Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aşkım bırtanem kaldı gıtmene 6 gun..Yanıyor içimmm ,Senin gözlerini görmeden kokunuu hissetmeden nasıl geçer bu gunlerr minnoşum demenı çok özluycem=((( yüreğim acıyor kızlarr 6gun sonra ne halde olucam.

Canım öyle ama DOĞU olucak %90 . o stresi nasıl atlatırım cnm ben bılmıyorum doğuda askerı olan arkadaslarrrrım yardım edın

Canım öyle ama DOĞU olucak %90 . o stresi nasıl atlatırım cnm ben bılmıyorum doğuda askerı olan arkadaslarrrrım yardım edın
hele bi dur canim cocuk acemiligini bi yapsin :)
dogu deyip gözünü korkutma hic , bak anlatiyorum ya sana benimkinin rahatini
hem burdan doguya yollayan cok , ALLAHa cok $ükür hic büyük sorunlar olmadi
icini rahat tut sen hayirlisi olmasi icin dua et canim benim

Ayy Allah sabır versin ya valla ağlicam şimdi :çok üzgünüm:
amin canim amin cümlemize de :Saruboceq:
ke$ke tek sorun bu olmu$ olsa , buna bile raziyim görmeden duymadan beklerim ama maalesef boshayallersmile

ama tatlım tim halinde gıtceklerınden ısparta doğu verıyormus şube solemıs..ewed rahat oluyorlar tabıkı ama o stres bambaskadır işte tatlım bilmiyorumkismile

ama tatlım tim halinde gıtceklerınden ısparta doğu verıyormus şube solemıs..ewed rahat oluyorlar tabıkı ama o stres bambaskadır işte tatlım bilmiyorumkismile

hic belli olmuyo i$te bazen insanlar dogu diye tedirgin oluyo , ama rahatligina da benimkinin sen $ahit oldun anlatmalarimdan dolayi
bana da ilk telefonda konu$tugumuzda sordum neresi cikti diye , icim bi tuhaf oldu tabiki duyunca sadece hadi ya dedim kaldim ama hayirlisi olsun felan dedim sonra toparladim durumu , o da daha rahat olmaya basladi

evettt cnm bılıyorum ,ALLLAHın izniyle yapıp gelsın sağlıcakla tum askerlerımızzzturkbayragi
dua etcez bol bol her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…