- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.801
anammmm kız bizimkiler askerde sırtına çıkıyo demekki bugün senin sırtına çıkıyorum benalkisalkisalkis
evet canım haıyrlısıyla bitiyor :)
çok çabuk geçti bana göre bu iller sizde öyle hızlı geçer umarım
ASKERİM BUGÜNDE BURUK GEÇTİ BAYRAMIM AMA SANA YAKLAŞIYORUM GÜN GEÇTİKÇE.ÖZLÜYORUMM HEMDE ÇOOOOOKKK .
BUGÜN NERDEMİYİZ?
ŞAFAK:55 SAMSUNA SELAMMMMMMMMMMM
:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi
inş ya artık hasret dayanılmaz oldudelikafadulden
merhaba kizlar herkesin bayrami kutlu olsun bende askimi 14eylulde sali gunu saat 12 de gonderiorum yaninda olamiycam ama kalbim hep onunla olcak ins normalde 13de askerlik donemine baslio ama 15de teslim olcak ben pazartesinden itibaren safak saymaya basliycamhihoyyyt 2 gun iki gundur demi cagla22 seninde cok az kaldi gitmesine hazir ol beraber sayicaz safaklari:lepipuyorumnanaktan
merhaba kizlar herkesin bayrami kutlu olsun bende askimi 14eylulde sali gunu saat 12 de gonderiorum yaninda olamiycam ama kalbim hep onunla olcak ins normalde 13de askerlik donemine baslio ama 15de teslim olcak ben pazartesinden itibaren safak saymaya basliycamhihoyyyt 2 gun iki gundur demi cagla22 seninde cok az kaldi gitmesine hazir ol beraber sayicaz safaklari:lepipuyorumnanaktan
hee evet biliyorum o muhabbeti canım :)buyrunnnnnnnnn
evet cnm yaa=( 12yı geçince askerım yarın gıdıyor dıyecegım düşünebılıomsun offf bunu ılk başta herkes yaşadı ama cdden cok zor cok acı gözyaşlarımı hakim kılamıyorum poffffff
evet cnm yaa=( 12yı geçince askerım yarın gıdıyor dıyecegım düşünebılıomsun offf bunu ılk başta herkes yaşadı ama cdden cok zor cok acı gözyaşlarımı hakim kılamıyorum poffffff
evet cnm sorma dun bende konusurken nolduysa bende birden icimi doktum karsisinda oda sen simdiden boyle yaparsan nasil ayrilicaz biz dio ama kac gundur kendimi sakinlestirmeye alistirmaya calisiodum birden onun bi sozu dokturdu beni birden noldugunuda anlamadimki ama icim rahat allahtan izmirin ii oldugunu soyluo herkes nete girme sansida cokmus bugun gene bir arkadasiylada konusmus oda orda yapiomus cok rahat tatil koyu gbi felan demis cok rahatladi icim ins butun hepsi gecerde bir an once gelir su sayili gunler:ecrin_bebek:
merhaba canım allah hayırlısıyla gidip gelmek nasşp etsin
canlar yapmayın lütfen guclubacismile
siz şanlısınızı ki bu forumu buldunuz keşke bende ilk başlarda bulabilseydim o kadar zor atlattım ki tek başıma göğüs gerdim burda hep birlikde şafaklar daha hızlı geçiyo emin olun:1hug:
İzmirin neresine gidiyor cnm ?
cnm yemıne gıdıcem oyuzden destek oluyourm kendme dagtımdada gelcek soncta,fakat ustya basladktan 6 ay sora ızıne gelebılomuss npcm bn blmıormcanlar yapmayın lütfen guclubacismile
siz şanlısınızı ki bu forumu buldunuz keşke bende ilk başlarda bulabilseydim o kadar zor atlattım ki tek başıma göğüs gerdim burda hep birlikde şafaklar daha hızlı geçiyo emin olun:1hug:
ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssünevet cnm sorma dun bende konusurken nolduysa bende birden icimi doktum karsisinda oda sen simdiden boyle yaparsan nasil ayrilicaz biz dio ama kac gundur kendimi sakinlestirmeye alistirmaya calisiodum birden onun bi sozu dokturdu beni birden noldugunuda anlamadimki ama icim rahat allahtan izmirin ii oldugunu soyluo herkes nete girme sansida cokmus bugun gene bir arkadasiylada konusmus oda orda yapiomus cok rahat tatil koyu gbi felan demis cok rahatladi icim ins butun hepsi gecerde bir an once gelir su sayili gunler:ecrin_bebek:
gazi emir ulastirmaya olarak gidio canim seninkidemi izmirdeboshayallersmile
ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssün
cnm yemıne gıdıcem oyuzden destek oluyourm kendme dagtımdada gelcek soncta,fakat ustya basladktan 6 ay sora ızıne gelebılomuss npcm bn blmıorm
ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssün
cnm bizim acemilik İzmir-Foçaydı da ondan sordum
CANIM ZATEN BAŞTAN MEHTAP SAYMAKLA Bİ ŞEKİLDE GEÇİYO SONRA DAĞITIMDA İZNİN DEPOLANMASIYLA Bİ KAÇ AY DAHA GEÇİRİYOSUN ASIL ONDAN SONRA SIKIŞTIRIYO İŞTE BİDE BİZ İZİN KULLANMADIK AMA İYİKİ KULLANMADIK ONUN MÜKAFATINI ŞİMDİ ALIYORUZ DAHA ERKEN KAVUŞUCAZopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?