Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar asker yolu bekleyenler içinde bi sayfa acıldıını gördüğümde şaşırdım doğrusu güzel bir konu olmuş bende sizlerden biri olarak şafak sayanarı görünce engel olamadım kendime sanrım en uzun benim ki şu an allah herkesi sevdiğine kavuştursun ve benide :Saruboceq: bizim safakta bugün 374 oldu daha çok var senağlama:çok üzgünüm

cnm sende 90lısın 90lar topiğine bekliorum seniiii opuyorumnanaktan

selam cnm hg aramıza.en cok senınkı degıl benımkı daha gtmedı bıle pazar gunu gıdıyorrr:S:S en cok benmkı 90/3turkbayragi

Kimseler yokmuuuuuuuu?? bugu harıkaydıı hep aşkımlaydım aşkımın kuzenı ben görümcecimmm falan gezdık tozdukdelikafadulden son 2gun ne de olsa dolu dolu yaşadk :)) lunaparka bıle götrdu askımm kusma olayları olmasaa ıyıydı tabeekafamçokkarıştı

Bir garip hüzün çöker insana
El ayak çekilince

Tek basina kalirsin dünyada
Etraf sessizlesince

Inan bu ev alisamadi
Hiçbir zaman sensizlige

Simdi sensizlik oturuyor
Kalkip gittigin yerde

Yalnizliga elbet alisir bedenim
Yalnizlikla belki de basa çikabilirim

Çok zor gelse bile yasar ögrenirim
Sensizlik benim canimi acitan

Bir derin korku düser ruhuma
Duvarlar seslenince

Karanlik oyun oynar aklima
Gölgeler dans edince

Inan bana alisamadim
Hiçbir zaman sensizlige

Simdi sensizlik dolasiyor
Çikip gittigin bu evde

çagla22 senin su an ki duygularını tahmin edebiliyorumm ilk aylar zor oluo acemilik dönemi falan ama sakın yemin törenini kaçırma derim ben kesinlikle git sevdiğinin yemin törenini izlemek çok garip heyecan verici bir durum gurur duyuyorsun bir ağlıyorsun bir gülüyorsun çok tuhaf bir an yani anlayacağın sonra başlıyorsun geleceği günü ve sonrasını düşlemeye:asigim:

ahhh ahhh sizleri görünce eski heyecanlı sabırsız halimi hatırladım kızcanız ama sanırımda özledim o hallerimi ohaoldumsmile
deli kızım ya sempatiksalakcinni tabi asker yolu beklemek başka demi kıskan azıcık bizi biz seni kıskanıyoruz dakaydirigubbakcemile2
yeter artık bitsin şu 89/3ler hayırlısıyla..sıra bizlere gelsinnn hemen 89/4turkbayragi

biticek canım bizde biran evvel gitme derdindeyiz sonra diğer tertiplerde

Evet ALLAH''IN iznıyle gıdıcem canım .hayırlısıyla gıdıp gelse cnm Tüm askerlerimizturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…