Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi gidiyo canım asker yolu bekliyoz işte sıkıcı bir sekilde :))))

kızlar nasılsınız şafaklar ne alemde bakalım.rabbim bian önce kocalarınıza sevgililerinize niaşnlılarınıza kavuşamayı nasibetsin inş.ben 64 gün önce kavuştum şükürler olsun.ne kadar zorlandıgınızı ne kadar kötü günler geçirdiğinizi anlayabiliyorum.yanlızlığınıza hiç bi şey çare olmuyo.ama sabredin kızlar bitiyo askerlik askeriniz gelio eli elinizde oluyo yine.biz 2 aydır cok sıkıntılı dönemler geçirdik iş bulamadık.ama ailelerimizi razı edip nişanlandık 11 temmuzda.iş bulana kadar düğün yapmıycaz.şuan herşey okadar güzelki...sizinle paylaşmak istediim. mutlulugumu.bu mutluluklar sizede uzak değil bilin istedim.öptm hepinizi....

benimdeeee ölüyorum belimin sancısından bi gelse bi sarılsa geçer bişeyim kalmaz biliyorum benim ilacım o derdimin dermanı kocacım benim

gamzecık Allah yardımcınız olsun sızı okadr ıyı anlıyorum kı yasayan bılır bunu cok sukur bız kavustuk darısı sızlere ınslh geldıgı ankı mutluluk bı sıkıntıları unutturacak ınslh az kaldı sabret
:teselli:

ayyhh kuzum anlarsın tabi yaaa en iyi sen anlarsın .kocamızın hasta olduğumuzda yanımızda olmaları bi dokunuşları ne kadar önemli bilirsin tabi....yanımda olsa da bi dokunsa bi sarılsa walla derdim tasam kalmaz

asker yolu beklerken zamn gecmıyor ama bı gelsın de bak zamana nasıl gecıyor 2ay olddu benım esım gelelı dun gıbı sen sımdı gun sayıyosun bı gelsın senımnkı takvıme bıle bakmak ıstemıcn

Yüreğine uzak düşen yüreğim seni yazıyor zamana !
. . .
...Zaman ki sensiz bir asır seninLe bir an ‘bana’…
... Ve ben yine ...
... ÖzLedim` çok özLedim …
. . .
GeL ömrüme ‘şans’ dediğim !

:a015:

cok güzel canım yüreğine sağlık alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…