Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

siyah inci çağlam nbr sizde de mi uyku yok bu gece aklinialirimsmile

valla tutmadı tatlım ya benimkiyle uyucam die tel kapadım uyuyamadım
ya askeriyeynn telefon bozulmuş aşkımda pzrtsiden beri arayamamış annesini onlara rayınca da ulaşamamışlar telefonlar bozuk bugün kadın beni aradı biliomusun die ben hergün konuşuom utandım biran

Esincim sakin ol tatlım çok düzeyli bi ilişkiniz var.bizde dua ediyoruz.eminim halledersiniz bu sıkıntıyı nişanlınla.:teselli:

Cnm kolaymı öyle hemen bitmesiii bitmicek inş,sıkma sen tatlı canını problem ney bılmıyorum ama bı an önce hallolması dileğim.:Saruboceq:
canlarım teşekkür ederim inşallah pazar günü güzel haberlerle gelicemm çarşıya pazar günü çıkıyormuşş

durum bende de aynı incim bide ikimizi de mehtap sıkıştırıyo benim mehtabta 4turkbayragi.dediğin durum bende de oluyo valla kayınvalidem görüşebildin mi kızım deyince utanıyo insanbilmiyorumkismile

durum bende de aynı incim bide ikimizi de mehtap sıkıştırıyo benim mehtabta 4turkbayragi.dediğin durum bende de oluyo valla kayınvalidem görüşebildin mi kızım deyince utanıyo insanbilmiyorumkismile

seninki çarşambamı gelio kuzum salı mı benimki çarşamba gelcek ama ben perşembe görcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…