- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.821
kızlarrr 5tane 50kontorlu 1 tanede 100 kontorlu kart aldık sızce yeterlımııı?yemne gderken götururum zaten yıne,100kontorlu kalmamıstı deli olduk inş yeter yetmesse yarın yıne allıyım :S
cnm yemıne gıdıcem oyuzden destek oluyourm kendme dagtımdada gelcek soncta,fakat ustya basladktan 6 ay sora ızıne gelebılomuss npcm bn blmıorm
ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssün
kızlarrr 5tane 50kontorlu 1 tanede 100 kontorlu kart aldık sızce yeterlımııı?yemne gderken götururum zaten yıne,100kontorlu kalmamıstı deli olduk inş yeter yetmesse yarın yıne allıyım :S
aa oylemi bende duydum oyle bir yer orasi nasil gecmis rahatmiydizemuszemus
Yok canım ya çok zor bi yer. Şimdide Şırnakta zaten..
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:evet cnmins duser tek duam simdilik o zaten:ecrin_bebek:
CANIM ZATEN BAŞTAN MEHTAP SAYMAKLA Bİ ŞEKİLDE GEÇİYO SONRA DAĞITIMDA İZNİN DEPOLANMASIYLA Bİ KAÇ AY DAHA GEÇİRİYOSUN ASIL ONDAN SONRA SIKIŞTIRIYO İŞTE BİDE BİZ İZİN KULLANMADIK AMA İYİKİ KULLANMADIK ONUN MÜKAFATINI ŞİMDİ ALIYORUZ DAHA ERKEN KAVUŞUCAZopuyorumnanaktan
kizlar acemi birliginde tel kullaniliomu yada hat goturuluomu nasil caldirinca aricaz nerden caldiricakki ben bide yurt disindayim beni nasil aricak yaa kontorlu hatlar biter hemen yurtdisi icin ozel kart yada ucuza konusmak icin bi fikiri olan soylesin lutfen:ecrin_bebek:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
cnm ne kadara aldin telefon kartlarini bizimkinin arkadasi sakin kart ordan alma burda cok ucuz demis oda almiycakzemuszemus
aboww yurtdışıbilmiyorumkismile hmm onu bilemicem canım ama burdaki kartlar çok gider eminim. kulubeler var askeriyenin her yerinde ondan çağrı atabiliyo geri aranabiliniyo yani
50kontorlusu 3.750 cnm
cnm dun annem tvde erdoganla roportaj yapanlari gormus askerlik dusucekmi diemi ne sormuslar oda evt oyu cikarsa dusucekmi ne demis yanlis anlamadiysa bilmiorumki netten bakicaktim unuttum ne dedi die bakem bi hemen aklima gelmiskenkaydirigubbakcemile3
siteden de bakabilrsn. ben hem ev turkcel yapıyorum ayda 7.5 tl ye 400 dk birde gençtarifelerilere 5 liraya 2 saat eviş kampanyası var bu eviş paketi bitincede istediğin heran 5 liraya bir saat alabiliyosun daha ucuza geliyo ben oturup hesaplamıştım yoksa bizim konuşmalarımza para dayanmazdımehabbetım snın turkcel nasıldı kampanyası??
tmm ozaman cnm ben burdan bisiler ayarlarim ozaman ben ararim burda daha ucuz dksi 20 kurus oraya gore daha cok avantajli saol bitanem cvbladigin icinopuyorumnanaktan
aa askerlikdede 100 kontor 3 ytlmis galiba cnmopuyorumnanaktan
ankesörlüden cep telfonu ararsa çok gidiyor kızlar
ankesörlüden cep telfonu ararsa çok gidiyor kızlar
ah ah ilk başlar acemiydik çok yedirdik öle parakaydirigubbakcemile3 ama sonra ben ipleri ele aldım yolumuzu bulduk hemde biz günde kaç kez konuşuyoruzdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?