- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.261
İnş acemıde arayablır cnm korkuyorum aramaz die.
alt devrelerim Allah kavuştursun, Allah gittiği gibi sağsalim kavuşmanızı nasip etsin :Saruboceq:
allah kavuştuursun tatlım bende hep gitmeseydi hep bir engel olacaktı askerlik diyorum ama şimdi geldiğinde onunla olacağım tamamen kavuşacağız heranımız birlikte olacak diye teselli ediyorum kendimi gittiği gibi sağ salim döner inşallah bütün askerlerimiz
ALLAH kavu$tursuuun gurbetci arkada$im opuyorumnanaktan
amin canim evt aynen oyle gitmese engeller hic bitmiycek ve bizde hic kavusamiycaz biran once gidip gelsin gunler cok cabuk gecicek geldikten sora dugun telasi basliycak bizim geldikten 4 ay sonra yanina gidicem hic donmemek uzere insopuyorumnanaktanhihoyyyt
pissy tatlım bizde böleydik bak alt devremiz bile geldi zaman geçiyor galiba devrem
ne demek kız o boşver takma kafana bi laf vardır konuştu bal kabağı diye salla gitsin
öyle canım bazen telefonda umutsuzca konuşuyor erken mi yaptım gelmekle okulu dondurmasaydım falan diyor bende sen benimle uyanmak istemiyor benimle heran olmak istemiyorsun herhalde diyorum yok aşkım bitcek biliyorum o zaman hiç ayrılmıcaz diyo birbirini teselli etmemiz bile güzel her erkeğini askerliği her kızında sevdiğine hasret çekmesi lazım diyorum çünkü birbirine yakınlaştırıyor hasret askerlikte erkekleri olgunlaştırıyor buna eminim
öyle canım bazen telefonda umutsuzca konuşuyor erken mi yaptım gelmekle okulu dondurmasaydım falan diyor bende sen benimle uyanmak istemiyor benimle heran olmak istemiyorsun herhalde diyorum yok aşkım bitcek biliyorum o zaman hiç ayrılmıcaz diyo birbirini teselli etmemiz bile güzel her erkeğini askerliği her kızında sevdiğine hasret çekmesi lazım diyorum çünkü birbirine yakınlaştırıyor hasret askerlikte erkekleri olgunlaştırıyor buna eminim
evet cnm geçicek eli mahkum olumunekankayizsmile
gerçi bugün bana askerlik yeni başlıyor gibi geliyor ama -tatlicadiarzu-
bende iyi niyetle demiştir diorumm tatlım yaa
ahh tatlımm nasıl aynı yaşananlar.. tek umudumuz sonrası zaten.. sonrasında ayrılık olmasın sonrasında biz olalım.. :asigim:
evet cnm cok dogru soyluosun her erkegi oldunlastirio askerlik bencede evlenince evlerine kuvalarina daha cok sahip cikiolar isin ciddi tarafindan bakiolar hep hem askerlik peygamber postudur orda olmakla onlar okadar cok sevap kazaniolarki cok sanslilar hattahihoyyyt
Selam kızlarrr
Evet vedalştık kızlar...bıraktı cep telini offfff cnm cok acıyorrr kapatamadım zorla kapatdım o teli son mjınıda tms senı cok sewıyorum kendne ıyı bak dıe..
iim canim buralardayim i$te bekliyoruz 2 gün önce tombi$imi gördüm kamerada onun sevinciyle oturuyorum opuyorumnanaktan sen napiyosun nasilsin canimlayd_cicim napıyosun? nerelerdeydin sen?
amin canim hepimizi in$allahopuyorumnanaktansaol bitanemmmmmmmmm senide ins opuyorumnanaktan
selam canim opuyorumnanaktan konu$abildinmi askerinleSelam kızlarrr
Evet vedalştık kızlar...bıraktı cep telini offfff cnm cok acıyorrr kapatamadım zorla kapatdım o teli son mjınıda tms senı cok sewıyorum kendne ıyı bak dıe..
evet vedalştık kızlar...bıraktı cep telini offfff cnm cok acıyorrr kapatamadım zorla kapatdım o teli son mjınıda tms senı cok sewıyorum kendne ıyı bak dıe..
iim canim buralardayim i$te bekliyoruz 2 gün önce tombi$imi gördüm kamerada onun sevinciyle oturuyorum opuyorumnanaktan sen napiyosun nasilsin canim
yanlis hatirlamiyosam askerinle görüstün degilmi ? Nasil gecti
amin canim hepimizi in$allahopuyorumnanaktan
selam canim opuyorumnanaktan konu$abildinmi askerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?