- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.721
cnm gecmıs olsunnnn ya.
tabiki yani maddi yönünü gectim , abla gözüyle bakmi$in ama haketmemi$
aynen canim dedigin gibi sen bir gün kurtulursun bu borctan , o dü$ünsün gerisini
ALLAHA birak gecsin , Rabbim yardimcin olsun :Saruboceq:
amin canım
kızlar çok sağolun ya sizi de sıktım ama anlatamıyorum kimseye annem duydukça üzülüyor saklıyorum mecburen çok teşekkürler
tesekkür edecek ne var canim sanki opuyorumnanaktan biz burda birbirimize destek oluyoruz
sIkILmadik da ayrica , anneni üzmektense gel burda anlat canim yerimseniben
çok sağolun kızlar gerçekten allah razı olsun
amiin canim cümlemizden :1hug:
Kızlarrrrr bu stresten yzuumde kucuk kucuk şeyler cıkıo of off
Kızlarrrrr bu stresten yzuumde kucuk kucuk şeyler cıkıo of off
Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, artık bende burdayım nisanlım yarın askere gidiyor Balıkesire,bende safak saymaya baslıyorum artık
Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, artık bende burdayım nisanlım yarın askere gidiyor Balıkesire,bende safak saymaya baslıyorum artık
evet cnm ya valla elımde değilkiiiii.yarın teslım:içelim:
kolay değil tatlım ama düşünme kötü şeyler hayırlı düşün ki hayırlı olsun derler
canım ya çok iyi anlıyorum seni sabır gerçekten bende dünden beri askerimi yolldağım ilk günki gibi oldum :gitme:
wbluebluew
canım büyük geçmiş olsun böyle çiğ süt emmiş insan dışı varlıklar maalesef var.
Allah kavuştursun sizide :Saruboceq:
aramıza hoşgeldin. uzun dönem dimi ?
ho$geldin caniim ALLAH kavu$tursuna.s.
hg cnm aramıza.. benımkı de yarın teslım oluyor fakat dun gıtdı.
hosbulduk canım :asigim:hoşgeldin aramızaa.s.
hoşgeldin tatlımm
Allah kavuştursunn :1hug:
allah kavuştursun canım
saol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?