Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sizin sülus tarihi kaçtıı ya ben sanki fazla sayıomuşum gibime gelio daaa benimki kandırıo gibi sanki benii

bizimki 1 eylülde gitti ama sülüsü 30 ağustos sanırım biraz karışık ama sonuçta çıkış tarihi asıldı 6 KASIM benim bayramım o gün olucakkkkkturkbayragi

[ı]...kasım'da aşk başkadır...[/ı]
:
asigim::asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug::1hug:​

evt devrem kasım başka benim askerim benimi resimlerimle video hazırlamış askerde gönderdi ve arkadaş tualin kasım şarkısı çalıyo :asigim: ah ahhhh

tatlım sana da iyi bayramlarr valla ben bayram olduğunu anlayamadım bilee...kayınvalidemi aradım neden gelmedin dedii bidahaki bayram aşkımlaaa inşallahhh...canım su gibi akıp geçsin sizin de şafaklarınızz

sagol güzelim benim opuyorumnanaktan
ni$anli olunca tabi aileler iki tarafli oluyo , dedigin gibi in$allah bidaki bayrama :Saruboceq:
ah ben benimkiyle bayramla$amadim bile boshayallersmile ilk defa böyle bi bayram geciriyorum
amiin in$allah :Saruboceq: su gibi akip giderken de tekrar beraber olalim

bizimki 1 eylülde gitti ama sülüsü 30 ağustos sanırım biraz karışık ama sonuçta çıkış tarihi asıldı 6 KASIM benim bayramım o gün olucakkkkkturkbayragi

o zaman günahını almışım benimkinin doğruymuş canım benimkidee siz hiç izin kullanmadınız o zaman canımm...bizim listeeler daha asılmamış geri benimki yazıcı zaten o düzenlicek kağıtlarını ama beni kandırması da muhetemel yaniikaydirigubbakcemile34 kasım dioo bana hadi bakalımmm

hımmm havada süpriz kokusu sezinliyorum o vakityerimseniben

Kızlar nasıllll gwçiyor bayrammm??Bugun bayramın ılk gunu oldugu ıcın aşkımı göremedımmmmsenağlama cuma ve cumartesı bızım gunmuz,pazar yolcu bebeeeğim

selam hatunlarrrr hayırlı bayramlar diliyorum hepinize askerlernzle..opuyorumnanaktana.s
selam canım hoşgeldinn sizede hayırlı bayramlarropuyorumnanaktan
Selaam kızlaaaar, Nasıl gidiyo bayraaam ? =)
selam canımm..bayram çok vasat gidiyo benimm...:umursamaz:dışarı çıkasım var ama çıkcak adam yokk sempatiksalakcinnisenin nasıl gidio canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…