Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

üzülme tatlım ilk gidişi çok ağır geliyor biliyorum çok zor ama ona belli etme üzülmesin aklı sende kalmasın sende dik durmaya çalış çabucak biter inşallah şafağın

Cnm hakkatten cok zormus ya.OF SON YARIM SAAT.YARIM SAAT SONRA TEL TESLIM EDIYOR ARKADASINA..BIRAZDAN ARIYIP VEDALŞCAZ

:kedi:

:1hug: siyah_inciiimmm
tabiki canim daha ba$lardayim , ama tek ba$ina zor geliyo
ALLAH hepimizi kavu$tursun hemenceciik :Saruboceq:
aminnn tatlım aminnnn :lepi:
eh iyi zaman sen gene dikkat et

kaynanamın yanına oturdum onlara gittiğimde bayramda komşuları bi kadın vardı ona zehramızda benim gibi narin dedi neyi kasdetti hala anlamadım kilomu acaba :S kendisi çok zayıftır da

merhaba kizlar yarin saat 12de askim gidior :kedi: dun gece baya konustuk hic aglamadim gozlerim doldu ama hep ona guven verdim akli bende kalmasin die hep guzel seyler aklina getirmesini bir an once evimizi kuvamizi kurmamiz icin dua etmesini hicbir sekilde sinirlenmemesini (biraz sinirlide:) ) birbirimizi cok ozluycez ama hic vazgecmeden hic sIkIlmadan sonuna kadar sabredicegimize her telde konustugumuzda gulerek herzamanki gibi tatli tatli guzel bir sekilde konuscamiza birbirimize soz verdik hadi hayirlisi boyle bir konusma ikimizi cok ama cok rahat etti icim suan cok rahat cunku askimiz icin sevgimiz icin dayanmak zorundayiz ne olursa olsun bekliycem askimi ve boylelikle gunlerde kolayca akip gidicek ins bol bol dua edicem askim tez zamanda gelsin die:Saruboceqpuyorumnanaktan

Allah kavuştursun şimdiden tatlımm.. Ne güzel destek olmuşsunuz birbirinize.. Allah hiç bozmasın

Canım bu sefer dikkat edemedim sıkıntıdan yedim valla

zehracım kötü bişey dememiştir narin olarak bence,ince,zayıf,saygılı, diye söylemiştir onu canım

Cnm hakkatten cok zormus ya.OF SON YARIM SAAT.YARIM SAAT SONRA TEL TESLIM EDIYOR ARKADASINA..BIRAZDAN ARIYIP VEDALŞCAZ

bak ilk bir hafta ve dağıtım iznine geleceği bir hafta çok zor oluyor yerinde duramıyorsun ama onun dışında hasret ne kadar ağır olsada iyiki o benim diyorsun sevginin kat kat büyüdüğünü gördükçe geldiğinde bir daha hiç ayrılmayacağız ve hep onunla olucam diyorsun o zaman allah sabrını veriyor

ne demek kız o boşver takma kafana bi laf vardır konuştu bal kabağı diye salla gitsin

allah kavuştuursun tatlım bende hep gitmeseydi hep bir engel olacaktı askerlik diyorum ama şimdi geldiğinde onunla olacağım tamamen kavuşacağız heranımız birlikte olacak diye teselli ediyorum kendimi gittiği gibi sağ salim döner inşallah bütün askerlerimiz

ALLAH kavu$tursuuun gurbetci arkada$im opuyorumnanaktan

kimi ustalar dan sıra gelmıor falan dıolar off offf.korkma aşkım nolur elımden gelenı yapcam yazmş.aşkım benm ya nasılda heycnlı.
ariiicak bitanem ya yapma böyle :1hug: tek bi telefon yok ki baya var koskoca askeriye sonucta sen dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…