- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.721
oooo en favorimm hepsini izle susumm:roflol:bende askerlık vıdeolarını ızlıyorum şimdiii:roflol::roflol:
er gazinosuuuu:roflol:
yavv benim burdaki net limitlii ben de dvdimi takıp izlicemm çok gaza geldimm:lepi:güzel hatun ssenni napar biliomusunnnnaklinialirimsmileTABİKİ O GÜZEL HATUNLAR SİZLERSİNİZzemuszemus
BENİDE HEVESLENDİRDİN SUSU BENDE İZLİCEMM:dance:
TABİKİ O GÜZEL HATUNLAR SİZLERSİNİZzemuszemus
BENİDE HEVESLENDİRDİN SUSU BENDE İZLİCEMM:dance:
oooo en favorimm hepsini izle susumm:roflol:
yavv benim burdaki net limitlii ben de dvdimi takıp izlicemm çok gaza geldimm:lepi:güzel hatun ssenni napar biliomusunnnnaklinialirimsmile
devremmm iyi bayramlarr opuyorumnanaktanANAMM KORKTUM BEN KAÇARR ASKERİM KIZAR SONRA :1hug:ÖPERSİN FALAN ŞİMDİ :kedi:
HADİ İİ GECELER HERKESE
özge canım ben buraya ilk geldiğim zamanlarda senin askerin daha yeni gitmişti...ben burayı çok geç bulmuşum yavv
evet canım anne ya da babadan biri olması yeterlii,,abi ya da abla tek başına gidicekse evli olmaları gerekiyooKızlarrrr bişeee sorucam,engin bilgilerınıze dyanaraktan=) yemin törenıne anne baba gtmesı şartmı dıyelım kı anne ve abi gıdıyor ozaman da evci cıkartabılıyormuyuz?? İnş bir aksilik olmaz ama olursa yınede evci cıkrtlırmı?Acemlık ıspartya düştü benm yakın arkadasım da ıspartada otruyor o ewı göstersek:S
selam canımmm şafağını söle de güzelliğini görelimmkaydirigubbakcemile3selam askerlerinin güzelleri:)
maşallah şafağınaa aşkım ordaaa şimdiii ah ankaraaa ahhhhşafak ankara 6:)
selam canım iyi bayramlarr....geçen gün yazmıştım aşkımlaa porblemlerim halloldu diye görmüşsündür umarım tatlım özelden yazmadım bidaha canım sanaaSohbetiniz bol olsun güzellerr
Nasılsınız ? opuyorumnanaktan
maşallah şafağınaa aşkım ordaaa şimdiii ah ankaraaa ahhhh
selam canım iyi bayramlarr....geçen gün yazmıştım aşkımlaa porblemlerim halloldu diye görmüşsündür umarım tatlım özelden yazmadım bidaha canım sanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?