- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.101
şafak 143 zemuszemus
Evet Lady_cici inş. haftaya pazar akşamı burada olacakkkk
masallah safagına tatlım ben görmeyeli safaklar baya azalmıs yahu
teşekkür ederim canım çok saolay azalsın azalsın..çabuk geçio ama sanki bu 100ler
Aşkım niye beni aramıyo iki gündürr arıyorum görevde diyolar yaa mafoldumben
Aşkım niye beni aramıyo iki gündürr arıyorum görevde diyolar yaa mafoldumben
masallah safagına tatlım ben görmeyeli safaklar baya azalmıs yahu
,hmm sıkma canını tatlım..iyidir yoktur bişiyi 1 saate kadar arıcak bak içime doğdu olumunekankayizsmile
nasıl bi görev bilgi verdilermi benim askımda gidiyodu göreve paso nöbet tutup yatıyordu turkbayragi
slm kızlarrr
hoşgeldinnn üst devre olumunekankayizsmile
hoşbulduk alt devre
oh oh kız biticek hee saka maka baya azaltmısınşafak 54 duygummmmopuyorumnanaktan
tatlım bu askerlik zaten suanda bildim kadarıyla görevde yaptıkları bişey yok adı görev gidiyolar nöbet tutup geliyorlar sıkma canını,
canım yaa keşke arasa.. ama yarın akşam ulaşabilirsiniz diyolar :sinifsinif:
Ya duygum işte sabit nöbette 2 güne gelir dediler dün. Bu günde aynısını söylediler yarın akşam geliceklermiş tim olarak. :sinifsinif:
oh oh kız biticek hee saka maka baya azaltmısın
tatlım bu askerlik zaten suanda bildim kadarıyla görevde yaptıkları bişey yok adı görev gidiyolar nöbet tutup geliyorlar sıkma canını
evt canım azaldı bugün az kalsın şafağı hiç saymıcaktım ama neyse depük gecemin hayeliyle yaşıyroum:hulya:
Gitdi kzılar askerımm:2: ölmüş bitmiş durumdayım cok zor kalkcam ayaga ,nefes dahı alamıyorum ağlamktan,onun o gözyaslarını gördm ya ben daha gulemem.1sata oldu gıdelı daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?