- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.241
hep diyorum 89/3 ler gitsin sıra bize gelsin kaydirigubbakcemile3
:kedi:bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
:1hug: siyah_inciiimmmayyy cicim benimmm :1hug:
daha özlem ne kiii 81 - düşmeye başlayınca anlıyor insan özlem ne demek :çok üzgünüm:
Özledimmm askerimiii
bende diyorum iu 90/1ler gitsede sıra bize gelsedelikafaduldendelikafadulden
dikkat et kıs çocuk geldiğinde ne olmuş benim hatuna demesin ah canım darısı bizlerin başına
CANIM SÖLEEDİĞİMDE PEK BİR SEVİNDİ ZAYIFSIN DİYOR ZATEN GELDİĞİMDE HASTA FELAN OLMA DİYOR İYİ GÖRMEK İSTİYORUM SENİ DEDİkaydirigubbakcemile3
üzülme tatlım ilk gidişi çok ağır geliyor biliyorum çok zor ama ona belli etme üzülmesin aklı sende kalmasın sende dik durmaya çalış çabucak biter inşallah şafağın
aminnn tatlım aminnnn :lepi::kedi:
:1hug: siyah_inciiimmm
tabiki canim daha ba$lardayim , ama tek ba$ina zor geliyo
ALLAH hepimizi kavu$tursun hemenceciik :Saruboceq:
eh iyi zaman sen gene dikkat et
Cnm hakkatten cok zormus ya.OF SON YARIM SAAT.YARIM SAAT SONRA TEL TESLIM EDIYOR ARKADASINA..BIRAZDAN ARIYIP VEDALŞCAZ
merhaba kizlar yarin saat 12de askim gidior :kedi: dun gece baya konustuk hic aglamadim gozlerim doldu ama hep ona guven verdim akli bende kalmasin die hep guzel seyler aklina getirmesini bir an once evimizi kuvamizi kurmamiz icin dua etmesini hicbir sekilde sinirlenmemesini (biraz sinirlide:) ) birbirimizi cok ozluycez ama hic vazgecmeden hic sIkIlmadan sonuna kadar sabredicegimize her telde konustugumuzda gulerek herzamanki gibi tatli tatli guzel bir sekilde konuscamiza birbirimize soz verdik hadi hayirlisi boyle bir konusma ikimizi cok ama cok rahat etti icim suan cok rahat cunku askimiz icin sevgimiz icin dayanmak zorundayiz ne olursa olsun bekliycem askimi ve boylelikle gunlerde kolayca akip gidicek ins bol bol dua edicem askim tez zamanda gelsin die:Saruboceqpuyorumnanaktan
Allah kavuştursun şimdiden tatlımm.. Ne güzel destek olmuşsunuz birbirinize.. Allah hiç bozmasın
sıkma canını tatlım girince askeriyeden ararr üzülme hiçç sen böyle üzülürsen o ne yapsınn güçlü olup moral verki çabuk geçsin ikiniz içinde
İnş acemıde arayablır cnm korkuyorum aramaz die.
amin cnm cok saol allah herkesi sevdigine bagislar insopuyorumnanaktan
inş acemıde arayablır cnm korkuyorum aramaz die.
allah kavuştursun canımm umarım sonuna kadar böyle destek olarak,morel olarak birbirinize telefon konuşmalarınızı yaparsınız canım.
Cnm hakkatten cok zormus ya.OF SON YARIM SAAT.YARIM SAAT SONRA TEL TESLIM EDIYOR ARKADASINA..BIRAZDAN ARIYIP VEDALŞCAZ
aminnn tatlım aminnnn :lepi:
kaynanamın yanına oturdum onlara gittiğimde bayramda komşuları bi kadın vardı ona zehramızda benim gibi narin dedi neyi kasdetti hala anlamadım kilomu acaba :S kendisi çok zayıftır da
merhaba kizlar yarin saat 12de askim gidior :kedi: dun gece baya konustuk hic aglamadim gozlerim doldu ama hep ona guven verdim akli bende kalmasin die hep guzel seyler aklina getirmesini bir an once evimizi kuvamizi kurmamiz icin dua etmesini hicbir sekilde sinirlenmemesini (biraz sinirlide:) ) birbirimizi cok ozluycez ama hic vazgecmeden hic sIkIlmadan sonuna kadar sabredicegimize her telde konustugumuzda gulerek herzamanki gibi tatli tatli guzel bir sekilde konuscamiza birbirimize soz verdik hadi hayirlisi boyle bir konusma ikimizi cok ama cok rahat etti icim suan cok rahat cunku askimiz icin sevgimiz icin dayanmak zorundayiz ne olursa olsun bekliycem askimi ve boylelikle gunlerde kolayca akip gidicek ins bol bol dua edicem askim tez zamanda gelsin die:Saruboceqpuyorumnanaktan
ALLAH kavu$tursuuun gurbetci arkada$im opuyorumnanaktanmerhaba kizlar yarin saat 12de askim gidior :kedi: dun gece baya konustuk hic aglamadim gozlerim doldu ama hep ona guven verdim akli bende kalmasin die hep guzel seyler aklina getirmesini bir an once evimizi kuvamizi kurmamiz icin dua etmesini hicbir sekilde sinirlenmemesini (biraz sinirlide:) ) birbirimizi cok ozluycez ama hic vazgecmeden hic sIkIlmadan sonuna kadar sabredicegimize her telde konustugumuzda gulerek herzamanki gibi tatli tatli guzel bir sekilde konuscamiza birbirimize soz verdik hadi hayirlisi boyle bir konusma ikimizi cok ama cok rahat etti icim suan cok rahat cunku askimiz icin sevgimiz icin dayanmak zorundayiz ne olursa olsun bekliycem askimi ve boylelikle gunlerde kolayca akip gidicek ins bol bol dua edicem askim tez zamanda gelsin die:Saruboceqpuyorumnanaktan
ariiicak bitanem ya yapma böyle :1hug: tek bi telefon yok ki baya var koskoca askeriye sonucta sen dert etmekimi ustalar dan sıra gelmıor falan dıolar off offf.korkma aşkım nolur elımden gelenı yapcam yazmş.aşkım benm ya nasılda heycnlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?