Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hmm sıkma canını tatlım..iyidir yoktur bişiyi 1 saate kadar arıcak bak içime doğdu olumunekankayizsmile
,

canım yaa keşke arasa.. ama yarın akşam ulaşabilirsiniz diyolar :sinifsinif:

nasıl bi görev bilgi verdilermi benim askımda gidiyodu göreve paso nöbet tutup yatıyordu turkbayragi

Ya duygum işte sabit nöbette 2 güne gelir dediler dün. Bu günde aynısını söylediler yarın akşam geliceklermiş tim olarak. :sinifsinif:

şafak 54 duygummmmopuyorumnanaktan
oh oh kız biticek hee saka maka baya azaltmısın
tatlım bu askerlik zaten suanda bildim kadarıyla görevde yaptıkları bişey yok adı görev gidiyolar nöbet tutup geliyorlar sıkma canını

oh oh kız biticek hee saka maka baya azaltmısın

tatlım bu askerlik zaten suanda bildim kadarıyla görevde yaptıkları bişey yok adı görev gidiyolar nöbet tutup geliyorlar sıkma canını

evt canım azaldı bugün az kalsın şafağı hiç saymıcaktım ama neyse depük gecemin hayeliyle yaşıyroum:hulya:

herkese ii akşamlar kızlarrrrrr
opuyorumnanaktan

Gitdi kzılar askerımm:2: ölmüş bitmiş durumdayım cok zor kalkcam ayaga ,nefes dahı alamıyorum ağlamktan,onun o gözyaslarını gördm ya ben daha gulemem.1sata oldu gıdelı daha.

ahh canım valla benimde bütün gün hep aklımdaydın senin o anlarını düşününce benimde gözlerim doldu yemin ediorum bizimde 2 gün kaldı askım gidince ben napıcam acaba kendimi şimdiden biyerlere salmak istiorum yanlız kalmak yanlız düşünmek kimsenin yüzünü görmek istemiorum alışana kadar her dk gözlerim doluo mafoldumbenallah hepimize kolaylık versin cnm üzme fazla kendini sakın herzaman için çok mutlu görünmemiz lazım askerlerimiz için hep içleri rahat olmalı onların yoksa onlara zehir olur günler:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…