- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.921
tatlım kapattım ama dur açıym ekliym senii açıcam yakında zaten
özelden atarmısın adını tatlım benim face gizlilik ayarlrında
cnm benımkıde kapalı gızlıkten bı kaç arkadas var burdan onlar sende eklıyse benı bulabılırsın öz atıyorum
siyah inci çağlam nbr sizde de mi uyku yok bu gece aklinialirimsmile
Esincim sakin ol tatlım çok düzeyli bi ilişkiniz var.bizde dua ediyoruz.eminim halledersiniz bu sıkıntıyı nişanlınla.:teselli:
canlarım teşekkür ederim inşallah pazar günü güzel haberlerle gelicemm çarşıya pazar günü çıkıyormuşşCnm kolaymı öyle hemen bitmesiii bitmicek inş,sıkma sen tatlı canını problem ney bılmıyorum ama bı an önce hallolması dileğim.:Saruboceq:
valla tutmadı tatlım ya benimkiyle uyucam die tel kapadım uyuyamadım
ya askeriyeynn telefon bozulmuş aşkımda pzrtsiden beri arayamamış annesini onlara rayınca da ulaşamamışlar telefonlar bozuk bugün kadın beni aradı biliomusun die ben hergün konuşuom utandım biran
tatlım bende kimse ekli diil ki
canlarım teşekkür ederim inşallah pazar günü güzel haberlerle gelicemm çarşıya pazar günü çıkıyormuşş
durum bende de aynı incim bide ikimizi de mehtap sıkıştırıyo benim mehtabta 4turkbayragi.dediğin durum bende de oluyo valla kayınvalidem görüşebildin mi kızım deyince utanıyo insanbilmiyorumkismile
canlarım teşekkür ederim inşallah pazar günü güzel haberlerle gelicemm çarşıya pazar günü çıkıyormuşş
seninki çarşambamı gelio kuzum salı mı benimki çarşamba gelcek ama ben perşembe görcem
benim ki gelmiyo tatlım biz çıkarıcaz onu evci iznine salı gece yol çarşamba sabah aşkımmmmmm delikafadulden
napsak cnmmm ben gızlıkten acmaısnı tam anlamıom ama dur denıycem yınede
valla tatlım benimkide öle oluyo annesi falan gidicek almaya
tatlım tamamdır ekledim Şeniz
evci izninde başka şehre gidebiliyo mu askerler canım ?
kaçak gelcek tatlım bşka yolu yok
evci izninde başka şehre gidebiliyo mu askerler canım ?
kuzum çok şekersiniz yaa maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?