Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>222turkbayragi

babykeemm sana mesaj yazmıştım bi kaç gün çnce bizim şafak 2 gün daha azaldı, nişanlım söyledi sonunda, bugün şafak 164 opuyorumnanaktan listeden düzeltirsin canım sana zahmet :)

Canım öyle ama DOĞU olucak %90 . o stresi nasıl atlatırım cnm ben bılmıyorum doğuda askerı olan arkadaslarrrrım yardım edın

canııım.. sen bi acemiliğe yolla sen de o da askerliğe alışın bakalımi doğu aşamasına geçeriz hep beraber, bak bizim 5 ay kaldı 10 ay bitti, 7 aydır doğuda askerm... iyiz allaha şükür...

iş güç canım napalım yaaa :) ama şafak bir bir azalıo ona seviniorum kaydirigubbakcemile3 siz gidin artık da sıra bizim devreye gelsin dimi ama zemuszemus

eevveeeettttt zemuszemus

gözünaydın canıııımmmmzemuszemus sana da iyi bayramlar, kocacığınla beraber.. darısı da başımızaaa, teskerelerimizeee :) öptüm senii....

Selaam kızlarrr...

Sağlık ve Huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle..

selam büşracım, sana da iyi bayramlar opuyorumnanaktan

Hepinizin bayramı kutlu olsun tezkereci güzelleeeerrrrr olumunekankayizsmile

Herkese iyi bayramlar opuyorumnanaktan aileniz ve sevdiklerinizle nice güzel bayramlara

kizlar sabah benimki msn acmi$ bayram carsi izni ya , ama cevrimdisi bi baktim ciktim arayim da kutlayim sesini duymu$ olurum diye
aradim ilkinde me$guldu , sora aradiginiz ki$iye ula$ilamiyo...
az durdum yine aradiiim , yine aynisi , ya bilerek kapatmi$midir ben ariyorum diye :gitme::gitme:

ohhh canımmm maşallah sizeee önünüzdee 20 gün vat güzel güzel değerlendirinnnopuyorumnanaktan

benim askerim hava muhalefetinden dolayı bir gün geç teslim olunca bir gün sizden geç depüklenicem
ama olsun bana özel depük gecesi yaparsınız:jeyyar:

sempatiksalakcinni
hoşgeldinn devremmmm
kız şafakların renkli geçiyo maşallah
aklinialirimsmilebu saatten sonra geçsin artık dimi canımmaklinialirimsmile
benim askerim hava muhalefetinden dolayı bir gün geç teslim olunca bir gün sizden geç depüklenicem
ama olsun bana özel depük gecesi yaparsınız:jeyyar:
canım bizim sülus tarihimizz 23 ağustoss 7 gün dağıtım izni 4 gün de arkadaşı vefat etti ona geldii tezkere tarihimizz 4 kasımmher türlü senin gecende burda olucammm tabikiideehihoyyytanaammmm çok heyecan yaptımm

anam bende şimdiden heycanlandımmmmm:teytey:

ho$geldiin canim opuyorumnanaktan bayramin mübarek olsuun a.s.

daha mi renkli gecmesiin , $afaklarin ma$allahi var alkisalkisalkis darisi bizlere

tatlım sana da iyi bayramlarr valla ben bayram olduğunu anlayamadım bilee...kayınvalidemi aradım neden gelmedin dedii bidahaki bayram aşkımlaaa inşallahhh...canım su gibi akıp geçsin sizin de şafaklarınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…