Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaaaaaaa nekadar guzel nekadar az almis ins allahim o gunleri bizede gosterir cnm ii yol kat etmissinopuyorumnanaktan

evet cnm yaa=( 12yı geçince askerım yarın gıdıyor dıyecegım düşünebılıomsun offf bunu ılk başta herkes yaşadı ama cdden cok zor cok acı gözyaşlarımı hakim kılamıyorum poffffff

merhaba canım allah hayırlısıyla gidip gelmek nasşp etsin

evet cnm yaa=( 12yı geçince askerım yarın gıdıyor dıyecegım düşünebılıomsun offf bunu ılk başta herkes yaşadı ama cdden cok zor cok acı gözyaşlarımı hakim kılamıyorum poffffff

evet cnm sorma dun bende konusurken nolduysa bende birden icimi doktum karsisinda oda sen simdiden boyle yaparsan nasil ayrilicaz biz dio ama kac gundur kendimi sakinlestirmeye alistirmaya calisiodum birden onun bi sozu dokturdu beni birden noldugunuda anlamadimki ama icim rahat allahtan izmirin ii oldugunu soyluo herkes nete girme sansida cokmus bugun gene bir arkadasiylada konusmus oda orda yapiomus cok rahat tatil koyu gbi felan demis cok rahatladi icim ins butun hepsi gecerde bir an once gelir su sayili gunler:ecrin_bebek:

canlar yapmayın lütfen guclubacismile
siz şanlısınızı ki bu forumu buldunuz keşke bende ilk başlarda bulabilseydim o kadar zor atlattım ki tek başıma göğüs gerdim burda hep birlikde şafaklar daha hızlı geçiyo emin olun:1hug:

İzmirin neresine gidiyor cnm ?

merhaba canım allah hayırlısıyla gidip gelmek nasşp etsin

amin canim cok saol ins hepsi hayirlisiyla gelir yuvalarinakaydirigubbakcemile3

ahh canim evt yanliz hic cekilmez gunler ama allahtan atlatmissin o gunleri cok az kalmis ins hayirlisiyla kavusursun cnm biran once opuyorumnanaktan

cnm yemıne gıdıcem oyuzden destek oluyourm kendme dagtımdada gelcek soncta,fakat ustya basladktan 6 ay sora ızıne gelebılomuss npcm bn blmıorm
ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssün

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=04 AĞRI SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=19 ÇORUM SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=29 GÜMÜŞHANE SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=43 KÜTAHYA SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=51 NİĞDE SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=51 NİĞDE SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=54 SAKARYA SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=54 SAKARYA SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=54 SAKARYA SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=55 SAMSUN SELAM

:teytey:.....14/11/2010.....ESMERİMM=63 ŞANLIURFA SELAM

:teytey:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=69 BAYBURT SELAM

:teytey:....21/11/2010.....OZLEMBBC=70 KARAMAN SELAM

:teytey:....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=70 KARAMAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

cnm yemıne gıdıcem oyuzden destek oluyourm kendme dagtımdada gelcek soncta,fakat ustya basladktan 6 ay sora ızıne gelebılomuss npcm bn blmıorm

ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssün

CANIM ZATEN BAŞTAN MEHTAP SAYMAKLA Bİ ŞEKİLDE GEÇİYO SONRA DAĞITIMDA İZNİN DEPOLANMASIYLA Bİ KAÇ AY DAHA GEÇİRİYOSUN ASIL ONDAN SONRA SIKIŞTIRIYO İŞTE BİDE BİZ İZİN KULLANMADIK AMA İYİKİ KULLANMADIK ONUN MÜKAFATINI ŞİMDİ ALIYORUZ DAHA ERKEN KAVUŞUCAZopuyorumnanaktan

kızlarrr 5tane 50kontorlu 1 tanede 100 kontorlu kart aldık sızce yeterlımııı?yemne gderken götururum zaten yıne,100kontorlu kalmamıstı deli olduk inş yeter yetmesse yarın yıne allıyım :S

aa ne guzel bizde oyle dusunuyoruz ama dayanamaz herhalde benimki gelir kesinkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…