- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.041
alkisalkisalkisAncak tek tip askerliğe geçmek faydalı olacaktır. Demokratik bir ülkede herkes eşittir ve eşit bir şekilde de askerlik yapmalıdır. Farklı sürelerde askerli yapılması hoş değildi. Askerlik konusunda okumuşla, okumamış insana farklı sürelerde hizmet verdirip, ayrım yaratmak hoş değil. Okumuş insanların mağduriyeti de söz konusu olmaz.
belki bu salı bile gitmeden gelebiliriiiiimmmmm.delikafadulden
şimdide ekimi beklıyelim bakalımeyvahedigeldismile
Yeni Genelkurmay Başkanı Koşaner’in geçen çarşamba mesajını verdiği ‘tek tip askerlik’ için çalışmalara hız verildi. 1 Ekim’den sonra Meclis’e sunulması ve bu yıl sonuna kadar da çıkması beklenen yasa taslağına göre, kısa-uzun dönem ve yedek subay-er ayrımı kalkacak. Üniversite mezunları da vatani görevlerini er olarak yapacak. Askerlik süresinin ise 9 ya da 12 ay olması planlanıyor.
belki bu salı bile gitmeden gelebiliriiiiimmmmm.delikafadulden
şimdide ekimi beklıyelim bakalımeyvahedigeldismile
Yeni Genelkurmay Başkanı Koşaner’in geçen çarşamba mesajını verdiği ‘tek tip askerlik’ için çalışmalara hız verildi. 1 Ekim’den sonra Meclis’e sunulması ve bu yıl sonuna kadar da çıkması beklenen yasa taslağına göre, kısa-uzun dönem ve yedek subay-er ayrımı kalkacak. Üniversite mezunları da vatani görevlerini er olarak yapacak. Askerlik süresinin ise 9 ya da 12 ay olması planlanıyor.
Selam Kizlar
askerine kavu$mu$ ve kavu$acak olan tüm arkada$Larin gözü aydin olsun
cok güzel vakit gecirirler in$allah :Saruboceq:
$afagim 396 olmu$...
400Leri atlattim cok $ükür , ama bu 300ler gecmek bilmicek benim icin...
selam şafak saymaktan yoruldum artık
senağlamasenağlamabende
:teselli:
üzülmek yok kızlarr.. biticek tüm bunnlarr
seni bitiren askerin olmadıktan sonra şafak tan zarar gelmiyo tatlımm :lepi: biraz sabır sadece sabırr227 gün daha var o bitene kadar ben biticem anladımmm:gitme:
hoşgeldin cicim nerelerdesin yoksun artık
Geçmeyen günmü olurmuş tatlım elbet o da geçicek
kusura bakma canim , acil cikmam gerekiyodu , sonra da oturdugum yerde uyuya kalmi$im
Sagol canim , nasilsin ?
evet bu ara misafir felan ugrayamiyorum pek , bide keyfim yok
geciyo canim öyle böyle hergün geciyor , daha dün gibi hatirliyorum ilk günü
ama ben bu $ekilde gecmesine dayanamiyorum artik
selam kızlar nasılsınız?
Şafağımız 160 oldu
300 günü geride bıraktık hayal gibi..
Sırada plakalar plakalara son 79 gün :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?