- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.941
yakalanma durumu nedir? ee öğrenelim demi siz tecrübeli hatunlardan :içelim:
Çıkartılmıomuş sanırım tatlım dmiii:S
canlarım benim çıkartmak yasak eğer yakalanırda evciyata çıktığı öğrenilirse onu ordan alırken kimin imzası varsa o kişiyede hapis cezası var dikkatli olun fazla ortalıkta dolaşmayın derim
Kızlar bugun aşkım benı sabah 11bucukta aldı akşam 5bucuga kadar bırlıkteydıkk 6saat. harıkaydı güldük eğlendık harıka bı gundu.benı ewe bırakmaya zman geldı ağlamaya başladım sarılıp,yüzüne bakıyorum doya doya,1 hhafta sonra görmeıycem bir süre yanında ağlamamam gerek ama olmuyo beceremıyorum cok sevıyorum,ALLLAHIMMM.:asigim:
Kızlar bugun aşkım benı sabah 11bucukta aldı akşam 5bucuga kadar bırlıkteydıkk 6saat. harıkaydı güldük eğlendık harıka bı gundu.benı ewe bırakmaya zman geldı ağlamaya başladım sarılıp,yüzüne bakıyorum doya doya,1 hhafta sonra görmeıycem bir süre yanında ağlamamam gerek ama olmuyo beceremıyorum cok sevıyorum,ALLLAHIMMM.:asigim:
canlarım benim çıkartmak yasak eğer yakalanırda evciyata çıktığı öğrenilirse onu ordan alırken kimin imzası varsa o kişiyede hapis cezası var dikkatli olun fazla ortalıkta dolaşmayın derim
hımmm anladım tatlım.Biz yemın de inş evci çıkartabılırız yabilmiyorumkismile
Amin cnm benm sizinkını de öyle. 3yıl oldu cnm.Allahh sevginizi daim etsin tatlımmm
Ne kadar süredir birliktesiniz kuzum
şu yaşadıklarınız o kadar tanıdık ki tatlım.aynıydım bende ama bak 105 gün oluverdi bile...:lepi:
benimki ilk yeminde gelmişti tatlım o kadar yabancı gelmiştiki aşkım benim ya yüzü yanmış saçlar kısacık acayip olmuştum sanki yabancı gibi
askere giderken çok yeniydik 2 aylıktık daha emeklemiyorduk bile.. sonra herşey büyüdü çok sevdik bağladık tutunduk birbirimize..Amin cnm benm sizinkını de öyle. 3yıl oldu cnm.
cnm ewed zman gecmıs ama işte dıyrum ya bu zaman da cok fenaalaşıyorm yanındayken ıyıyım ewe gelınce kötyum birde ılk dönemler cok zorlncm ,szde zorlnmştrsnz zman zor gecıcek.35gun sonra yemınde görcem oyuzden cok ıyı ama usta buyuk ıhtımal doğuymuş nasıl gıdıcem görmeye
Amin cnm benm sizinkını de öyle. 3yıl oldu cnm.
cnm ewed zman gecmıs ama işte dıyrum ya bu zaman da cok fenaalaşıyorm yanındayken ıyıyım ewe gelınce kötyum birde ılk dönemler cok zorlncm ,szde zorlnmştrsnz zman zor gecıcek.35gun sonra yemınde görcem oyuzden cok ıyı ama usta buyuk ıhtımal doğuymuş nasıl gıdıcem görmeye
Kızlar ben çıkıyorum önce duş sonra sahur pc açık bişey sorar yada yazarsanız çıktıktan sonra dönerim size Şeniz
evet cnm neysekı siz varsınız gercekten bunlrı buraya dökmesem daha kötu halde olabılırdım.herkes çok ıyı burda ıyıkı varsınız.inş cabuk atlatırım.tatlım aynı bende göndermeden önce buraya gelmiştim.aynı cümleleri kuruyordum ama o kadar değerli arkadaşlar edindim ki şu 100 günde o kadar destek oldular ki sana anlatamam.hep şunu derim ASKERLİĞİN TEK İYİ YANI BURADAKİ DEĞERLİ İNSANLARLA TANIŞMAMA SEBEP OLMASIDIR! olumunekankayizsmile
askere giderken çok yeniydik 2 aylıktık daha emeklemiyorduk bile.. sonra herşey büyüdü çok sevdik bağladık tutunduk birbirimize..
ilk gönderdiğimde anlamamıştım hiç ama şimdi her izin sonrası öyle kötü oluyorum ki.. ilk önce hep o beni uğurlamak zorunda kalıyor.. otobüse biniyorum eve dönüşte bulunduğum yerin karşısında bekliyor sevgilim.. off off
Şimdi tek ümidim şafak 77turkbayragi
tmm canım teşekkürler hoş sohbetin için.....
opuyorumnanaktan
cağlam bende lense taktım bu ara forumdan lens kullananların resimlerine bakıyorum
cağlam bende lense taktım bu ara forumdan lens kullananların resimlerine bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?