Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende iim cnm napim bnm de şafak azalıo cnm yarıya çok yaklaştım son 16 artık allah teskereyi almayı da nasip etsin inşş :Saruboceq:
seninkiyle bnmkinin arasinda büyük fark var canim yerimseniben ben daha 400lerden yeni kurtuldum , sen yariladin ma$allah
amin canim in$allah hepimiz teker teker alicaz :Saruboceq:

Merhaba kızlar son 7 günnnnnnnnn :)))
:1shok::1shok: hadi ya senindemi o kadar az kaldi

Gitdi kzılar askerımm:2: ölmüş bitmiş durumdayım cok zor kalkcam ayaga ,nefes dahı alamıyorum ağlamktan,onun o gözyaslarını gördm ya ben daha gulemem.1sata oldu gıdelı daha.

Gitdi kzılar askerımm:2: ölmüş bitmiş durumdayım cok zor kalkcam ayaga ,nefes dahı alamıyorum ağlamktan,onun o gözyaslarını gördm ya ben daha gulemem.1sata oldu gıdelı daha.

hadi hayirli olsun bitanem :Saruboceq:
bi ba$layinca devami geliyo inan bana
$uan sana ne desem bo$ biliyorum , ilk zamanlar zorlanicaksin
ama vakit gectikce insan ali$iyo , günler öyle böyle geciyo

sabahtan beri hep aklimdasin güzelim , tekrar ilk günümü ya$adim :gitme:
ALLAH tez zamanda kavu$tursunopuyorumnanaktan

cnm arkdsm benm sızın desteğinz benı bıraz olsun daha ayakta tutuyor gercekten ama yokluguna daha 2 saat oldu hepnz bu dakıkalrınızı hatrlrsnz emınım cok acı cok zor bışey

cnm arkdsm benm sızın desteğinz benı bıraz olsun daha ayakta tutuyor gercekten ama yokluguna daha 2 saat oldu hepnz bu dakıkalrınızı hatrlrsnz emınım cok acı cok zor bışey

biz bu günler icin burdayiz canim opuyorumnanaktan
evet ilk günler cok kötü gecsede , sonralarda insan alisiyo artik

tüm $afaklar bitmeye mahkum:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…