- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.421
:lepi:Mehtap ====>>>Dogan Günes :lepi:
Yarin aksam Askima kavusacam Allahin Izniyleee :teytey::sm_cool::dance:
mrb cnm bende askimla tam 4 senedir beraberim 1 senedir nisanliyiz benimkide 15 eylulde gidio inanirmisin yazdiklarini okurken kendimi gordum resmen gozyaslarimi tutamadim aynen senin dedigin gibi benim nisanlimda habire guzel sozler soyle bana dio ne bilim bebekleri seversinya oyle sev dio iki gundur inan benim aklimada gidicegi gelince delircek gibi oluyorum birde ben yurtdisindayim evden disari ciktigim yok bir tane bile arkadasim yok su koca dunyada sen gene trde olduguna sukret o bile bnm icin buyuk bir sey bnm zamanimi gecircek hic guzel bir vaktim olmuyor askimla konusmaktan baska bende evlenicemiz gunu dusunerek teselli veriorum kendime sadecesenağlama:gitme:
evet cnm bencede tek tesellimiz bu topik olcak die dusunuyorum bende bizde ins 200 lere hatta uclu sayilardan ikililere ve en sonunda tek sayilara kadar gelip kavusucaz ins allahim nolur cok cabuk gecsin zaman keske diorum suan bir sene gecmis olsa keskeeeeeeesenağlama
mrb cnm bende askimla tam 4 senedir beraberim 1 senedir nisanliyiz benimkide 15 eylulde gidio inanirmisin yazdiklarini okurken kendimi gordum resmen gozyaslarimi tutamadim aynen senin dedigin gibi benim nisanlimda habire guzel sozler soyle bana dio ne bilim bebekleri seversinya oyle sev dio iki gundur inan benim aklimada gidicegi gelince delircek gibi oluyorum birde ben yurtdisindayim evden disari ciktigim yok bir tane bile arkadasim yok su koca dunyada sen gene trde olduguna sukret o bile bnm icin buyuk bir sey bnm zamanimi gecircek hic guzel bir vaktim olmuyor askimla konusmaktan baska bende evlenicemiz gunu dusunerek teselli veriorum kendime sadecesenağlama:gitme:
evet cnm bencede tek tesellimiz bu topik olcak die dusunuyorum bende bizde ins 200 lere hatta uclu sayilardan ikililere ve en sonunda tek sayilara kadar gelip kavusucaz ins allahim nolur cok cabuk gecsin zaman keske diorum suan bir sene gecmis olsa keskeeeeeeesenağlama
cnmm topicte prob var sanıırm :bbo:
Evt cnm olsun askerın saglıcakla gıdıp gelınce sen de oyle olucaksın.özelden mesj atdım cnm sana.evet cnm dunden beri problem var cok sanslisin cnm sevgilin askere giderken yaninda olcan kucaklayip opuceksin gercekten benim isteyipde yapamiycam seyler mafoldumben
Canim, tesekkür ederim.. yarin aksam askima kavusacam allahin izniylee 20 gün boyuncaa.. geldigimde yazarim.. ve zamanim olursa ara sira girerim..nekadar cok sanslisin cnm gercekten suan senin yerinde olmayi okadar cok isterdim ki hayal olur ancak biliorum ama senin icin cok ama cok sevindim nasil dayandin neler yaptin nasil gecirdin zamanlarini ilk gunlerin nasil gecti bilgi verirmisin acaba:ecrin_bebek:
Tesekkür ederim canim.. darisi sizlerin basinaa insallah:Saruboceq:babyke canım hayırlı olsun çok sevindim
Şafakkk 349 turkbayragi
maşallah şafaklarınıza güzellerrşafak 148 opuyorumnanaktan
:lepi:Mehtap ====>>>Dogan Günes :lepi:
Yarin aksam Askima kavusacam Allahin Izniyleee :teytey::sm_cool::dance:
Şafak 73
Şırnaktayız bugün
Az kaldı askerimm
alkisalkisalkishihoyyyt
selam hatunlar ben geldimmm siyah incimmm:1hug:
ne olyiii siteye yaa
şafak antalya 7 son 1 hafta yarabbim
naber tatlım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?