Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Yaptınmı planlar burcucum. Ne yapcaksınız ne etceksiniz. Ay çok heycanlı yaazemuszemus

yok valla daha hiç plan yapmadım canım izinimi kaanın geleceği zamana alıcam
geliceğine yakın ablasıyla konuşucam saatt kaçta buraya gelceğini sölücem otogarda karşılacım onu ordan bir cafeye gidicez orda ben bir lavaboya gidim dicem sonrada pastayla dönücem ama pastanın üzerine ne yazdırsam nasıl bir pasta alsam o şüpheli ya yardımınıza ihtiyacım var kızlar bub konuda

cagla22, cnm erkek arkadaşın her ihtimale karşı bir kaç tane fazladan alsın kontör kart.
her askeriyede satılıyor ama bi aksilik olur bişey olur kartsız kalmasın.

Cnm öncelıkle kesınlıkle pasta kalp şeklınde ve kırmızı olmalııııı kakolu mu sevıo vanılyamı onu sen ayarlattırısın.üstüne çok guzel bır yazı yazılmalı ama bana kalırsa bır yana asker fotografını kesınlıkle bastır pastayada derımmm
boshayallersmile

incim naber nasılsın face dondurdun sanırsammm

tatlım 30 gun sonra zaten yemıne gıderken götücem ya ordada satılıyormuss 3,4 tane yetmesmıkııı kııız ne kadar atıyor kontor dakıkada cep telıneeeeebilmiyorumkismile

cebi arayınca takır takır düşüyormuş kontörler cnm.
ev telefonununuzu ev avantaj tarifesine geçir istersen eğer evden konuşmakta zorluk olmaz diyorsan.bizim o şekilde mesela. sabah ben işe gitmeden arıyor 2-3 dk konuşuyoruz. akşamda çaldırıyor ben evden arıyorum.

öyle ama tatlım ben her dakka ewde değılımkı okul falann:S nekadar gıdıyor cepe dakkada hıc bılıomusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…