Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Hoşbulduk kızlar, benim bayramda kötü gidiyoo bayaa, benmki benii
sinir etmekle meşgul bugünn... Onlarada full tatil elinden telefon düşmüyoo
gıcığııın
alsanaalsanasmile

Hoşbulduk kızlar, benim bayramda kötü gidiyoo bayaa, benmki benii
sinir etmekle meşgul bugünn... Onlarada full tatil elinden telefon düşmüyoo
gıcığııın
alsanaalsanasmile
benimki çalıştı valla öğlene kadar sonra aradı dinlenicem dedi biraz bende bişey demedim araması lazım bu sıralardaa..seni aramıo mu tatlım?

benimki çalıştı valla öğlene kadar sonra aradı dinlenicem dedi biraz bende bişey demedim araması lazım bu sıralardaa..seni aramıo mu tatlım?

anam devrem benim askerimede tatil yok anca yarın devreleriyle çarşıya çıkıcak izin verdim zorla ama vermesem mi geri ya:uhm:

Arıyo öğleden sonra aradı cnm görüştük, akşam babam evde olduğundan
msjlaşıyoruz )
sinir oluorum yazınca canım bende aramıo sandımopuyorumnanaktan
anam devrem benim askerimede tatil yok anca yarın devreleriyle çarşıya çıkıcak izin verdim zorla ama vermesem mi geri ya:uhm:
canım yarın benimkinin de çarşısı varr..çıksın canım ya nolcak sankii bişey yaptıkları da yok ya hoşş o da bayram bayram havası değişirr

öle tabi sonra dedim git ama sürekli mesaj çek bana diye:roflol::roflol:

iyi bayramlar tatlım nasılsınnn dün konuşamadık çıkmıştınnnopuyorumnanaktan

dün cıkmak zorunda kaldım cnm sende teldeydin..iyiyim valla tatlım biraz yoruldum bugun gelen giden..yarında ben çıkıcam şöyle arkadaslarla sahil havası alıyım sıkıldım evdenn..
Sen nasılsın cnm askerinle aranız iyi dimi?

Yok canm arıyoo hergün çok şükür :))) opuyorumnanaktan
büşşümm müsaitsen msne gelirmisin

) Geliyorum cnmm

evet canım aramaz aramaz benimkii sana denk geldi odaazemuszemus...valla bende çıkamadım bgn evdenn herkes memleketine gitti çıkcak arkadaşım da yok arkadaşların varsa çık dolaş canım hava ne kadar güzeldi bugünn yaa:sinifsinif:canım bizimde aramız limoniydi azcıkk haftasonu yanına gittim çarşısı vardıı düzelttik işte gezdik alışveriş fln yaptık şimdi her şey yolunda çok şükürrsen nasılsın canım iletişim problemini çözdünüz mü?

Kızlar nasıllll gwçiyor bayrammm??Bugun bayramın ılk gunu oldugu ıcın aşkımı göremedımmmmsenağlama cuma ve cumartesı bızım gunmuz,pazar yolcu bebeeeğim
canımmm aşkım yok nasıl geçsin bayram buruk geçio valla benim 3.bayramım artıkk yeterryasakkelimeçok az kalmış canım sizinn zaman su gibi geçer inşallahh..gerçketnn başlama kararını almak çok önemlii gerisi sabırr
öle tabi sonra dedim git ama sürekli mesaj çek bana diye:roflol::roflol:
canım sen de çok sıkıosun çocuğuu biraz da kendine vakit ayırsın hep bana hep bana olmas kiisempatiksalakcinni

biraz bıraksam bu seferde beni unuttun diyo kendi kaşınıyo napim:roflol:

evt görmedim balım. yapıyoruz canım ya ben uçak fiyatlarına baktım ayırmayı düşünüoruz sanırım yarın biletini alıcak yoksa yer kalmaz emin ol
aman mutlaka alın bak tee ne zamandan başlamışlardı almaya yoğunluk olur sonra kalmaz bidee..bizim yakın zatenn aşkımı ordan almaya hevesli çok kişi var bana sıra gelceğini düşünmüorum şahsen muhtemelen onu karşılayan kişi de ben olmucamm..

cnm şimdilik ankesörden konuşuyoruz günde 1 kere 10 15 dk falan işte..
sizin problem neydi kii cnm kıskançlıkmı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…