- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.201
hoşbulduk canım allah kavuştursun hepinizi izmrin neresinde cnm seninki usta birliğini orda yapıyor herhaldeopuyorumnanaktan
merhaba kızlar 10 gün sora bende şafak saymaya başlıycam nişanlımın acemi birliği izmir gaziemir ulaştırmaya çıktı acaba sizin aranızdada yakınınızdada oraya giden varmı nasıl geçiriorsunuz günlerinizi ben nasıl alışıcam bilmiorum arkadaşlar birde ben yurtdışında yaşıorum hergün netten konuşurduk burda hiç arkadaşım yok o benim tek anlayanımdı onsuz nasıl geçiricem günlerimi bilmiorum nolur benide aranıza alın akıl verin banamafoldumbenmafoldumben
hoşbulduk canım allah kavuştursun hepinizi izmrin neresinde cnm seninki usta birliğini orda yapıyor herhaldeopuyorumnanaktan
Amin tatlımm:Saruboceq:
Benimki Urla da yapıyor tatlım evet ustayız 75 gün sonra alıyorum sevgilimi inşallah turkbayragi
havasınıda atıyo devremmmkaydirigubbakcemile3
Amin tatlımm:Saruboceq:
Benimki Urla da yapıyor tatlım evet ustayız 75 gün sonra alıyorum sevgilimi inşallah turkbayragi
sevgılım benım hoşgeldın aramıza canımmopuyorumnanaktan
bir süre sonra burdan ayrılamıcaksın:)
bizi bizden başka anlayan yok çünkü..
allah kavustursun
hoşgeldin aramıza
öncelikle rabbim askerine hayırlısıyla gisip gelmeyi nasip etsin
uzun ve sabırlı bir yola çıkıcaksınız ama bu yol emin ol birbirnizi sevdiğiniz sürece sizi birbirinize daha çok bağlayan hasrete dönüşücek ve ilerde asker beklemenin ne kadar onurlu ve gururlu olduğunu anlayacaksınız.turkbayragi
Bu arada tatlım bak burda seninle aynı dönem gidicek olan bir arkadaşımız daha var o da kendini alıştırmaya çalışıyo burda bizimle :1hug:
Ben çıkıyorum kızlarr öpüyorum hepinizi iyi geceler
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin cnmmmm burdannn vazgeçemiceksin artık emin olll a.s.
hoşbulduk canım tüm arkadaşlara sana bütün destekleriniz için çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
cnm seni 90lar topiğine bekliorummmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?