- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.781
ne olsun tatlım bende imrenerek bakıyorum valla
benimkininde ablaları gidecekmiş ziyarete izin aldığın zaman gelelim demişler oda ne getircen abla bana demiş ne istiyon demiş sen bul demiş blue yu getireyim demiş ablam diyo içimi okuyor diyo inşallah izin alabilirde giderim aşkımın yanına uyuz komutan bayramda acır inşallahta izin verir aşkıma
saol canım benimmm inşallahh opuyorumnanaktan
Öğretmenlere askerlik müjdesi!
İçişleri Bakanı Beşir Atalay, tek tip askerlik çalışmalarını sonbaharda tamamlamayı öngördüklerini bildirdi.
03 Eylül 2010 Cuma, 1002
Eylül veya Ekim aylarında çalışmaların TBMM gündemine geleceğini belirten Beşir Atalay, polisler ve öğretmenler gibi kamuda ihtiyaç duyulan personelin askerlik görevini yerine getirmesi kapsamında da çeşitli modeller üzerinde durulduğunu vurguladı.
Öğretmenlere sivil askerlik
Star Gazetesi'nin haberine göre, Özellikle öğretmenlerin kısa süre temel askerlik eğitiminden sonra vatani görevlerini sivil olarak yapabilmeleri gündemde. Beşir Atalay, polislere askerlik konusunda ise, 3 farklı model üzerinde durulduğunu kaydetti.
Tek tip askerlik çalışmaları Orgeneral İlker Başbuğ’un Genelkurmay Başkanlığı döneminde büyük ölçüde tamamlanmıştı
alıntıdır.
kızlar sonbaharda tamamlancak inşallah yaaaaa:Saruboceq:
ama şimdi herkes öğretmen olmaya kalkacak
bunun neresi tek tip şimdi Allah aşkına alsanaalsanasmile
Ayy deme yaaa bizim askerligimiz 14 subat bitiyoooo..babyke canım sonbaharda çalışma tamamlansa ocak şubat anca uygulama başlar heralde bilemiyorumki inşallah bir an önce başlar canım
Canim allah kavustursun, aksam yazarsin buraya nasil gecti diyeeeKızlar ben çıkıyorum
sevgilimi almaya gidicem
hepnizi öpüyorum beni özleyin :1hug:
iyiyim canım senden naber son durumlar nasıl:sm_confused:merhaba kızlar.
nuran cım nasılsın?
hoşçakal duyguşş delikafadulden delikafaduldenKızlar ben çıkıyorum
sevgilimi almaya gidicem
hepnizi öpüyorum beni özleyin :1hug:
3 gün sonra 100 hadi bakalım canım çabuk geçecek inşallah
Halef-selef Genelkurmay Başkanları Orgeneral İlker Başbuğ ile Orgeneral Işık Koşaner’in “tek tip” askerlikten yana olduklarını açıklamasının ardından, konuyla ilgili olarak Genelkurmay Karargâhı’nda çalışma yürütüldüğü öğrenildi. Genelkurmay kaynakları, tek tip askerliğin süresi konusunda 12 ay üzerinde durulduğunu belirtti.
vallaha bende oyle zannediyordum ama haberlere baktim ve her yerde 12 ay diye yaziyorhani 9 aydı kafamçokkarıştı
45 Manisa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?