- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.961
Ben geldimmm
hg şekerımmma.s.
h.buldum şekerim şimdi sahura geçicem de geçmeden önce ;
resimde gördün tatlım esmerim ama buğday tenliyim yüzümde güneş lekeleri var onlar için varmı bir formülün bilgin falan ?
kızlar bu arada edit butonları kaldırılmış fark ettiniz mi edit yapamıoruz yani artık
saol canım 2 haftadır dove sonrası gülsuyu kullanıorum dove kurutuo gülsuyuda doğal nemlendirici oluyo onuda deneyeym bakalımCnm güneşe karşı cildin çok hassas sanırım sebamed kullan derım ben sebamed kullanıyorum guneşe karşı..hem doktor da her zaman sebamedi tavsiye edıyor.
kızlar bu arada edit butonları kaldırılmış fark ettiniz mi edit yapamıoruz yani artık
saol canım 2 haftadır dove sonrası gülsuyu kullanıorum dove kurutuo gülsuyuda doğal nemlendirici oluyo onuda deneyeym bakalım
evet tatlım ya bende şimdi farkettim belki geçici bir durumdur
sabah yine iş offf iyi geceler kızlar öptüm sizleri
kızlar akşam rüyamda şafak sayıyordum askerlik düşmüş 9 aya ben şubatı bekliyorum bizde kasımdaymışız geçmiyor diyip duruyordum
kızlar akşam rüyamda şafak sayıyordum askerlik düşmüş 9 aya ben şubatı bekliyorum bizde kasımdaymışız geçmiyor diyip duruyordum
Herkes uykuda biz iştee offffff off çok uykum var
Yar›n acisini cikarirsinn :teselli:
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
delikafadulden---->>>Mehtap 4 <<<------ delikafadulden
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
Günaydinnn kizlarr... nasilsiniz?a.s.
su an kocisimi bekliyorum, nette gelecek
Izne cikmadan son kez..
Carsamba günü askima kavusacam allahin izniyle :Saruboceq::teytey:
Ayyy heyecanlaniyorum her seferinde yaaa..Günaydin babykeopuyorumnanaktan Bende askimi bekliyorum kameradanda
olsa yüzünü görmek güzelllll :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?