Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım inan öyle doldum ki.. biranda yazıp içimde ne varsa rahatlamak istedim.. hep tamam dedim.. sustum idare ettim. gelince düzelir ümidi ile.. ama dün toplantı da bu görevi duyunca şok oldum.. şurada kaldı 3 ay.. nişanlım istemiyor demek gücüne gidiyor insanın.. ben bir kadın vakfında çalışıyorum çünkü.. sürekli kadınların gelişimi için eğitimler yapıyoruz ve ben bu eğitimlerin içindeyken, onlara girişimcilik ruhu kazandırmaya çalışırken yaşadığım durum bu.. açıklaması zor burada.. kendimle bile çelişiyorum şuanda... ama idare ediyorum yeşilim.. tamam kıskançtı ama askerlik başlayınca sınırlarını aştı..
o orada, ben burada.. anlatamıyorsun derdini..

Son düzenleme:

Canım benim yaa gerçektenn yaşadığın durum çok zor dediğin gibi insan kendinde çelişkiler yaşar öyle bir durumda. Sevdiğinin neden askerde bu kadar değişip kıskançlaştığınıda anlamış değilim yani =( İnsan sevdiğini sever kollar kıskanır ama insanın hayatını çıkmaza sokuyorsa problem var demektir bence sen içinde bulunduğun durumu anlat gerekirse tartışın ama eğer tatlı dille anlamıyorsa ilk bi güzelce anlat durmunu hala dediğim dedik çaldığım düdük devam edersee sendee restini çek eminim biraz düşününce sana hak vericek o zman yerimseniben. opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun....

dileklerin, desteğin için çok teşekkür ederim yeşilim.. dilerim bu durumu en iyi şekilde, en güzel şekilde atlatırım..
Herşeyin ilacı zaman ve sabır olacak.. Rabbim hepimize yardımcı olsun, sabır versin..
Dilerim hepimizin gönlüne göre versin tüm güzellikleri..
Sevgiler canım..

Şafak 75 > ARDAHAN

son 2 buçuk ay sensiz geçicek olan..
gözümde büyüyo.. nasıl geçicek diyorum
yediremiyorum aslında bu güçlü bekleyişe yoruldum demeyi
küçük bi kız çocuğu gibi zırlayıp gel demiyorum artık
ben seninle büyüdüm
amaa.. özledim aşkım..
ÇOK hemde :çok üzgünüm:

Amin canım dediğin gibi zaman ve sabır en iyi ilaç. Allah gönlüne göre versin ...

tünaydın kızlar nasılasınız bakem bugün ben döndüm tatilden iki gün oldu evimdeyim ne olursa olsun hiçbiyer insanın kendi evi gibi olmuyo evimide sizide özledim valla ah bide çalışmıyo olsamda oturabilsem şöyle rahat rahat evimde aşkım çabuk dönde evlenelim bende rahat rahat oturıyım kendi evimde yaa....:sinifsinif:
ŞAFAK=301
BİTEN=148 ....***...AŞK SEN DEMEK , AŞK BİZ DEMEK...!!!...***....

gercekten hayatını cıkmaza sokuyorsa burada bir sorun var demektir sonuna kadar katılıyorum sana :lepi:
cok üzüldüm inşallah düzelir en azından seni düşünmeyi deneyebilir inşallah.
işte kızlar işte bu benim en içten gülen gözlerin resmiŞeniz
cnm rabbim nazarlardan sakasın sizi

özledim seni kıs nerelerdesin nasılsınnn.

safak 282

nasıl geçti tatil cnm

tatil pek ii geçmedi hayatım ananem hastaydı biraz onun yanındaydım ama ii geldi uzaklaşmak kafamı dinledim biraz ama çok da çabuk geçti bişey anlamadım hiç denize gitmek istedim ama gidemedim kaynanam ben götürürüm seni dedi ama bilmiorum ne zaman gideriz bi tek son günü güzeldi kaynamlar ben alma bahanesiyle bizim oraları gezmeye geldiler oraları güzeldi bi tek neyse napalım sağlık olsun sen napıyosun canım..

özledim seni kıs nerelerdesin nasılsınnn.

cannııımmmm bende özledim ,izne çıkmıştım düzceye gittim akrabalarımın yanına nete girme fırsatımda olmadı pek ii yim canım beklemeye devam,senden neber hayatım nası gidiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…