Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam $afak güzelleriim opuyorumnanaktan
günlerdir canim cok sIkkIn , birde iftara misafirler felan olunca pek ugrayamaz oldum

hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun , rabbim dualarinizi kabul etsin :Saruboceq:

Saol cnm benım senınde kadir gecen mubarek olsun..sıkma o tatlı canınıda artk..

cicim nerelerdesin kız sen özlettinkendini valla tam forum sayfasını açarken aklıma sen geldin en son sen yazmışsın.
canım üzme o tatlı canını inan değmez:1hug:
canim nasil özlemi$iim ya olumunekankayizsmile
bu aralar pek iyi degilim , canim cok sIKKIn
beni de dü$ünürmü$ aklinialirimsmile
öyle canim üzülmemeye cali$iyorum ama elde degil , kiz beni cok sinir etti ya alsanaalsanasmile

Hayirli olsun canim :Saruboceq: ALLAH kavu$tursun
ho$geldin aramiza opuyorumnanaktan burda bizlerle bol bol vakit gecirirsen cok cabuk gecer günlerin, cok keyifli sohbetlerimiz oluyo aklinialirimsmile
kimi zamanda birbirimizin üzüntüsünü paylasiyoruz , derdine derman oluyoruzyerimseniben
kaydirigubbakcemile5 bende yurtdi$indanim kiz ayni durumdayiz , hergün msn de konu$urduk boshayallersmile

düşünceli arkadaşımmm benimm böle şeyin lafı bile olmazz kim müsait olursa o yaparr hiç sorun değilllopuyorumnanaktan

tatlım sarılaleyi bende merak ettim bu haftasonu ankaraya gitti askerinin yanına inşallah düzeltmiştir sorunları..
nasıl yapcam ki ben onu yaa ayy çok beceriksiz gördüm şimdi kendimi
canımm benimmm çok şükürrr her şey yolundaa hemencik hallettik sorunumuzu çünkü ben biliorum telefonda çok yanlış anlıoruz birbirimizii..muhabbet çok başka yerlere gidiooo yüzyüzee konuştuk güzel güzelll sonra da gezdik alışveriş yaptıkk bayramlık aldık kendimizeee:lepi:çook teşekkür ederrim düşünceli devremmmopuyorumnanaktan

canım öncelikle hoşgeldin aramızaaa diğer arkadaşlarıma katılıorum burdan ayrılamıcaksınn...babamın askerlik yaptığı yerrr:))benim nişanlımda ulaştırma olarak gitti..şoför olma ihtimali yüksekk ehliyeti varsa ama belli de olmuo benimkinin e sınıfı ehliyeti bile vardı kesin şoför dedik ulaştırmadan çıktı yazıcıı olduuu:))hayırlısı olsun canım
selam kızlarr kımse yokmuuuuu yıneeeebenneyaptımki
selam canımmmm

Saol cnm benım senınde kadir gecen mubarek olsun..sıkma o tatlı canınıda artk..
burdamiydin tatlim sen opuyorumnanaktan
sagol canim , hepimizinde :Saruboceq:
yok bitanem ya en son konu$mamizdan sonra yine bi kac dert eklendi üstüne boshayallersmile benim bu asker bekleme cok olayli gecicek ya hayirlisi

bebeğimi görmeyeli tam 28 gün oldu.. ya ama yaa :sinifsinif:
ke$ke benimde görmeyeli 28 gün olsaydi boshayallersmile en son haziran-temmuz ayinda en son kamerada gördüm , 5-6 hafta önce de en son sesini duymu$tum pff...

selam lalemmm.problemı kısa sürede güzel bir sonuca ulaştrıp,halletmenıze cok sevındımmmmmmmmhihoyyyt

Üzülme ksuum ya bılıyorum hıc bıseyı değiştrmycek ama ne olacagı bellı olmazkıııı

oyy oyyy aşkımın memleketi:) aldım selamını tatlım :)nasıldı ankara bakalım
bol bol selam olsun o zaman canım:)sorun vardı onun için gittim aslında canım aşkım 10 da çıktık önce bir yere oturduk bir saat konuştuk ve halloldu allahıma şükürler olsun dualarım kabul olduzemuszemus..sonra gezdik dolaştıkk alışveriş yaptıkk kıyafet fln aldık kendimizee çok güzel bir gün geçirmemize vesile oldu aslındaa:kedi:sen nasılsın canım bu şafaktan sonraaaa

cnmmm ben usta bırlıgınde gıdersem hafta sonumu gıtmem gerekıyo çarsıya falan cıkmak için,orda da görşşsek olur tabı de.

çok sevindim tatlım küçük bi kaçamak olmuş güzel değerlendirmişsiniz zaten ufak sorunlar büyük mesafelerde olur yoksa anlaşılmayacak konu yok dimi ama :d

canım bende iyiyim ve bizimded geri sayımımız başladı allaha şükür
şafak aydın 9

canım zaten hep telefonda oluor tartışmalarımızz yüzyüze hiç sorunumuzz olmazzz..allah daha büyük dertler vermesinn....canımmmmm maşallahhh şafağınaa yaaa ne kadar güzel heyecan var mı??ay ben şimdiden duramıorum yerimdeee:lepi:

aynen canım -
heyecan var tabikide ama şafak bitince o tekirdağa dönecek biz ne zaman buluşuruz bilmiyorum yani buna üzülüyorum sadece
bu arada çağla seninde az kalmış gitmesine
laydym selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…