- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.021
sormayın kızlar yaa saate baka baka bitiremedim günü uykum varrr mirmirmirmir
gece geç yattık sabah mecbur erken kalktım benneyaptımki
siz nabıonuz bakemm keyifler yerindemi laelaelaelaelae
ayy canım nasılda özlemişsindir sen şimdi umarım şu bir kaç gün biran evvel geçer ve kavuşuruz.sabır sabır çekmekten başka bir çaremiz yokki..
özlemez miyim canım ya en fazla 2 gün ayrı kalmıştık askerliğe kadar kaderde ayrı kalmayı öğrenmekte varmış napalım.bu arada pufidik nerelerde görünmüyo uzun süredir biliyo musun?
benimki uyutmaz tatlım ya akşam 9 buçukta başladık 12y di bittiğinde o da uyucam dedim diye bitti sonra uyuyamadım..akannehir
o planlar benimde kafamda dönüp duruo ama o gün gelemden kesin olmaz herhalde kafamçokkarıştı
eee siz tezkereci devreolunca rahat rahat mesajlaşıp konuşuyonuz biz çömez olduğumuz için sizin devreler musade etmiyo bizim telefon kullanmamıza :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
selam kızlarrr
canım uzun süredir pufidiği bende görmüyorum merak ettim en son oda yemin törenine gidecekti benimle aynı anda ondan sonra haber alamadım..
alla bebişide vardı.merak ettim iyidir inşallah..bu arada bayrama senin memleketteyim
umarım bişey yoktur ya bir msj atım bakım..hadi yaa ankarayamı geleceksin ankaramız süperdir neresinde askerdi?
benim canım gelmiş hoşgelmiş nasılsın canım arkadaşım
olumunekankayizsmile
eveeeeeeettt delikafadulden biletim hazır bile mamakta canımturkbayragi
özlemez miyim canım ya en fazla 2 gün ayrı kalmıştık askerliğe kadar kaderde ayrı kalmayı öğrenmekte varmış napalım.bu arada pufidik nerelerde görünmüyo uzun süredir biliyo musun?
eee siz tezkereci devreolunca rahat rahat mesajlaşıp konuşuyonuz biz çömez olduğumuz için sizin devreler musade etmiyo bizim telefon kullanmamıza :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
tatlım benimkinin telini yakaladı komutan inşl bişeycik olmass
ankesörlü teleffonlar bozuk askeriyede akşam biz konuşurken gelio birileri benimki sürekli onlar kovalıo bozuk burası diye
eveeeeeeettt delikafadulden biletim hazır bile mamakta canımturkbayragi
hoşbuldum canımmolumunekankayizsmile benimolumunekankayizsmile
iyiyim ofisdeyim kimsecikler yok zemuszemus
sen nasılsınn
mehtap azalıyorr delikafadulden delikafadulden :sm_cool:
hadi yaa komutanlarının ismi neymiş biliomusun bide şafak kaç?
valla komutanlarını bilmiyorum canım tanıdık mı var orda istersen öğreneyim turkbayragi
şafak 352 turkbayragi
evet canım tanıdığım var orada komutan.eğer komutanları o ise gerçekten çok iyi biri ismini bir öğren bakalım bide memleket neresiymiş onuda öğrenirsen iyi olur.ankarada nerde kalcaksınız?
eylül'ün 17 sine kadar kadar kesin gelicem yanına çünkü kayıt yaptırmam şart.yerimseniben evet mehtap çok azaldı heyecan plan hayallerle günler geçiyo işte darısı başına artıkın canım benimopuyorumnanaktan
eylül 17 mi delikafadulden
yanıma kesin gelmek mi :sm_cool: delikafadulden
ay buna çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim bak şimdii delikafadulden delikafadulden:sm_cool: :lepi:
salı akşamına ne kaldı şurdakaydirigubbakcemile2 :lepi: kaydirigubbakcemile2 :lepi:
Amin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?