- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.381
Kizlar, bi kac sefer sordum ama cevap veren olmadi.. yada bilen olmadi..
Mehtap dogan günes 1 gün öncedenmi oluyor?
tatlım askeriyede de kart satılıyo
Yaptınmı planlar burcucum. Ne yapcaksınız ne etceksiniz. Ay çok heycanlı yaazemuszemus
cagla22, cnm erkek arkadaşın her ihtimale karşı bir kaç tane fazladan alsın kontör kart.
her askeriyede satılıyor ama bi aksilik olur bişey olur kartsız kalmasın.
Öylemi cnmmm her askeriyede varmıdırrrrr acaba,vardır heralde.bilmiyorumkismile 3tane yeter ozmaan sanırsamm.
boshayallersmile
3 tane mi yok çağlacım yetmez
günler ndn geçmiyo yerinde sayıyooooo
tatlım 30 gun sonra zaten yemıne gıderken götücem ya ordada satılıyormuss 3,4 tane yetmesmıkııı kııız ne kadar atıyor kontor dakıkada cep telıneeeeebilmiyorumkismile
Cnm öncelıkle kesınlıkle pasta kalp şeklınde ve kırmızı olmalııııı kakolu mu sevıo vanılyamı onu sen ayarlattırısın.üstüne çok guzel bır yazı yazılmalı ama bana kalırsa bır yana asker fotografını kesınlıkle bastır pastayada derımmmyok valla daha hiç plan yapmadım canım izinimi kaanın geleceği zamana alıcam
geliceğine yakın ablasıyla konuşucam saatt kaçta buraya gelceğini sölücem otogarda karşılacım onu ordan bir cafeye gidicez orda ben bir lavaboya gidim dicem sonrada pastayla dönücemama pastanın üzerine ne yazdırsam nasıl bir pasta alsam o şüpheli ya yardımınıza ihtiyacım var kızlar bub konuda
boshayallersmile
canım valla baya fazla gidiyor cepte
canım valla baya fazla gidiyor cepte
tatlım 30 gun sonra zaten yemıne gıderken götücem ya ordada satılıyormuss 3,4 tane yetmesmıkııı kııız ne kadar atıyor kontor dakıkada cep telıneeeeebilmiyorumkismile
cebi arayınca takır takır düşüyormuş kontörler cnm.
ev telefonununuzu ev avantaj tarifesine geçir istersen eğer evden konuşmakta zorluk olmaz diyorsan.bizim o şekilde mesela. sabah ben işe gitmeden arıyor 2-3 dk konuşuyoruz. akşamda çaldırıyor ben evden arıyorum.
öyle ama tatlım ben her dakka ewde değılımkı okul falann:S nekadar gıdıyor cepe dakkada hıc bılıomusunn
tatlım ben faturalı kullanıyorum benimki askere gittikten sonra geçtim.. sabit hatlara sınırsız tarifeyi kullanıyorum aşkım arıyo beni sonra reddedip ben onu arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?