Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tabiki yani maddi yönünü gectim , abla gözüyle bakmi$in ama haketmemi$
aynen canim dedigin gibi sen bir gün kurtulursun bu borctan , o dü$ünsün gerisini
ALLAHA birak gecsin , Rabbim yardimcin olsun :Saruboceq:

amin canım

kızlar çok sağolun ya sizi de sıktım ama anlatamıyorum kimseye annem duydukça üzülüyor saklıyorum mecburen çok teşekkürler

amin canım

kızlar çok sağolun ya sizi de sıktım ama anlatamıyorum kimseye annem duydukça üzülüyor saklıyorum mecburen çok teşekkürler

tesekkür edecek ne var canim sanki opuyorumnanaktan biz burda birbirimize destek oluyoruz
sIkILmadik da ayrica , anneni üzmektense gel burda anlat canim yerimseniben

Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, artık bende burdayım nisanlım yarın askere gidiyor Balıkesire,bende safak saymaya baslıyorum artık

Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum, artık bende burdayım nisanlım yarın askere gidiyor Balıkesire,bende safak saymaya baslıyorum artık

allah kavuştursun canım

wbluebluew

canım büyük geçmiş olsun böyle çiğ süt emmiş insan dışı varlıklar maalesef var.

öyle canım allah fırsat vermesin böylelerine

Allah kavuştursun sizide :Saruboceq:
aramıza hoşgeldin. uzun dönem dimi ?

hosbulduk canım saol hepimizi allah kavustursun insallah.evet uzun dönem gidiyor

ho$geldin caniim ALLAH kavu$tursuna.s.

hb canım cok saol a.s.

hg cnm aramıza.. benımkı de yarın teslım oluyor fakat dun gıtdı.

allah kavustursun canım hosbulduk . aynı dönemiz o zman benmkide yarın teslim oluyor izmirde yasıyor balıkesir cok yakın ondan yarın gitcek..
hoşgeldin aramızaa.s.
hosbulduk canım :asigim:
hoşgeldin tatlımm
Allah kavuştursunn :1hug:

hosbulduk canım benim saol a.s.hepimizi kavustursun insallah amiiinnn

allah kavuştursun canım

saol canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…