Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

eee senin şafak muhteşem zaten ne yapacaksın methabı ay ne güzel canım zaten kokularına hasret değil miyiz boshayallersmile

yok ya bitmiyo şafakkkk sıkıştırıyodelikafadulden
evt cedricle cenin thsörtü cedric o cen de benmişim:asigim:

deli benim askeirm:1hug:

selam canım hoşgeldin yanlış hatırlamıyorsan askerini görecektin nasılsın

iyi olmaya çalıiıyorum canım sen nasılsın?askerimi geçen cuma gördüm yemin töreni vardı 3 gün doyasıya geçirdik çok şükür.eger kısmetse bayramdada gitmek istiyorum ama evci izni verirlermiki bilmiyorum??sen neler yapıyosun keyifler nasıl?

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>227turkbayragi

ben 11 de zor açtım gözlerimi çalışmıyorum bugün.bu gece erkenden mışıl mışıl uyursun artık.keyifler iyi sürekli planlar yapıyorum bayram için :sm_cool:

ben 11 de zor açtım gözlerimi çalışmıyorum bugün.bu gece erkenden mışıl mışıl uyursun artık.keyifler iyi sürekli planlar yapıyorum bayram için :sm_cool:

benimki uyutmaz tatlım ya akşam 9 buçukta başladık 12y di bittiğinde o da uyucam dedim diye bitti sonra uyuyamadım..akannehir
o planlar benimde kafamda dönüp duruo ama o gün gelemden kesin olmaz herhalde kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…