Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrr 5tane 50kontorlu 1 tanede 100 kontorlu kart aldık sızce yeterlımııı?yemne gderken götururum zaten yıne,100kontorlu kalmamıstı deli olduk inş yeter yetmesse yarın yıne allıyım :S

cnm ne kadara aldin telefon kartlarini bizimkinin arkadasi sakin kart ordan alma burda cok ucuz demis oda almiycakzemuszemus

cnm yemıne gıdıcem oyuzden destek oluyourm kendme dagtımdada gelcek soncta,fakat ustya basladktan 6 ay sora ızıne gelebılomuss npcm bn blmıorm

ıns cnm tez gecerrr vallaa dua edelm askerlk düşssün

kızlarrr 5tane 50kontorlu 1 tanede 100 kontorlu kart aldık sızce yeterlımııı?yemne gderken götururum zaten yıne,100kontorlu kalmamıstı deli olduk inş yeter yetmesse yarın yıne allıyım :S

YETER CANIM İLK ZAMANLAR BİRAZ ARAMASI ZOR OLABİLİR ZATEN AMA O SANA ÇAĞRI ATSIN SEN ARA EN İYİSİ O BİZ BAŞTAN BİLEMEDİK SONRA ÖĞRENDİK TABİ TURKCELDE SABİT NUMARALARA KAMPAYA KULLANIYORUZ GAYET RAHATIZ.:1rolleyes:

kizlar acemi birliginde tel kullaniliomu yada hat goturuluomu nasil caldirinca aricaz nerden caldiricakki ben bide yurt disindayim beni nasil aricak yaa kontorlu hatlar biter hemen yurtdisi icin ozel kart yada ucuza konusmak icin bi fikiri olan soylesin lutfen:ecrin_bebek:

evet cnmins duser tek duam simdilik o zaten:ecrin_bebek:
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

vala cnm doğu olursa gtmekte zorluk çekerımm olmassa eger hafta sonu görebılme ımkanmz varsa gderım daha da elmdne bse gelmıo

aboww yurtdışıbilmiyorumkismile hmm onu bilemicem canım ama burdaki kartlar çok gider eminim. kulubeler var askeriyenin her yerinde ondan çağrı atabiliyo geri aranabiliniyo yani

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:

cnm dun annem tvde erdoganla roportaj yapanlari gormus askerlik dusucekmi diemi ne sormuslar oda evt oyu cikarsa dusucekmi ne demis yanlis anlamadiysa bilmiorumki netten bakicaktim unuttum ne dedi die bakem bi hemen aklima gelmiskenkaydirigubbakcemile3

aboww yurtdışıbilmiyorumkismile hmm onu bilemicem canım ama burdaki kartlar çok gider eminim. kulubeler var askeriyenin her yerinde ondan çağrı atabiliyo geri aranabiliniyo yani

tmm ozaman cnm ben burdan bisiler ayarlarim ozaman ben ararim burda daha ucuz dksi 20 kurus oraya gore daha cok avantajli saol bitanem cvbladigin icinopuyorumnanaktan

50kontorlusu 3.750 cnm

aa askerlikdede 100 kontor 3 ytlmis galiba cnmopuyorumnanaktan

tatlım bır bak da banda haber ed msn gll

mehabbetım snın turkcel nasıldı kampanyası??
siteden de bakabilrsn. ben hem ev turkcel yapıyorum ayda 7.5 tl ye 400 dk birde gençtarifelerilere 5 liraya 2 saat eviş kampanyası var bu eviş paketi bitincede istediğin heran 5 liraya bir saat alabiliyosun daha ucuza geliyo ben oturup hesaplamıştım yoksa bizim konuşmalarımza para dayanmazdı
tmm ozaman cnm ben burdan bisiler ayarlarim ozaman ben ararim burda daha ucuz dksi 20 kurus oraya gore daha cok avantajli saol bitanem cvbladigin icinopuyorumnanaktan

aa askerlikdede 100 kontor 3 ytlmis galiba cnmopuyorumnanaktan

ne demek canım tecrübelerimiz sizin için varsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…