- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.401
Cnm öncelıkle kesınlıkle pasta kalp şeklınde ve kırmızı olmalııııı kakolu mu sevıo vanılyamı onu sen ayarlattırısın.üstüne çok guzel bır yazı yazılmalı ama bana kalırsa bır yana asker fotografını kesınlıkle bastır pastayada derımmm
incim naber nasılsın face dondurdun sanırsammm
o da ıyı aslında cnm ne kadar ödüyorsun
şimdi nişanlıma sordum.
bir 50'lik kontör kartı ile ceple 7dakika konuşuluyormuş.ev telefonu ile 30 dk dedi.
canım yeni gördüm yazını dondurdum tatlım.. Benimki gelsin açarız artık..Cnm öncelıkle kesınlıkle pasta kalp şeklınde ve kırmızı olmalııııı kakolu mu sevıo vanılyamı onu sen ayarlattırısın.üstüne çok guzel bır yazı yazılmalı ama bana kalırsa bır yana asker fotografını kesınlıkle bastır pastayada derımmm
incim naber nasılsın face dondurdun sanırsammm
o konuda kafam karışık biraz ya nese aradığında ben biraz ağzını ararım veya en çok istediğin şey ne diyim ona saol çağlacım
tatlım vodafone kullanıorum sabir+vodafone sınırsız 55 tl
gayet ıyıymıs cnmm olmassa bı cözümünü bulurum artk yoksa kontor dayanmaz
Bende buyuk ıhtımal vodofone alırım cnm benmkı suan avea ek olarak bır de vodofone alırm bı tarıfeye gecerım artkvalla tatlım bizde öyle böyle değil günün yaklaşık 5 saatini belkide daha fazla telofonda geçiren tiplerdeniz şu sıralar eskisi kadar konuşamıyoruz tabi..turkcele geçtik bir ara 30 tl ydi belirli süresi vardı gündüz konuşmada akşam 9 dan sabah 9 a kadar sınırsız.. gündüz haklarımın üzerine çıktım ohooo 130 tl ye dayadım faturayı sonra yine vodafone döndüm
ed kız ara sen ağzını ama anlmasın çaktrma haao konuda kafam karışık biraz ya nese aradığında ben biraz ağzını ararım veya en çok istediğin şey ne diyim ona saol çağlacım
dogru cnm sıızn ew avantajıda cok ıyıı aslında.bakalım bır gıtsınde daha gıtmeden neler neler düşünüuomevet az oluyor gerçekten.
biz daha telefon sokmadık ankesör ile rahat görüşebiliyoruz.ortama daha güvenemiyor biraz daha zaman geçsin bekliyoruz. daha sonra duruma göre bizde cepte hangi tarife uygunsa ona geçicez.
canım yeni gördüm yazını dondurdum tatlım.. Benimki gelsin açarız artık..
gelınce acarsınız artıkkktabı cnm
Burcum iyi düşünmüşsün benimde aklımdan geçmiyor değil valla.. Bu arada tatlım ben sana faceden davet göndemriştim ama facemi dondurduğum için gözükmez şimdi. Tekrar online olduğumda şaşırma tatlım kim bu diye laelaelaelaelae
Bana moral verin lütfen
15 Eylül de uzun dönem askere gidecek aşkım.7,5 yıldır birlikteyiz - 1,5 yıldır nişanlıyız.
Ben İstanbulda yaşıyorum, o Ankara da...Belki bu benim için daha iyi diye kendimi teselli ediyorum.Ya sürekli yanyana olan sevgililer napsın,ya evliler...En azından biz en çok telefonda iletişim kurduk.
Ama yinede öyle zor ki off allahım bu zamana kadar yalan gibi geliyodu,şimdi zaman yaklaştı,süre azaldı yusuf yusuf olmaya başladım.Ben elime çöp batsa aşkımı ararım,uyuyamasam aşkımı ararım,üzülsem,kızsam sevinsem her ama her zaman aşkımı ararım..O da beni...
En büyük dert ortağım,sırdaşım,arkadaşım,sevgilim herşeyim...Kavga ettiğimiz zamanlarda ''sen askere gidince kafamı dinliycem '' diyodum..Ama şimdi anlıyorum ki o askere gidince ben kafayı yiycem
Birde aşırı hassas oldu, her akşam telefonu kapatırken normal birbirimize güzel sözler söyleyip iyi geceler dileyip kapatırken şimdi o ona yetmiyor,''bu mu yani böyle mi kapatacaksın telefonu, bana moral vermeyecekmisin'' diyor.İlk başlarda anlayamamıştım ama şimdi sık sık tekrarlıyorum,rahatladığını hissediyorum.''Aşkım nasıl sana moral vereyim anlamadım'' dediğimde , '' seni bırakmıycam de, seni bekliycem de, seni unutmıycam de,öyle kapat'' diyor.'' senin aklını çelicekler,sen beni bırakıcaksın '' gibi cümleler kuruyor.Bu tabiki onun psikolojisinden kaynaklı.
