- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.761
Nerde asker yarin safak kaç bizim safak=167 offffffff bitmiyo
selam kızlar asker yolu bekleyenler içinde bi sayfa acıldıını gördüğümde şaşırdım doğrusu güzel bir konu olmuş bende sizlerden biri olarak şafak sayanarı görünce engel olamadım kendime sanrım en uzun benim ki şu an allah herkesi sevdiğine kavuştursun ve benide :Saruboceq: bizim safakta bugün 374 oldu daha çok var senağlama:çok üzgünüm
selam kızlar asker yolu bekleyenler içinde bi sayfa acıldıını gördüğümde şaşırdım doğrusu güzel bir konu olmuş bende sizlerden biri olarak şafak sayanarı görünce engel olamadım kendime sanrım en uzun benim ki şu an allah herkesi sevdiğine kavuştursun ve benide :Saruboceq: bizim safakta bugün 374 oldu daha çok var senağlama:çok üzgünüm
deli kızım ya sempatiksalakcinni tabi asker yolu beklemek başka demi kıskan azıcık bizi biz seni kıskanıyoruz dakaydirigubbakcemile2ahhh ahhh sizleri görünce eski heyecanlı sabırsız halimi hatırladım kızcanız ama sanırımda özledim o hallerimi ohaoldumsmile
yeter artık bitsin şu 89/3ler hayırlısıyla..sıra bizlere gelsinnn hemen89/4turkbayragi
çagla22 senin su an ki duygularını tahmin edebiliyorumm ilk aylar zor oluo acemilik dönemi falan ama sakın yemin törenini kaçırma derim ben kesinlikle git sevdiğinin yemin törenini izlemek çok garip heyecan verici bir durum gurur duyuyorsun bir ağlıyorsun bir gülüyorsun çok tuhaf bir an yani anlayacağın sonra başlıyorsun geleceği günü ve sonrasını düşlemeye:asigim:
atarsa 248 kızlar geçiooo 200lerin de yarısı bittiii maşallah
Maşallahhhhh darısı banaaaaaturkbayragi kızz
cnm bu şafak bile gözüme o kadar çok gelio ki anlatamam boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?