Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet yani erkekler böyle durumlarda çok kızarlar
benimkide bana bir kadın baktı dese bende küfürü basardım ve hatta sadakatinden şüpheeerdim.neticede insanız duygularımız var

yok o bana güveniyor ya ona sormadan hiç bişey yapmıyorumki yoldan kafamı kaldırmıyorumki bugüne kadar sen ne yapıyosunki bunlar sana böle şöle yapıyo demedi sadece onlara kızdı ya bu zamanda evli kadınlara bile nasıl bakıyorlar bide burda bizim oturdumuzyerde serseri dolu buda onun farkında yana bana bugüne kadar hiç bişey demedi :asigim:

erkekler maalesef sinirlerine bizim kadar sahip olamıyorlar.söylemesen daha sonra öğrense yada başka bişey olsa bana niye söylemedin diyede seni sorgulayabilir.askerden yeni geldi ve direk işe girdiğinden dolayı erkek arkadaşın bir sıkıntı süreci yaşıyor anladığım kadarıyla.Bu süreç geçtikten sonra olaylara daha hakim olursun.her ne kadar sana küfür etmsesede sonuçta sen kız arkadaşısın senin yanında daha dikkat etmeli olumunekankayizsmile
sende canını çok sıkma, çevrendekilerde erkek arkadaşın olduğu için sana teklif yada ne bileyim bu gibi şeyler getirmeseler sizin ilişkiniz açısından daha iyi olacağını düşünüyorum :1hug:

ya zaten normalde dikkat ederdi ama son bi ay askerden geldi geleli hele işe başladıktan sonra sinir ediyor beni ne desem patlıyor elimden geldince alttan almaya yanında olmaya calışıyorum ama hadi bakalım nasıl atlatıcaz bu durumu bu hafta sonu ben onunla konusmaya calısıcam yavaş yavaş sakin bi şekilde ve netce sölicem bana su su kelimeleri kullanma çünkü ister istemez kırıyor yani insanı bunun kendisi farkında olmayabiliyor ama ben sucsuz oldum halde üzülüyor kırılıyorum ama beni sevdine eminim zaten gözü gibi sevmese sayiplenmese bukadar sinir olmaz oda haklı ama işte ikimizinde haklı oldu yanlarımız var onu kırmadan incitmeden pzar günü oturup adam akıllı konusmaya calısıcam

kızlar biz biraz önce nuran07 ile tanıştıkhihoyyyt ben çalıştığı yerde ziyaret ettim.oturduk bi güzel askerlerimizi çekiştirdik.askerliğin böyle güzel yönleri de varmış demekkiopuyorumnanaktan

ben geldim herkes gitti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaçmayın bendennn yemem sizi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız yamyam mısın sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çok güldüm yaa... bak burdayız işte korkmuyoruz sendeeennn ... delikafadulden

ohhh ne güzel olmuş.bende bu arada askerimi gördüm geldim flowerim.sen naptın nasılsın?askerin nasıl?

oohh sen de ne güzel bişey yapmışsın iyi gelmiştir olumunekankayizsmile
iyi canım nasıl olsun gün saymaya devam işte, az kaldı diyerek birbirimize moral vermeye çalışıyoruz opuyorumnanaktan

delikafadulden yandık.. yapma etme eyleme 5-5.5 ay daha dokunma bana yahu hem zaten yapamazsın kiii yapamazsın kiiiiiii laelaelaelaelae
:mymeka:

aman neyse hadi ben yemiimm..5-5.5 ay sonra gelicek olan yesin seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…