- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.921
N€RGİS;8055966 .!.:hadi gözün aydın canımmm
ayy canım ilerliyo walla bu safakk
senin ki aceleci :lepi: hayırlı gelsinler de :Saruboceq:
safak 283 seviyorum ömrümü cookkk opuyorumnanaktan
balım seninle şafaklarımız hemen hemen aynı sayılır banada doktor 22 ile 26 şubat arasında doğum dedi sen sevdiğine bende meleğime kavuşucam o hafta inşallah
sabır canım şu yazıda atlattınmı yol az kaldı demektir ALLAH yardım etsin hasret çok zor eşimde 5.5 ay ne bunalımlara girdim zaman zaman burda hepiniz şahit oldunuz ama hep destek oldunuz bana ALLAH razı olsun hepinizden
:) çok haklı bence.. izin günlerini saymasalarmış keşke.. ne anlamı kalıyor o zaman iznin.. git gel aynı rakam karşında dursun.. bide üstünde yeniden alışma işkencesi..
ne anladım izinden o zaman yaw
bizim 20 gün daha iznimiz var ama bi sorun çıkmaz ise kullanmayı düşünmüyoruz buyüzden.. en azından 20gün düşmüş oluyor bu şekilde
Kızlar ben hastaneye gidiyorum şimdi belim çok feci duramıyorum yürüyüp oturamıyorum acile gidiyorum
ben geldim acile gittik röntgen çekildim ama dr bişi yok dedi yaaa ama ben neden oturamıyorum neden ağrıyo bikaç ilaç yazıp yolladı ananemde çıkıkçıya gidelim diyo belki çıkmıştır diyo.yerden bişi alacaktım diz çöktüm bi kalktım belim gitti bidaha da doğrulamadım kaldım öyle şimdide arkamda yastık var öyle oturabiliyorum
inşallah haticecim yaa ama tutulma gibi bişi değil birden kalkıverince boş bulundum incindi galiba inşallah geçer
ben geldim acile gittik röntgen çekildim ama dr bişi yok dedi yaaa ama ben neden oturamıyorum neden ağrıyo bikaç ilaç yazıp yolladı ananemde çıkıkçıya gidelim diyo belki çıkmıştır diyo.yerden bişi alacaktım diz çöktüm bi kalktım belim gitti bidaha da doğrulamadım kaldım öyle şimdide arkamda yastık var öyle oturabiliyorum
günaydınnn yerimseniben
Naber kız gözükmüyodun virüs bulaşmış pc ne okudum cnm geçmiş olsunn ahh o virüzlerr yokmu virüslerrrr banada çok çektiriyo kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar çok zor bir durumdayım.. birde bu görev çıktı başıma.. birini idare etsem, öbür taraftan bir bi sorun daha.. bu idare edilir bişeyde değil üstelik.. herşey üstüste geliyor Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?