- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.001
eee senin şafak muhteşem zaten ne yapacaksın methabıay ne güzel canım zaten kokularına hasret değil miyiz boshayallersmile
hoşgeldiniz kızlarrr
yok ya bitmiyo şafakkkk sıkıştırıyodelikafadulden
evt cedricle cenin thsörtü cedric o cen de benmişim:asigim:
deli benim askeirm:1hug:
hadi hayırlı olsun canım.çok sevindim kolaylıkla halletmene yurt işini falan.opuyorumnanaktan bende aynı çalışmaya devam işte.bayramda nişanlımı evci çıkarıcaz onun heyecanı var turkbayragi mehtap 4 turkbayragi
desene eğer 8 yaşındaysanız ve aşıksanız hayat gerçekten güzeldirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiniz kızlarrr
hoşbulduk incim valla sen erkencisin bugün dün gece baya geç yattın.
slm kızlar..
selam canım hoşgeldin yanlış hatırlamıyorsan askerini görecektin nasılsın
hoşbulduk incim valla sen erkencisin bugün dün gece baya geç yattın.
incimiz gece kuşukaydirigubbakcemile3
iyi olmaya çalıiıyorum canım sen nasılsın?askerimi geçen cuma gördüm yemin töreni vardı 3 gün doyasıya geçirdik çok şükür.eger kısmetse bayramdada gitmek istiyorum ama evci izni verirlermiki bilmiyorum??sen neler yapıyosun keyifler nasıl?
bende iyiyim canım.gözün aydın biraz hasretin gitmiştir.bende bayramda evci çıkartacağım inş. tabi 66 günlük hasret var çok heyecanlıyımmmm delikafadulden
iyi olmaya çalıiıyorum canım sen nasılsın?askerimi geçen cuma gördüm yemin töreni vardı 3 gün doyasıya geçirdik çok şükür.eger kısmetse bayramdada gitmek istiyorum ama evci izni verirlermiki bilmiyorum??sen neler yapıyosun keyifler nasıl?
bende iyiyim canım.gözün aydın biraz hasretin gitmiştir.bende bayramda evci çıkartacağım inş. tabi 66 günlük hasret var çok heyecanlıyımmmm delikafadulden
ayy canım nasılda özlemişsindir sen şimdi umarım şu bir kaç gün biran evvel geçer ve kavuşuruz.sabır sabır çekmekten başka bir çaremiz yokki..
ben 11 de zor açtım gözlerimi çalışmıyorum bugün.bu gece erkenden mışıl mışıl uyursun artık.keyifler iyi sürekli planlar yapıyorum bayram için :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?