- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.241
aynen canım -
heyecan var tabikide ama şafak bitince o tekirdağa dönecek biz ne zaman buluşuruz bilmiyorum yani buna üzülüyorum sadece
bu arada çağla seninde az kalmış gitmesine
laydym selam
evet guzelım tabıkııı .Bize son 6gunnnnn ladyım((
buluşursunuz inşallah canım bir an öncee
aynen canım -
heyecan var tabikide ama şafak bitince o tekirdağa dönecek biz ne zaman buluşuruz bilmiyorum yani buna üzülüyorum sadece
bu arada çağla seninde az kalmış gitmesine
laydym selam
tatlim benim sakin ol , herseyin hayirlisi olsun
ben ilk günü dün gibi hatirliyorum , geriye bakinca cidden cok cabuk gecmis oluyor
hem güzel yönlerini dü$ün , yanina gidebilceksin , izine gelicek , arayip konu$abilceksin felan
[B .!.:ke$ke benimde görmeyeli 28 gün olsaydi boshayallersmile en son haziran-temmuz ayinda en son kamerada gördüm , 5-6 hafta önce de en son sesini duymu$tum pff...[/B]
hele bi dur canim cocuk acemiligini bi yapsin :)Canım öyle ama DOĞU olucak %90 . o stresi nasıl atlatırım cnm ben bılmıyorum doğuda askerı olan arkadaslarrrrım yardım edın
amin canim amin cümlemize de :Saruboceq:Ayy Allah sabır versin ya valla ağlicam şimdi :çok üzgünüm:
hele bi dur canim cocuk acemiligini bi yapsin :)
dogu deyip gözünü korkutma hic , bak anlatiyorum ya sana benimkinin rahatini
hem burdan doguya yollayan cok , ALLAHa cok $ükür hic büyük sorunlar olmadi
icini rahat tut sen hayirlisi olmasi icin dua et canim benim
amin canim amin cümlemize de :Saruboceq:
ke$ke tek sorun bu olmu$ olsa , buna bile raziyim görmeden duymadan beklerim ama maalesef boshayallersmile
ama tatlım tim halinde gıtceklerınden ısparta doğu verıyormus şube solemıs..ewed rahat oluyorlar tabıkı ama o stres bambaskadır işte tatlım bilmiyorumkismile
hic belli olmuyo i$te bazen insanlar dogu diye tedirgin oluyo , ama rahatligina da benimkinin sen $ahit oldun anlatmalarimdan dolayi
bana da ilk telefonda konu$tugumuzda sordum neresi cikti diye , icim bi tuhaf oldu tabiki duyunca sadece hadi ya dedim kaldim ama hayirlisi olsun felan dedim sonra toparladim durumu , o da daha rahat olmaya basladi
kızlarr hayırlı sahurlar ben kaçıorumm
tesekkürler canim hayirli sahurlarkızlarr hayırlı sahurlar ben kaçıorumm
aynen öyle canim , herseyin en hayirlisi olsunevettt cnm bılıyorum ,ALLLAHın izniyle yapıp gelsın sağlıcakla tum askerlerımızzzturkbayragi
dua etcez bol bol her zaman.
tesekkürler canim hayirli sahurlar
aynen öyle canim , herseyin en hayirlisi olsun
:Saruboceq::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?