Arkadaşlar ben napıcam içimden bişey kopuyo sanki, ben naparım o gidince, sesini duymadan naparım,ben sabaha onun sesini duymadan başlayamam, gece sesini duymadan uyuyamamÇok kötüyüm.Acemi birliği Bilecik e çıktı, usta birliği Allah Kerim...
İnşallah şu 9 ay tek tip askerlik çıkar da biraz rahatlarım. Nolur bana moral verin çok mu kötü oluyor,Allah sabır veriyordur değil mi?
Bana moral verin lütfen
15 Eylül de uzun dönem askere gidecek aşkım.7,5 yıldır birlikteyiz - 1,5 yıldır nişanlıyız.
Ben İstanbulda yaşıyorum, o Ankara da...Belki bu benim için daha iyi diye kendimi teselli ediyorum.Ya sürekli yanyana olan sevgililer napsın,ya evliler...En azından biz en çok telefonda iletişim kurduk.
Ama yinede öyle zor ki off allahım bu zamana kadar yalan gibi geliyodu,şimdi zaman yaklaştı,süre azaldı yusuf yusuf olmaya başladım.Ben elime çöp batsa aşkımı ararım,uyuyamasam aşkımı ararım,üzülsem,kızsam sevinsem her ama her zaman aşkımı ararım..O da beni...
En büyük dert ortağım,sırdaşım,arkadaşım,sevgilim herşeyim...Kavga ettiğimiz zamanlarda ''sen askere gidince kafamı dinliycem '' diyodum..Ama şimdi anlıyorum ki o askere gidince ben kafayı yiycem
Birde aşırı hassas oldu, her akşam telefonu kapatırken normal birbirimize güzel sözler söyleyip iyi geceler dileyip kapatırken şimdi o ona yetmiyor,''bu mu yani böyle mi kapatacaksın telefonu, bana moral vermeyecekmisin'' diyor.İlk başlarda anlayamamıştım ama şimdi sık sık tekrarlıyorum,rahatladığını hissediyorum.''Aşkım nasıl sana moral vereyim anlamadım'' dediğimde , '' seni bırakmıycam de, seni bekliycem de, seni unutmıycam de,öyle kapat'' diyor.'' senin aklını çelicekler,sen beni bırakıcaksın '' gibi cümleler kuruyor.Bu tabiki onun psikolojisinden kaynaklı.
Arkadaşlar ben napıcam içimden bişey kopuyo sanki, ben naparım o gidince, sesini duymadan naparım,ben sabaha onun sesini duymadan başlayamam, gece sesini duymadan uyuyamamÇok kötüyüm.Acemi birliği Bilecik e çıktı, usta birliği Allah Kerim...
İnşallah şu 9 ay tek tip askerlik çıkar da biraz rahatlarım. Nolur bana moral verin çok mu kötü oluyor,Allah sabır veriyordur değil mi?
Bana moral verin lütfen
Çok sağolun,gerçekten çok kötüyüm,ona belli etmemeye çalışıyorum.Bir blog sayfası açtım kendime,günlük gibi o gelene kadar hergünü yazıcam...Ama ona söylemiycem,gelince görecek..Öyle bir plan yaptım kendime...
Herşey için teşekkürler,bundan sonra inşallah bende aranızdayım.Birbirimize destek olalım.
İyi Akşamlar...
Bana moral verin lütfen
cnm aynı duyguları paylaşıyoruz 13 eylulde asker aşkımm.ben de senın gbıyım ölüyor sanıyorum kendımı yanındayken cok ıyıyım ama ewe bırakmaya geldımı zman öluyorum ewe gırer grmez tuhaflaşıyorum bızım kı de ıspartya cıktı.ben 1 ay önce bu topic buldum cok ıyı destek oluyor kızlar burda buraya gırınce daha ıyı oluyorum.Sözlümle en fzla 1 hafta ayrı kaldık 3yııl içerisinde( cok zor onsuz olmak ama dayanıcaz karamsar olmayıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?