Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sormayın kızlar yaa saate baka baka bitiremedim günü uykum varrr mirmirmirmir
gece geç yattık sabah mecbur erken kalktım benneyaptımki

siz nabıonuz bakemm keyifler yerindemi laelaelaelaelae

hoşbuldum canımmolumunekankayizsmile benimolumunekankayizsmile
iyiyim ofisdeyim kimsecikler yok zemuszemus
sen nasılsınn
mehtap azalıyorr delikafadulden delikafadulden :sm_cool:

eylül'ün 17 sine kadar kadar kesin gelicem yanına çünkü kayıt yaptırmam şart.yerimseniben evet mehtap çok azaldı heyecan plan hayallerle günler geçiyo işte darısı başına artıkın canım benimopuyorumnanaktan

valla komutanlarını bilmiyorum canım tanıdık mı var orda istersen öğreneyim turkbayragi
şafak 352 turkbayragi

evet canım tanıdığım var orada komutan.eğer komutanları o ise gerçekten çok iyi biri ismini bir öğren bakalım bide memleket neresiymiş onuda öğrenirsen iyi olur.ankarada nerde kalcaksınız?

eylül 17 mi delikafadulden
yanıma kesin gelmek mi :sm_cool: delikafadulden
ay buna çokkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim bak şimdii delikafadulden delikafadulden:sm_cool: :lepi:

salı akşamına ne kaldı şurdakaydirigubbakcemile2 :lepi: kaydirigubbakcemile2 :lepi:

Amin canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanvekili AKP Siirt Milletvekili Mehmet Yılmaz Helvacıoğlu: Komisyona konu henüz gelmedi. Ancak tek askerlik süresinin 12 ay olmasında fayda var. Çünkü bir askeri formasyonu almak için en az 2 ay eğitim gerekiyor. Zaten asker açığımız da var. Ancak tek tip askerliğe geçmek faydalı olacaktır. Demokratik bir ülkede herkes eşittir ve eşit bir şekilde de askerlik yapmalıdır. Farklı sürelerde askerli yapılması hoş değildi. Askerlik konusunda okumuşla, okumamış insana farklı sürelerde hizmet verdirip, ayrım yaratmak hoş değil. Okumuş insanların mağduriyeti de söz konusu olmaz.

belki bu salı bile gitmeden gelebiliriiiiimmmmm.delikafadulden

Selam Kizlar
askerine kavu$mu$ ve kavu$acak olan tüm arkada$Larin gözü aydin olsun
cok güzel vakit gecirirler in$allah :Saruboceq:

$afagim 396 olmu$...
400Leri atlattim cok $ükür , ama bu 300ler gecmek bilmicek benim icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…