- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #79.861
huhuuuuuuuuuuuuuuu kızlar sayı 8000 hay masallah topiğe
$afak 389turkbayragi cok $ükür ALLAHim
ilk ba$ladigim zamanlar galiba Özgenin $afagi bu 380lerdeydi
cok $ükür ki zaman geciyo , $imdi ben geldim o sayilara alkisalkisalkis
a$kim bugün beni cok mutlu etti , kendimde onu a$kim diye sevme cesareti buldum:asigim: tabiki ama haberi yok
gözümün önünden halin hic gitmiyo bitanem , 2 ay sonra ilk defa gördüm seni bugün Şeniz
yok be guzum bu aralar morel bozuklugundan gremedim ama sonunda düzelmeye basladı cok sükrduygum nerelerdesin yav bayramın kutlu olsun yavrum
tabi askerine kavuştun bizi unuttun:1closedeyes:
son beeeeeeeeeeeeeeeşşşşş hihoyyyt
cok $ükür canim az da olsa oldu bi$eyler :Saruboceq::lepi:oy benim fıstığımda gelişmeler varmış he gelde seni sorguya alayımolumunekankayizsmile
evet canim azaliyor hihoyyyt sen napiyosun canim hic görü$emedikooooooooo masalah gözdem laydim cicim safaklar azalıyorrrrrrr sag saglim hayırlısıyla kavusursunuz inş
şfk:51
son beeeeeeeeeeeeeeeşşşşş hihoyyyt
evet talm benm ya bnapalım böle oldu eniştenle aramız birazcık limoniydide düzeldi öle girebildim :) safak azalmıs yahu maşşallah kız opuyorumnanaktan
anladim canim , düzeldigne cok sevindimopuyorumnanaktan
evet duygum ya cidden azaliyor cok sükür ALLAHima :Saruboceq: birde biraz aramiz düzelmi$ken güzel sohbetler etsek aklinialirimsmile cok güzel olcakta neyse
heyecan varmı heyecan turkbayragi
aaaaaaaaa aranız düzeldimi kız cok sevindim he ilk adımı omu anlattı senmi anlatsana kız catlatma adamıklava:
Selam kızlarr
susu_m ellerine saglik güzelim opuyorumnanaktan
$afagimi gördükce cok mutlu oluyorum 389turkbayragi
ho$geldin canim opuyorumnanaktan
hos geldin tatlımSelam kızlarr
saol tatlımda ben zaten kavustum askıma Allah kavusamayanlar kavusmak nasip eder inşcanım ya heyecan olmaz mıheyecandan ölüyorum. onsuz geçirdiğim son hafta. kavuşmama çok az kaldı artık. ama günleri bitiremiyoruz. o kadar gün geçti son 10 gün zaman durdu geçmiyor.
darısı hepinizin başına canlarım. bir an önce bitsin sevdiklerimizin askerlikleri. gelsinler bir an önce. opuyorumnanaktan
aman bırak o bulsun konu alla alla senin gibi kızı bulmus brak peşinden kossun asker beyfendiyoook kiz beraber degiliz hala boshayallersmile o yönde degil bu düzelme :1no2:
kücük sorunlar vardi da onlari hallettik cok sükür
biraz böyle güzel sohbetler etsek de , birbirimize yine yakinla$sak aklinialirimsmile ama tabi konu$cak bi$ey bile bulamiyorum ben $a$kinliktan bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?