallahta izin verir aşkıma

Öğretmenlere askerlik müjdesi!
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, tek tip askerlik çalışmalarını sonbaharda tamamlamayı öngördüklerini bildirdi.
03 Eylül 2010 Cuma, 1002

Eylül veya Ekim aylarında çalışmaların TBMM gündemine geleceğini belirten Beşir Atalay, polisler ve öğretmenler gibi kamuda ihtiyaç duyulan personelin askerlik görevini yerine getirmesi kapsamında da çeşitli modeller üzerinde durulduğunu vurguladı.

Öğretmenlere sivil askerlik
Star Gazetesi'nin haberine göre, Özellikle öğretmenlerin kısa süre temel askerlik eğitiminden sonra vatani görevlerini sivil olarak yapabilmeleri gündemde. Beşir Atalay, polislere askerlik konusunda ise, 3 farklı model üzerinde durulduğunu kaydetti.

Tek tip askerlik çalışmaları Orgeneral İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanlığı döneminde büyük ölçüde tamamlanmıştı

alıntıdır.

kızlar sonbaharda tamamlancak inşallah yaaaaa:Saruboceq:

ama şimdi herkes öğretmen olmaya kalkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…