- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.661
selam canım hoşgeldinn sizede hayırlı bayramlarropuyorumnanaktan
selam canımm..bayram çok vasat gidiyo benimm...:umursamaz:dışarı çıkasım var ama çıkcak adam yokk sempatiksalakcinnisenin nasıl gidio canımm
benimki çalıştı valla öğlene kadar sonra aradı dinlenicem dedi biraz bende bişey demedim araması lazım bu sıralardaa..seni aramıo mu tatlım?Hoşbulduk kızlar, benim bayramda kötü gidiyoo bayaa, benmki benii
sinir etmekle meşgul bugünn... Onlarada full tatil elinden telefon düşmüyoo
gıcığııın alsanaalsanasmile
benimki çalıştı valla öğlene kadar sonra aradı dinlenicem dedi biraz bende bişey demedim araması lazım bu sıralardaa..seni aramıo mu tatlım?
benimki çalıştı valla öğlene kadar sonra aradı dinlenicem dedi biraz bende bişey demedim araması lazım bu sıralardaa..seni aramıo mu tatlım?
sinir oluorum yazınca canım bende aramıo sandımopuyorumnanaktanArıyo öğleden sonra aradı cnm görüştük, akşam babam evde olduğundan
msjlaşıyoruz)
canım yarın benimkinin de çarşısı varr..çıksın canım ya nolcak sankii bişey yaptıkları da yok ya hoşş o da bayram bayram havası değişirranam devrem benim askerimede tatil yok anca yarın devreleriyle çarşıya çıkıcak izin verdim zorla ama vermesem mi geri ya:uhm:
iyi bayramlar tatlım nasılsınnn dün konuşamadık çıkmıştınnnopuyorumnanaktanKızlar hepinize ii bayramlar
sinir oluorum yazınca canım bende aramıo sandımopuyorumnanaktan
canım yarın benimkinin de çarşısı varr..çıksın canım ya nolcak sankii bişey yaptıkları da yok ya hoşş o da bayram bayram havası değişirr
iyi bayramlar tatlım nasılsınnn dün konuşamadık çıkmıştınnnopuyorumnanaktan
sinir oluorum yazınca canım bende aramıo sandımopuyorumnanaktan
canım yarın benimkinin de çarşısı varr..çıksın canım ya nolcak sankii bişey yaptıkları da yok ya hoşş o da bayram bayram havası değişirr
büşşümm müsaitsen msne gelirmisin
evet canım aramaz aramaz benimkii sana denk geldi odaazemuszemus...valla bende çıkamadım bgn evdenn herkes memleketine gitti çıkcak arkadaşım da yok arkadaşların varsa çık dolaş canım hava ne kadar güzeldi bugünn yaa:sinifsinif:canım bizimde aramız limoniydi azcıkk haftasonu yanına gittim çarşısı vardıı düzelttik işte gezdik alışveriş fln yaptık şimdi her şey yolunda çok şükürrdün cıkmak zorunda kaldım cnm sende teldeydin..iyiyim valla tatlım biraz yoruldum bugun gelen giden..yarında ben çıkıcam şöyle arkadaslarla sahil havası alıyım sıkıldım evdenn..
Sen nasılsın cnm askerinle aranız iyi dimi?
maşallah canım allah muhabbetinizi arttırsınnYok canm arıyoo hergün çok şükür :))) opuyorumnanaktan
) Geliyorum cnmm
mehabbet devrem teskere planları yapıldı mı die sormuştum görmedin galibaa??bilet fln aldınız mı?
canımmm aşkım yok nasıl geçsin bayram buruk geçio valla benim 3.bayramım artıkk yeterryasakkelimeçok az kalmış canım sizinn zaman su gibi geçer inşallahh..gerçketnn başlama kararını almak çok önemlii gerisi sabırrKızlar nasıllll gwçiyor bayrammm??Bugun bayramın ılk gunu oldugu ıcın aşkımı göremedımmmmsenağlama cuma ve cumartesı bızım gunmuz,pazar yolcu bebeeeğim
canım sen de çok sıkıosun çocuğuu biraz da kendine vakit ayırsın hep bana hep bana olmas kiisempatiksalakcinniöle tabi sonra dedim git ama sürekli mesaj çek bana diye:roflol::roflol:
canımmm aşkım yok nasıl geçsin bayram buruk geçio valla benim 3.bayramım artıkk yeterryasakkelimeçok az kalmış canım sizinn zaman su gibi geçer inşallahh..gerçketnn başlama kararını almak çok önemlii gerisi sabırr
canım sen de çok sıkıosun çocuğuu biraz da kendine vakit ayırsın hep bana hep bana olmas kiisempatiksalakcinni
aman mutlaka alın bak tee ne zamandan başlamışlardı almaya yoğunluk olur sonra kalmaz bidee..bizim yakın zatenn aşkımı ordan almaya hevesli çok kişi var bana sıra gelceğini düşünmüorum şahsen muhtemelen onu karşılayan kişi de ben olmucamm..evt görmedim balım. yapıyoruz canım ya ben uçak fiyatlarına baktım ayırmayı düşünüoruz sanırım yarın biletini alıcak yoksa yer kalmaz emin ol
evet canım aramaz aramaz benimkii sana denk geldi odaazemuszemus...valla bende çıkamadım bgn evdenn herkes memleketine gitti çıkcak arkadaşım da yok arkadaşların varsa çık dolaş canım hava ne kadar güzeldi bugünn yaa:sinifsinif:canım bizimde aramız limoniydi azcıkk haftasonu yanına gittim çarşısı vardıı düzelttik işte gezdik alışveriş fln yaptık şimdi her şey yolunda çok şükürrsen nasılsın canım iletişim problemini çözdünüz mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?