Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarrrr ben geldim.2 gün giremedim ama çok özledim sizi.HEPİNİZİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN!
2 gün askerimle birlikteydik müthiş zaman geçirdik onu kamufulajla gördüm.dün gece geri döndüm.turkbayragiŞAFAK 345turkbayragi

seninde bayramın mübarek olsun tatlım hoş geldin ne yapıyosun bakalım nasılsın

rica ederiim canım benimmŞeniz
valla maş. şafağına ya ilk geldiğin zamanı hatırlıyorumm..
iyi gidiyor:teytey:
Şeniz eveeeeet geciyo günler cok $üküür sagol canim ya :lepi:

hos geldin tatlım

saol tatlımda ben zaten kavustum askıma Allah kavusamayanlar kavusmak nasip eder inş

aman bırak o bulsun konu alla alla senin gibi kızı bulmus brak peşinden kossun asker beyfendi :jeyyar:
sagol duygum ya opuyorumnanaktan ama ben zamaninda cok redettim onu , pesimde kostugu oldu ama benim bi öldürmedigim kaliyodu kaydirigubbakcemile3

tatliiiiim opuyorumnanaktan geldinmi sen , ho$geldiin seninde bayramin mübarek olsun canim a.s.
güzel vakit gecirmene cok sevindim canim ya :teytey: keyifler yerinde ha

hoşbuldum cicim geldim tabii.bitiverdi işte gideceğim gitmeyeceğim derken gittim ve geldim ama çok güzeldi detayları konuşuruz bol bol opuyorumnanaktan

Of kızlar ya. Bu ara içim sıkılıyor durduk yere.. Hiç böyle olmamıştım
bende de gecen hafta öyle oldu canim , ama cok $ükür gecti yine :Saruboceq: bazen bi an geliyo özlem , hasret tavan yapiyo insanin ici sIkIliyo böyle gecer in$allah en kisa zamanda :Saruboceq:

hoşbuldum cicim geldim tabii.bitiverdi işte gideceğim gitmeyeceğim derken gittim ve geldim ama çok güzeldi detayları konuşuruz bol bol opuyorumnanaktan
iyi ki de gitmi$in canim :lepi: tamam canim sonra detayla$iriz seninle :jeyyar:

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidio bende pazartesinden itibaren sayıcam şafak çarşamba teslim oluo ama pazartesinden itibaren asker olduğu görünüomuş yol izni olduğu için şimdiden alışmam lazım burayazemuszemus

ho$geldin canim opuyorumnanaktan bi kere ba$layinca $afak saymaya cok $ükür cabuk geciyo ben ilk geldigim günü hic unutmam zemuszemus ama ma$allah $afagim 389 oldu
bu arada acemilik nereye dü$tü

ho$geldin canim opuyorumnanaktan bi kere ba$layinca $afak saymaya cok $ükür cabuk geciyo ben ilk geldigim günü hic unutmam zemuszemus ama ma$allah $afagim 389 oldu
bu arada acemilik nereye dü$tü

inş cnm umuorum çok çabuk geçer birde işe girmek istiorum sıkı takipte iş arıorum zaman daha çok çabuk geçsin die acemiliği izmir gaziemir ulaştırma cnm hayırlısıylaopuyorumnanaktan

inş cnm umuorum çok çabuk geçer birde işe girmek istiorum sıkı takipte iş arıorum zaman daha çok çabuk geçsin die acemiliği izmir gaziemir ulaştırma cnm hayırlısıylaopuyorumnanaktan
in$allah cok cabuk gecer hepimiz icinde canim :Saruboceq:
i$e girmekle iyi edersin oyalanirsin tabi
hayirli olsun canim , izmirde benimde bi arkada$im var , cok az kaldi onunda :lepi:

hoşgeldin nefesim valla ben askerimi gördüüğüm için mutlu ama yine ayrıldığım için üzgünüm.sen nasılsın maşallah mehtabına uzun mu kalacak ?

hoşbuldum miracle..ne güzel görmüşsün yarini..Allah kavuştursun tekrar..yok arkadasım..işanlım gelmio bakma sen mehtap dediğime..ben gidiyorum yanına sabah gidip akşam dönücem..

hoşbuldum miracle..ne güzel görmüşsün yarini..Allah kavuştursun tekrar..yok arkadasım..işanlım gelmio bakma sen mehtap dediğime..ben gidiyorum yanına sabah gidip akşam dönücem..

amin canım hepimizi tez zamanda temelli kavuşturrsun inş.günü birlikte olsa yetiyo insana canım ya.bundan sonra bende öyle fazla açmayacağım arayıp kaçıp gideceğim Ankara'yaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…