Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;8055966 .!.:
hadi gözün aydın canımmm

ayy canım ilerliyo walla bu safakk

senin ki aceleci :lepi: hayırlı gelsinler de :Saruboceq:

safak 283 seviyorum ömrümü cookkk opuyorumnanaktan

hakikaten ilerliyo canım benim
geçsin ki gelsin sevdiceklerimiz:asigim:
nasıl özlemiş kıyamam ya yağmura hasret kaldı kuzum:çok üzgünüm:
sen benden öndesin tertibima.s

canım malesef ya şubatta başladık 2010 mayısta gelicek yani
senin bebiş 3 aylık olunca inşallah:ecrin_bebek:
desteksiz geçer mi bugünler,iyi ki burdayız hepimizkaydirigubbakcemile3
ramazan geçse ,kurbanda izinde yanımda olcak bakalım

bence de canım:)
izni kullanmak zorundaymışız,biz de kullanmayı düşünmüyoduk aslında
aralığın ilk haftası gelicek inşallah,23 gün burda
sonra da 145 gün kalıyo
çok zorlanmaz umarım

ben geldim acile gittik röntgen çekildim ama dr bişi yok dedi yaaa ama ben neden oturamıyorum neden ağrıyo bikaç ilaç yazıp yolladı ananemde çıkıkçıya gidelim diyo belki çıkmıştır diyo.yerden bişi alacaktım diz çöktüm bi kalktım belim gitti bidaha da doğrulamadım kaldım öyle şimdide arkamda yastık var öyle oturabiliyorum

çok geçmiş olsun canım,inşallah geçer hemen
benim de boynum tutulur öyle ağrısını çekerim bi kaç gün geçer sonra
inşallah kendiliğinden düzelir senin de

gecmiş olsun canım .. umarım iisindir :Saruboceq:

gamze'cim çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin canım..

bugün şafak 88
benim ki iyice çıldırmış durumda.. dün gece 3 saat tlfda konuştu.. bana ben senin saçını bile kıskanıyorum kapanmazmısın diyo yaw. delirdi artık.. hayır dedim yapmam öyle bişey.. o ben istersem olur, senin için değil dinim için yaparım yaparsamda, ama düşünmüyorum, benim fikrim bu.. işte aralıkta kısmetse düğünümz var. gereksiz planları yapmış zaten kafasında.. sen beni sevsevdin benim için herşeyi yapardın diyor.. ne alakası var yaa. adam iman içinmi diyor zaten kıskançlığından yapıyor yani.. kaldı ki bunları evlilik kararından evvel konuşmuştuk.. şimdi sırf kıskançlıktan delirdi.. yarın çarşaf ta sana yakışır dese şaşırmayacağım.. çevremden kız - erkek, ister çocukluk arkadaşı , ister mesai olsun bir kişi ile bile konuşmamı istemiyormuş.. kimseye güvenmiyormuş.. hemde beni kimseyle paylaşmak istemiyormuş.. orada deliriyor bence iyice.. bir kız arkadaşıma canım dediğimi duydu diye bana canım deme demek ki o senin canın demişti bi gün.. ALlahım yaa.. şimdi 2 çocuğumuz olurmuşta benim yüzümden bu haldeymişiz., evlenenemişiz. benmişim sebebi.. bende gayet memnunum halimden üstelik.. kendinde bişi gördüğü asla yok.. ben senin iyiliğini istiyorum diyor.. hep bunları konuştu gece..
işten hemen çık baskıları yine başladı.. sürekli bunu didikliyor bir yandanda.. ALlahım bu askerliği benmi yapıyorum o mu yapıyor bilmiyorum.. beni kafese kilitleyip öyle gitseydin dedim.. dün akşamda iş yerinde bi toplantı yaptık. 21 il ziyareti verdiler bana.. tam da bana yani.. bu adam şuan bunu bilse firar eder.. arada derede kaldım ALlah'Im.. Ya çevremde ki insanların ne güzel anlayışlı kocaları, nişanlıları var.. benim ki azıcık bir dirhem almamış...
sabır ede ede çatlamak üzereyim.. Benim hepsinin sorumlusu biliyorum.. Ama bu adam bu akdar değildi.. askerde 180 derece değişti.. böyle sıkıştırmazdı, anlayışsızlık yapmazdı...

Son düzenleme:
arkadaşlar çok zor bir durumdayım.. birde bu görev çıktı başıma.. birini idare etsem, öbür taraftan bir bi sorun daha.. bu idare edilir bişeyde değil üstelik.. herşey üstüste geliyor Rabbim..

arkadaşlar çok zor bir durumdayım.. birde bu görev çıktı başıma.. birini idare etsem, öbür taraftan bir bi sorun daha.. bu idare edilir bişeyde değil üstelik.. herşey üstüste geliyor Rabbim..

Canım yaa gerçekten çok zor birr durummmm. Aynı şeylerin benzerini nişanlım askere gitmeden önce bende yaşıyordum çıkış saatim geç geliyodu ona üstüne bide iş olunca daha geç çıkmak zorunda kalıyodum çok zor durumda kalmıştım hem onu üzmek istemiodum ama işide bırakamıyodum. Gerçektenn zor bir durum ama seninkide abartmışş snucda o askerlik stresini yaşıyo tamam ama sende burda stres yaşıyosun bu konuları askerlik bitince oturup konuşuruz de bence zıt gitme yapmam etmem diye tabiki yaparım ederim ama gel bi oturup konuşalım filan diyip tatlı dille olayı kapat yerimseniben
İş durumu kötü olmuş yalnız senden bakasına verseler o görevi olmazmıkii :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…