- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.221
tatlıkısım hiç bişey kalmamış senin
evet tatlım hiçbişe kalmadı bir heyecan aldı başını gidiyor valla zaman geçmiyor şu 4 gün kafayı yedim evde 3kilo aldım ya boğazım hiç durmadı
cok özlediiiim, nefes alamiyorum sanki yaa mafoldumbenmafoldumben
2 gün önceki gördügüm halin hic gözümün önünden gitmiyo :1no2::asigim:
cok seviyorum seni bitanem, böyle tek ba$ina beklemek cok zor...
şafak 142 zemuszemus
cok özlediiiim, nefes alamiyorum sanki yaa mafoldumbenmafoldumben
2 gün önceki gördügüm halin hic gözümün önünden gitmiyo :1no2::asigim:
cok seviyorum seni bitanem, böyle tek ba$ina beklemek cok zor...
selam kızlar..
ayyy cicim benimmm :1hug:
daha özlem ne kiii 81 - düşmeye başlayınca anlıyor insan özlem ne demek :çok üzgünüm:
Özledimmm askerimiii
ah canım bi düşsek 81 biliyorum heycandan duramayacağım o zaman hiç geçmeyecek günler
aslında 68 e hangi ara geldik bilmiyorum tatlım çabuk geçti gibi gelio bakınca ama aynı zmanda zman durmuş gibi hissediyorum... şafak atıyo hergün eksiliyor ama bi türlü bitmiyor..
sizin şafakları görünce diyorum benimkide bitecek mi ya tam 350 gün varya geçer mi onsuz
canım valla 200ler 100ler su gibi geçio sanki yada bana öyle gelio ne bilimmerak etme tükenicek seninkilerde olumunekankayizsmile
canım valla 200ler 100ler su gibi geçio sanki yada bana öyle gelio ne bilimmerak etme tükenicek seninkilerde olumunekankayizsmile
hakikaten ben hiç hatırlamıyorum bile nasıl geçtiğini..
hakikaten ben hiç hatırlamıyorum bile nasıl geçtiğini..
Dün 4 te gıtdı cnm aktarmalı gıdıyor suan antalayada,3te ısparta otobusune bıncek yanı 3saat sonra teslım olucak.selam canım askerin gitti mi
cagla22 tatlımmmm allah kavuştursun sizide..
çarçabuk bitsin özlem dolu günleriniz
Dün 4 te gıtdı cnm aktarmalı gıdıyor suan antalayada,3te ısparta otobusune bıncek yanı 3saat sonra teslım olucak.
AMİN incimm.İnş tez geçer zaman.
Dün 4 te gıtdı cnm aktarmalı gıdıyor suan antalayada,3te ısparta otobusune bıncek yanı 3saat sonra teslım olucak.
AMİN incimm.İnş tez geçer zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?