- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.581
evet yani erkekler böyle durumlarda çok kızarlar
benimkide bana bir kadın baktı dese bende küfürü basardım ve hatta sadakatinden şüpheeerdim.neticede insanız duygularımız var
ya msnde konusuyorduk tatlım sonra bu askerlik arkadasıma cam accam dedi bende tmm dedim ben okeydeyim dedim sonra bu tmm dedi bişey yazdı o an şte leyla abla aradı buda işte nie gec yazıyon leyla abla ne demiş zart zur sordu sordu bildiğin sorguya cekti sinir etti bende anlattım bana kızmadı zaten cocyga küfür etti bende küfrden hoşlanmıyorum die küfür etme agzını topla dedim buda cocu korudumu sandı ice beni delirtti ya offf bu aralar o kadar streslik, hele işten gelince verem ediyor beniklava: klava:
erkekler maalesef sinirlerine bizim kadar sahip olamıyorlar.söylemesen daha sonra öğrense yada başka bişey olsa bana niye söylemedin diyede seni sorgulayabilir.askerden yeni geldi ve direk işe girdiğinden dolayı erkek arkadaşın bir sıkıntı süreci yaşıyor anladığım kadarıyla.Bu süreç geçtikten sonra olaylara daha hakim olursun.her ne kadar sana küfür etmsesede sonuçta sen kız arkadaşısın senin yanında daha dikkat etmeli olumunekankayizsmile
sende canını çok sıkma, çevrendekilerde erkek arkadaşın olduğu için sana teklif yada ne bileyim bu gibi şeyler getirmeseler sizin ilişkiniz açısından daha iyi olacağını düşünüyorum :1hug:
ben de geldiiimmmm kaydirigubbakcemile5
ben de geldiiimmmm kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin flowerim nerelerdesin özledik seniiopuyorumnanaktan
canımm hoşgeldinnn olumunekankayizsmile
hoşbulduk kızlaaar opuyorumnanaktan
bi tatil kaçamağı yaptım yoktum 1 haftadır, bugün geldim yerimseniben baya geri kalmışım ya muhabbetlerden almış yürümüş burası
nabersiniz?
ben geldim herkes gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaçmayın bendennn yemem sizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ohhh ne güzel olmuş.bende bu arada askerimi gördüm geldim flowerim.sen naptın nasılsın?askerin nasıl?
kız yamyam mısın sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm yaa... bak burdayız işte korkmuyoruz sendeeennn ... delikafadulden
yamyamım ben önce senden başlıcam delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
kız yamyam mısın sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm yaa... bak burdayız işte korkmuyoruz sendeeennn ... delikafadulden
yamyamım ben önce senden başlıcam delikafadulden delikafadulden kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
delikafadulden yandık.. yapma etme eyleme 5-5.5 ay daha dokunma bana yahu hem zaten yapamazsın kiii yapamazsın kiiiiiii laelaelaelaelae
:mymeka:
delikafadulden yandık.. yapma etme eyleme 5-5.5 ay daha dokunma bana yahu hem zaten yapamazsın kiii yapamazsın kiiiiiii laelaelaelaelae
:mymeka:
aman neyse hadi ben yemiimm..5-5.5 ay sonra gelicek olan yesin seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
orasını karıştırma yahu :kedi: kaydirigubbakcemile3 naniknanikdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?